הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[שאלה] להתחיל SS בידיעה שאין השגחה של מאמנים?

ריצה זו פעילות סיבולתית. מתאמן מתחיל יתחזק (מעט) גם מהליכה מהירה, וגם מכפיפות מרפקים על בוסו. ריצה זו לא פעילות שמיועדת לשיפור כוח. גם אצנים מקצועיים ורצי מרתון עושים סקוואטים כדי להתחזק.

אני יגדיל את זמני המנוחה, ויתן גדש על 100% יכולת בריצות הקצרות עם חימום טוב, אני לא יתחזק?

פעם שהייתי עושה סקוואטים, עם אני זוכר היטב הגעתי לטיפה יותר מ5X120,ו 3 אימון לא עברתי את זה הייתי צריך להתחיל ריסט.
אחרי זה עברתי לתוכנית ספרינטים, עם מנוחות , תוכנית עם מישהוא מקצועי, ומסודר, אדם נחמד, שרוב האימונים שלו היו
ברוסייה עם 2 קופסאות מלפפונים חמוצים עם בטון, ועם ריצות מפרכות עם משקל , הוא היה אלוך MMA או משהוא בסגנון
אני לא בטוח, כאן הוא מתאמן רק במכונות לא יודע למה. ואני רוצה לראות מישהוא שעושה כמוהו לחיצת חזה בגיל 47-9
אני מאמין שהוא עובר את ה 140 לשיישה הוא עושה .
מקבילים עם 15X4XKG50 עם אני לא טועה.

לא עשיתי איזה חודשים סקוואטים, באתי למוט אחרי חימום הגעתי ל135X7, לא התחזקתי אז מריצות?
שלא נדבר על הגדילה המשמעותית ברוחב הרגל.
שלא תבין לא נכון, בתור אחד שעשה סקוואטים, אני מודע לעוצמה שהתרגיל נותן לך, את הסיום בסקוואט שאתה מרגיש את כל הברכיים מפוצצות ושלא נדבר על רמת לחץ הדם שעושה לך הרגשה של עוצמה.
פשוט גם ריצות עם תוכנית טובה ותזונה מבוקרת וקפדנית נותנת תוצאות.

תזכיר לי למה ילד בארץ ישראל בן 17 צריך לעבור את 100 קילו סקוואט\ או 140 דדליפט?

נערך לאחרונה:
מישהוא נחמד בין 38 שעובד במשרד שרוצה לשמור על אורך חיים בריא ולהמנע מגב חלש אתה ממליץ לו ללעשות 3X5?

למען הסר ספק, אני לא ממליץ למשוך עם גב עגול. אבל גם עם גב עגול אפשר למשוך משקלים הרבה יותר כבדים ממה שמקובל לחשוב, וזה לא כזה אסון גדול.

עושה נזק, גם עם זה שחיקה איטית של חוליות,שלפעמים אפילו לא קורה בגב התחתון, יש אזורים רבים בגב שיכולים להפגע.

לא חסר דעות ועובדות בנושא, שלא כל אחד שרוצה להוריד 5 קילו\ לעלות 5 קילו לשפר את המראה שלו,
או טיפה להשתפר מבחינית היישגים , חייב להתאמן עם SS.[/QUOTE]
אם הוא לא מחפש להתאמץ, לא הייתי ממליץ לו לעשות תכניות כוח כי אין סיבה שהוא יתאמץ עד כדי כך (ולא לשכוח שהאוכולוסיה שנהנת מאימונים כל כך עצימים היא די מצומצמת).

בכל מקרה, התנועה של דדליפט היא תנועה בסיסית הרבה יותר מרוב התנועות שאתה עושה בחדר כושר ואל ה"משקלים המטורפים" שאנשים כאן מגיעים הם מגיעים בהדרגה, מה שמראה על תהליך פשוט של הסתגלות ולכן אני עדיין לא מבין למה דדליפט דופק את הגב יותר מאשר כל תרגיל אחר דופק כל חלק אחר בגוף.

אני יגדיל את זמני המנוחה, ויתן גדש על 100% יכולת בריצות הקצרות עם חימום טוב, אני לא יתחזק?

פעם שהייתי עושה סקוואטים, עם אני זוכר היטב הגעתי לטיפה יותר מ5X120,ו 3 אימון לא עברתי את זה הייתי צריך להתחיל ריסט.
אחרי זה עברתי לתוכנית ספרינטים, עם מנוחות , תוכנית עם מישהוא מקצועי, ומסודר, אדם נחמד, שרוב האימונים שלו היו
ברוסייה עם 2 קופסאות מלפפונים חמוצים עם בטון, ועם ריצות מפרכות עם משקל , הוא היה אלוך MMA או משהוא בסגנון
אני לא בטוח, כאן הוא מתאמן רק במכונות לא יודע למה. ואני רוצה לראות מישהוא שעושה כמוהו לחיצת חזה בגיל 47-9
אני מאמין שהוא עובר את ה 140 לשיישה הוא עושה .
מקבילים עם 15X4XKG50 עם אני לא טועה.

לא עשיתי איזה חודשים סקוואטים, באתי למוט אחרי חימום הגעתי ל135X7, לא התחזקתי אז מריצות?
שלא נדבר על הגדילה המשמעותית ברוחב הרגל.
שלא תבין לא נכון, בתור אחד שעשה סקוואטים, אני מודע לעוצמה שהתרגיל נותן לך, את הסיום בסקוואט שאתה מרגיש את כל הברכיים מפוצצות ושלא נדבר על רמת לחץ הדם שעושה לך הרגשה של עוצמה.
פשוט גם ריצות עם תוכנית טובה ותזונה מבוקרת וקפדנית נותנת תוצאות.

תזכיר לי למה ילד בארץ ישראל בן 17 צריך לעבור את 100 קילו סקוואט\ או 140 דדליפט?

אפשר להסביר את זה בהרבה דרכים - שיפור בטכניקה, שיפור בתזונה, אי מיצוי של שלב המתאמן המתחיל שלך לפני שהתחלת לרוץ, ועוד.
אפילו בוינגייט עושים הפרדה בין ריצות/אופניים ופעילויות סיבולתיות לבין תרגילי כוח.
למה שילד בן 17 לא יעבור את ה-100 ק"ג סקוואט ו-140 ק"ג דדליפט? אני בטוח שאין לך התנגדות שילד בן 17 ירים 140 ק"ג בנץ', נכון?

עושה נזק, גם עם זה שחיקה איטית של חוליות,שלפעמים אפילו לא קורה בגב התחתון, יש אזורים רבים בגב שיכולים להפגע.

לא חסר דעות ועובדות בנושא, שלא כל אחד שרוצה להוריד 5 קילו\ לעלות 5 קילו לשפר את המראה שלו,
או טיפה להשתפר מבחינית היישגים , חייב להתאמן עם SS.
אם הוא לא מחפש להתאמץ, לא הייתי ממליץ לו לעשות תכניות כוח כי אין סיבה שהוא יתאמץ עד כדי כך (ולא לשכוח שהאוכולוסיה שנהנת מאימונים כל כך עצימים היא די מצומצמת).

בכל מקרה, התנועה של דדליפט היא תנועה בסיסית הרבה יותר מרוב התנועות שאתה עושה בחדר כושר ואל ה"משקלים המטורפים" שאנשים כאן מגיעים הם מגיעים בהדרגה, מה שמראה על תהליך פשוט של הסתגלות ולכן אני עדיין לא מבין למה דדליפט דופק את הגב יותר מאשר כל תרגיל אחר דופק כל חלק אחר בגוף.[/QUOTE]

לא אמרתי שהוא דופק לך יותר מתרגיל אחר, אמרתי שהשילוב של סקוואט בעצימות גבוה וגם דדליפט וגם חתירה וגם פרס באותו אימון, שלא נדבר עם 3 פעמים בשבוע, לא עושה טוב לגב
למתאמן מתחיל שמעלה כל אימון בין 10-5 קילו בתרגילים השונים, בהדרגה?10 קילו כל אימון זה ממש הדרגה, או 5 קילו כל אימון זה גם הדרגה.
הוא לא "אל המשקלים" וזה לא דורש תגובה מזלזלת, הוא בחור נחמד שעוזר להרבה אנשים, ובעצמו עושה משקלים מכובדים מאוד לגילו, עצה שהוא מביא הרבה, זה לא לעשות
בתוך מתאמן מתחיל שלא ראה חדר כושר מעולם, והשיא אימון שהוא הוא ללכת לבית הספר, להתחיל ולעבוד על 3X5 מורכבים כל השבוע.
והוא טוען שמי שיעבוד על 15X3 בחודש-2 הראשונים, יבטיח לעצמו טכניקה טובה יותר, ושיפור ניכר בתוצאות בטווח הרחוק.
אני לא שולל עבודה עם מורכבים פשוט האימון בSS לא מתאים כל כך לכל אחד כמו שכולם טוענים.

ויש לי שאלה אלייך עם אני לא עושה תוכנית כוח, אני לא מתאמך בחדר כושר?
עם אני לא עובד על מורכבים או על פאוור קלין בחדר כושר, אז לא עבדתי בכלל?
גירוי שאני מקבל ויורק דם לסיים חזרות, ומקיא בסוף האימונים, הם מבוטלים כי לא
עשיתי תוכנית כוח??

אפשר להסביר את זה בהרבה דרכים - שיפור בטכניקה, שיפור בתזונה, אי מיצוי של שלב המתאמן המתחיל שלך לפני שהתחלת לרוץ, ועוד.
אפילו בוינגייט עושים הפרדה בין ריצות/אופניים ופעילויות סיבולתיות לבין תרגילי כוח.
למה שילד בן 17 לא יעבור את ה-100 ק"ג סקוואט ו-140 ק"ג דדליפט? אני בטוח שאין לך התנגדות שילד בן 17 ירים 140 ק"ג בנץ', נכון?

בטח שיש לי אין שום סיבה שילד בן 17 יגיד למשקלים כאלה.
אין שום סיבה שגם בחור ממוצע יגיע למשקלים כאלה, אלה עם כן הוא רוצה להגיע לתחרות.

נערך לאחרונה:
אין דרך יותר טובה לפשל בטכניקה מאשר לעשות חזרות גבוהות. על טכניקה עובדים במשקלים נמוכים ובחזרות נמוכות.

אין דרך יותר טובה לפשל בטכניקה מאשר לעשות חזרות גבוהות. על טכניקה עובדים במשקלים נמוכים ובחזרות נמוכות.

לא הבנת לדוגמה-

MAX 15 שלי הוא 50 קילו.
אני לוקח 60%- ל 15.
עם התקדמות איטי רק לשם למידה ושליטה מושלמת. ודיוק בין חזרה וחזרה.
וכך עד שאני שולט בטכניקה מושלמת.
והעלייה אמור להיות איטית, ומשולבת באימון מאוזן ונכון, וכולל פעילות ללב, ואירובי.
ותזונה נכונה.

אבל הסקוואט והדדליפט שלו במשקלים מגוכחים גם במונחים אבסולוטים (דדליפט רק מוט מהגבהה וסקוואט עם מוט של פחות מ20 קילו), אז מה זה משנה אם הוא יעשה גם דדליפט וגם סקוואט באותו אימון? אני אישית הפסקתי לעשות את שניהם באותו אימון כי חשבתי שזה יותר מדי (למרות שהתאמנתי באומנויות לחימה באותו זמן, אז כנראה שזה באמת היה יותר מדי).

אם הגוף של אותו "ילד הפעילות הכי אינטנסיבית שעשה הייתה הליכה לבית ספר" מסוגל לעלות 10 קילו כל אימון בדדליפט (וזה ייעצר מהר מאוד), אז מה הבעיה שיעשה את זה? עוד פעם, תהליך פשוט של התסגלות שעובדה שמאפשר לאותו ילד לעלות משקלים בקצב המדובר.

ואני לא מבין מה אתה מתבכיין על זה שאנשים פה מבקרים אותך על התכניות שאתה עושה, למי איכפת מי עושה תכניות כוח ומי לא? שכל אחד יעשה מה בזין שלו, המהירות של ההתקדמות שלך והמטרות שלך הם עניין שלך וכל הכבוד לך אם אתה נקרע באימונים (להקיא דם נראה לי מיותר), אתה תגדל גם בלי סקוואט ודדליפט, זה לא העניין פה.

הבנתי אותך טוב מאוד. ככה לא מתרגלים טכניקה נכונה. RM15 לא מעניין אף אחד חוץ מקרוספיטרים. עלייה בתרגילי כוח לא צריכה להיות איטית, אלא בדיוק להיפך - הכי מהירה שאפשר. הירידה צריכה להיות לא בהכרח איטית, אבל מבוקרת.

בכל מקרה, התנועה של דדליפט היא תנועה בסיסית הרבה יותר מרוב התנועות שאתה עושה בחדר כושר ואל ה"משקלים המטורפים" שאנשים כאן מגיעים הם מגיעים בהדרגה, מה שמראה על תהליך פשוט של הסתגלות ולכן אני עדיין לא מבין למה דדליפט דופק את הגב יותר מאשר כל תרגיל אחר דופק כל חלק אחר בגוף.

לא אמרתי שהוא דופק לך יותר מתרגיל אחר, אמרתי שהשילוב של סקוואט בעצימות גבוה וגם דדליפט וגם חתירה וגם פרס באותו אימון, שלא נדבר עם 3 פעמים בשבוע, לא עושה טוב לגב
למתאמן מתחיל שמעלה כל אימון בין 10-5 קילו בתרגילים השונים, בהדרגה?10 קילו כל אימון זה ממש הדרגה, או 5 קילו כל אימון זה גם הדרגה.
הוא לא "אל המשקלים" וזה לא דורש תגובה מזלזלת, הוא בחור נחמד שעוזר להרבה אנשים, ובעצמו עושה משקלים מכובדים מאוד לגילו, עצה שהוא מביא הרבה, זה לא לעשות
בתוך מתאמן מתחיל שלא ראה חדר כושר מעולם, והשיא אימון שהוא הוא ללכת לבית הספר, להתחיל ולעבוד על 3X5 מורכבים כל השבוע.
והוא טוען שמי שיעבוד על 15X3 בחודש-2 הראשונים, יבטיח לעצמו טכניקה טובה יותר, ושיפור ניכר בתוצאות בטווח הרחוק.
אני לא שולל עבודה עם מורכבים פשוט האימון בSS לא מתאים כל כך לכל אחד כמו שכולם טוענים.

ויש לי שאלה אלייך עם אני לא עושה תוכנית כוח, אני לא מתאמך בחדר כושר?
עם אני לא עובד על מורכבים או על פאוור קלין בחדר כושר, אז לא עבדתי בכלל?
גירוי שאני מקבל ויורק דם לסיים חזרות, ומקיא בסוף האימונים, הם מבוטלים כי לא
עשיתי תוכנית כוח??

בטח שיש לי אין שום סיבה שילד בן 17 יגיד למשקלים כאלה.
אין שום סיבה שגם בחור ממוצע יגיע למשקלים כאלה, אלה עם כן הוא רוצה להגיע לתחרות.[/QUOTE]

למה שלא יגיע למשקלים האלה? תן לי סיבה אחת טובה.

אבל הסקוואט והדדליפט שלו במשקלים מגוכחים גם במונחים אבסולוטים (דדליפט רק מוט מהגבהה וסקוואט עם מוט של פחות מ20 קילו), אז מה זה משנה אם הוא יעשה גם דדליפט וגם סקוואט באותו אימון? אני אישית הפסקתי לעשות את שניהם באותו אימון כי חשבתי שזה יותר מדי (למרות שהתאמנתי באומנויות לחימה באותו זמן, אז כנראה שזה באמת היה יותר מדי).

אם הגוף של אותו "ילד הפעילות הכי אינטנסיבית שעשה הייתה הליכה לבית ספר" מסוגל לעלות 10 קילו כל אימון בדדליפט (וזה ייעצר מהר מאוד), אז מה הבעיה שיעשה את זה? עוד פעם, תהליך פשוט של התסגלות שעובדה שמאפשר לאותו ילד לעלות משקלים בקצב המדובר.

ואני לא מבין מה אתה מתבכיין על זה שאנשים פה מבקרים אותך על התכניות שאתה עושה, למי איכפת מי עושה תכניות כוח ומי לא? שכל אחד יעשה מה בזין שלו, המהירות של ההתקדמות שלך והמטרות שלך הם עניין שלך וכל הכבוד לך אם אתה נקרע באימונים (להקיא דם נראה לי מיותר), אתה תגדל גם בלי סקוואט ודדליפט, זה לא העניין פה.

זה הבעיההההההההה שילד שאומר לעצמו היום אני מעלה 5 קילו, והוא שובר את הגב שלו כדי לסיים את ה5 חזרות ואין מישהוא יפקח על הטכניקה שלו, זה בעייתי.
הוא אומר מה באתר רשום כל אימון 5 קילו, והטכניקה מזייידיינת אבל הוא חייב לסייים, ואל תגיד לי זה אחד 2 , אני רואה את זה אצל 70% אנשים שעושים את התוכנית.
כל הדיון התחיל מזה שאמרתי שאני לא ממליץ לעבוד על SS בלי השגחה של מישהוא שלא יודע ב100% על התרגלים,
והוא בעל סבלנות ומתקן אותו מחזרה לחזרה , לפחות בהתחלה.

חוץ מזה לא כולם עושים 20 קילו סקוואט.

הבנתי אותך טוב מאוד. ככה לא מתרגלים טכניקה נכונה. RM15 לא מעניין אף אחד חוץ מקרוספיטרים. עלייה בתרגילי כוח לא צריכה להיות איטית, אלא בדיוק להיפך - הכי מהירה שאפשר. הירידה צריכה להיות לא בהכרח איטית, אבל מבוקרת.

עלייה איטית במשקלים, לא בחזרות 🙄

סיבה אחת טובה: יותר משקל= יותר סיכון בכל תרגיל , מפרס ועד חזה, מתאמן שלא הולך להתחרות, שעוד שנה הולך להתגייס לא אמור לעבור את המשקלים של פי 2 בחזה, פשוט לא נחוץ הוא יכול לעבוד על פחות משקל, ולהתחיל פיצולים, ולהתחזק גם,להתפתח גם.
חוץ מזה שרוב מתאמני בכוח הממוצעים לא שומרים על כושר, שותים, מעשנים, בניגוד לכל מתאמני ה"כושר בלבד"
שבעקבות האימונים שלהם שומרים על אורח חיים בריא יותר.

יותר קשה לעשן ולרוץ מאשר לעשן ולעשות סקוואט, מניסיון 🙄

בוא נסגור את הדיון הזה שאני לא יכול להלחם בך, הידע שלך רחב משלי,אתה הקיע ביותר מושגים שגורמת
לביסוס של המילים שלך, אני רק אומר מנסיון ,
שSS דורשת בדיקת של כל אימון וחזרה כל יום, וסרטונים לא תמיד מספיקים 100%.
ולא צריך להגיע למשקלים מטורפים כדי להשיג טיפה כוח, או לשפר את המראה שלך.

ונגיד אחד ל10000 נפגע מSS בגלל טכניקה לא טובה, והתקדמות מעל הפופיק, רק אחד ל עשר אלף? זה קצתתתת

ברגע שאתה נופל על הסטטיסטיקה, הכל כבר לא חשוב.
לאבד את היכולת להרים כוס מים,בגלל שאתה רוצה לשבור שיאים פשוט לא שווה את זה.

נערך לאחרונה:
זה הבעיההההההההה שילד שאומר לעצמו היום אני מעלה 5 קילו, והוא שובר את הגב שלו כדי לסיים את ה5 חזרות ואין מישהוא יפקח על הטכניקה שלו, זה בעייתי.
הוא אומר מה באתר רשום כל אימון 5 קילו, והטכניקה מזייידיינת אבל הוא חייב לסייים, ואל תגיד לי זה אחד 2 , אני רואה את זה אצל 70% אנשים שעושים את התוכנית.
כל הדיון התחיל מזה שאמרתי שאני לא ממליץ לעבוד על SS בלי השגחה של מישהוא שלא יודע ב100% על התרגלים,

אם הוא אידיוט ואין לו משמעת עצמית כדי לעצור את עצמו כשהוא לא בטוח בטכניקה שלו, לצלם את הסט הבא ולהעלות לפה שלא יעשה את התכנית.

אני תיקנתי אותך בהערה שדדליפט/סקוואט ועלייה מהירה במשקלים בהם לא בריאה, לא בנושא שילדים שלא שולטים בעצמם צריכים לעשות SS (או לא).

עלייה איטית במשקלים, לא בחזרות 🙄

סיבה אחת טובה: יותר משקל= יותר סיכון בכל תרגיל , מפרס ועד חזה, מתאמן שלא הולך להתחרות, שעוד שנה הולך להתגייס לא אמור לעבור את המשקלים של פי 2 בחזה, פשוט לא נחוץ הוא יכול לעבוד על פחות משקל, ולהתחיל פיצולים, ולהתחזק גם,להתפתח גם.
חוץ מזה שרוב מתאמני בכוח הממוצעים לא שומרים על כושר, שותים, מעשנים, בניגוד לכל מתאמני ה"כושר בלבד"
שבעקבות האימונים שלהם שומרים על אורח חיים בריא יותר.

יותר קשה לעשן ולרוץ מאשר לעשן ולעשות סקוואט, מניסיון 🙄

בוא נסגור את הדיון הזה שאני לא יכול להלחם בך, הידע שלך רחב משלי,אתה הקיע ביותר מושגים שגורמת
לביסוס של המילים שלך, אני רק אומר מנסיון ,
שSS דורשת בדיקת של כל אימון וחזרה כל יום, וסרטונים לא תמיד מספיקים 100%.
ולא צריך להגיע למשקלים מטורפים כדי להשיג טיפה כוח, או לשפר את המראה שלך.

ונגיד אחד ל10000 נפגע מSS בגלל טכניקה לא טובה, והתקדמות מעל הפופיק, רק אחד ל עשר אלף? זה קצתתתת

ברגע שאתה נופל על הסטטיסטיקה, הכל כבר לא חשוב.
לאבד את היכולת להרים כוס מים,בגלל שאתה רוצה לשבור שיאים פשוט לא שווה את זה.

מה קשור זה שהוא מתגייס עוד שנתיים? אם הוא היה בן 22, למה לו "מותר" (או שזה פחות "חמור" בעיניך) להרים כבד? מאיפה הבאת את הסטטיסטיקה שמתאמני כוח מעשנים ומתאמני פיצולים לא, אין לי מושג. אה, וגם להיפצע כתוצאה מהתקדמות לא נכונה או פישול בטכניקה (שקורה הרבה יותר אגב כשעושים חזרות גבוהות, ולא חמישיות) אפשר גם בתכניות פיצולים.

מה קשור זה שהוא מתגייס עוד שנתיים? אם הוא היה בן 22, למה לו "מותר" (או שזה פחות "חמור" בעיניך) להרים כבד? מאיפה הבאת את הסטטיסטיקה שמתאמני כוח מעשנים ומתאמני פיצולים לא, אין לי מושג. אה, וגם להיפצע כתוצאה מהתקדמות לא נכונה או פישול בטכניקה (שקורה הרבה יותר אגב כשעושים חזרות גבוהות, ולא חמישיות) אפשר גם בתכניות פיצולים.

שהדרישות שלו להכנה לצבא הם יותר הכושר ולא כוח.
וגם בגיל 22 ,עדיף לעשות SS עם מממישהוא שמפקח עלייך.
וגם לא כדי להגיע למשקלים שוברי שיאים ....
לא אמרתי שפיצולים לא, שמתאמנים ששמים דגש על כושר לא מענשים.
אני רוצה לראות מישהוא שעושה 3X5 סקוואט 3 פעמים בשבוע ועושה ריצה קלה אפילו .
חבל שאני לא פנים ליד קשה לי לתרגם את, מה שאני חושב לכתב...
גם בפיצולים אפשר להפגע, יותר בתוכניות כוח שדורשות מקס בכל סט.
והמטרה שלהם היא לעלות כמה שיותר משקל לאימון\חודש\שבוע\שנה הבא.
שאתה שובר את החיים כדי לסיים את החזרה האחורנה בפרס.

אם הוא אידיוט ואין לו משמעת עצמית כדי לעצור את עצמו כשהוא לא בטוח בטכניקה שלו, לצלם את הסט הבא ולהעלות לפה שלא יעשה את התכנית.

אני תיקנתי אותך בהערה שדדליפט/סקוואט ועלייה מהירה במשקלים בהם לא בריאה, לא בנושא שילדים שלא שולטים בעצמם צריכים לעשות SS (או לא).

הוא העלה סירטון שלו עושה 90 קילו סקוואט כולם אמרו לו מציון מציון, וברגע שהוא העלה 5 קילו הטכניקה הלכה לפח בלי שהוא שם לב והוא ממשיך וממשיך ..
כאן נוצרת הבעיה.

נערך לאחרונה:
ואם הבנאדם לא רוצה/יכול להיות קרבי? ומה אם הוא רוצה בשביל הסיפוק האישי שלו להרים כבד? ובתכניות פיצול כשאתה רוצה לסיים 8 חזרות, אתה לא תיקרע בחזרה האחרונה כשתגיע ל-RM8 אמיתי?

ואם הבנאדם לא רוצה/יכול להיות קרבי? ומה אם הוא רוצה בשביל הסיפוק האישי שלו להרים כבד? ובתכניות פיצול כשאתה רוצה לסיים 8 חזרות, אתה לא תיקרע בחזרה האחרונה כשתגיע ל-RM8 אמיתי?

הוא עדין לא צריך להרים כבד פי 2 ממשקל שלו ולא לעבוד עם שמירה בהתחלה,ולהסתמך על סירטונים.
שאתה עושה תוכנית של פיצולים עלייה היא לא של 10 קילו כל אימון, אתה לרוב, לא עובד על משקלים חופשים,ז ה משתנה מתוכנית לתוכנית.
אתה שומר כוח וממתן את התרגיל כדי להשאיר כוח לדברים הבאים מה שלא קורה באימון כוח שאתה רואה כל תרגיל כמלחמה.
העלייה החדה שמתאפשרת לך בSS היא לא מושלמת.

במילים אחרות - אתה עובד לא יעיל ומבזבז את הזמן. 😃 וזה ממש לא נכון שאתה מראש מתכנן משקלים נמוכים כדי להצליח את התרגילים הבאים. מי שמוריד משקל מהבנץ' כדי לשמור כוח לפלייס הוא אידיוט (לדוגמה). אתה פשוט עושה את ההכי כבד שאתה יכול בבנץ', ואז באופן טבעי אתה יכול להרים פחות בפלייס. כנ"ל לגבי כל שאר התרגילים והשרירים. וגם כל תכנית פיצולים שמכבדת את עצמה צריכה לכלול את תרגילי הבסיס - סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס.

• פותח/ת השרשור
וואה וואה אני רואה פתחתי פה תיבת פנדורה!
סטינו מהנושא בטירוף... אבל אני חייב להודות שמר ארנב פה הצליח לשכנע אותי יותר מכולם. מהסיבה הפשוטה שהוא ראלי לגבי המטרות שלי. אני לא רואה סיבה למה אני צריך להרים 150 קילו בשביל להשיג את המטרות האלה.

עכשיו שאלה לי אליכם. לפי מה שהבנתי העקרון של תוכנית SS הוא העלייה במשקל בכל אימון. (בנוסף לסוג התריגילים המורכבים)
האם יש עניין בלקחת את העקרון של ה5 חזרות כפול 3 סטים ולהמיר את התרגילים המורכבים המפחידים והמסוכנים (ללא השגחה) בתרגילים על מכשיר שמפחית משמעותית את הסיכונים?
או שזה יהיה חסר משמעות?

קיצור אני מבולבל תיכו הרגתם אותי בדיון הזה אבל תודה לכולם על ההשתתפות ותמשיכו להגיב אני קורא הכל ומנסה להסיק מסקנות

עריכה: שאלה של צעירים - כשמישו אומר שהוא עושה נגיד 50 קילו סקואט, מה זה אומר בדיוק, זה אומר שהמוט + כל הפלטות שהוא שם זה 50 קילו\ הוא שם 50 קילו כל צד\ 50 קילו הפלטות בשני הצדדים בלי המוט?

אף אחד לא מכריח אותך להגיע ל-150 ק"ג (רוב מי שמסיים SS לא מגיע ל-150 ק"ג). אנחנו בעד לעשות את התכנית כמו שהיא, ואנחנו לא בעד מכונות, שהרבה פעמים פשוט מקבעות דפוס תנועה לא נכון (סקוואט בסמית' משין הוא באמת תרגיל מסוכן, ויותר מסקוואט חופשי, למשל). כשמישהו אומר 50 ק"ג זה כולל את המוט ואת מה שיש בשני הצדדים, כלומר המשקל הכולל שהוא מרים.

ויש לי שאלה אלייך, לא קשור לנושא,
מתוך הידע שלך,

עם אני עושה חימום 2K
אחרי זה עושה מנוחה 3 דקות,
ריצת 100 מטר, 3 דקות מנוחה. עוד 100
כך 3 סטים, + 3X400 בעצימות נמוכה

זה A
2K
3X100
3X400 עצימות בינונית\נמוכה.

B
ריצת 5 קילומטר.

C
רבע שעה מדרגות.
אחרי זה 2K 100%
אחרי רבע שעה נכנס לסט של 2X200
ואחרי 7 דקות נכנס לסטים של 2X100
עם מנוחה של 4-7 דקות בין סט לסט.

הרגליים שלי לא יתחזקו ?
ואני בתזונה חיובית על 200-400 חיובי.

לא אמרתי ש 3X5 לא מספיק אמרתי שלחיצת חזה לא נותן גירוי מספיק ב3X5 לגדילה(3X5 הכנווה לתרגיל לקבוצת שריר כמו בSS), תלמד לקרוא ולכתוב, ורק אז תחזור.
תוכנית כוח שבנויה רק מתרגיל אחד לקבוצת שריר לא ממצא את המריב מהגדילה, לא כוח, אלה גדילה.
בגלל זה בילדבאדי לא עושים לרוב תוכניות כוח שמורכבות מתרגיל מורכב בלבד לקבוצת שריר.

וגם לי יש ליקוי למידה אז מה? אני לא מאשים את הליקוי למידה שלי בשגיאות כתיב המפגרות שלי בזמן שאני קורא את השטיות שלך,
וממהר לענות, אני עובד כמה וכמה פעמים על מה שאני כותב ומנסה לתקן כמה שיותר, תנסה, אחי.

כוח זה לא בהכרח גדול יותר, כמו שגדול יותר לא בהכרח מספק יותר כוח .
כן אתה כן
3X5 לא מספיק לגדיל ומישהוא ששוקל 50 ורואה לעלות במסה שלו ולהראות יותר טוב ולהתחזק לא חייב
לעשות 3X5 לקבל תוצאות.

אם אתה לא יכול לעמוד במלים שלך ולהמציא עוד משהו עוד שנייה
אז עדיף שתישתוק
בנוסף ניראה שאתה חושב שאתה מבין יותר מכולם פה
למרות שאתה מוציא טענה מגוחכת על רגליים שכול בן אדם שבילה במכון שנה פלוס יודע
בקשר לזה תרגיל אחד לא מספיק
יש הרבה מיתאמנים מתחילים שתקועים על ה60 קילו כבר שלוש שנים במכון שלי
לפי הרגישה שלך הם כבר אמורים להיות גדולים מימני כי הם עושים 6 תרגלים לחזה

אם הגישה שלך אין פלא שפצעה את עצמך אתה מוכן להקשיב רק לעצמך

כן אתה כן

אם אתה לא יכול לעמוד במלים שלך ולהמציא עוד משהו עוד שנייה
אז עדיף שתישתוק
בנוסף ניראה שאתה חושב שאתה מבין יותר מכולם פה
למרות שאתה מוציא טענה מגוחכת על רגליים שכול בן אדם שבילה במכון שנה פלוס יודע
בקשר לזה תרגיל אחד לא מספיק
יש הרבה מיתאמנים מתחילים שתקועים על ה60 קילו כבר שלוש שנים במכון שלי
לפי הרגישה שלך הם כבר אמורים להיות גדולים מימני כי הם עושים 6 תרגלים לחזה

אם הגישה שלך אין פלא שפצעה את עצמך אתה מוכן להקשיב רק לעצמך

ב 3X5 איזה מספיק גירוי לקבוצת שריר ,זה עובדה , תשאל את מי שבאלך.
זה שיש אנשים שעושים מיליון ו אחת תרגילים וחושבים שיותר טוב יותר חזק זה משהוא אחר.

במילים אחרות - אתה עובד לא יעיל ומבזבז את הזמן. 😃 וזה ממש לא נכון שאתה מראש מתכנן משקלים נמוכים כדי להצליח את התרגילים הבאים. מי שמוריד משקל מהבנץ' כדי לשמור כוח לפלייס הוא אידיוט (לדוגמה). אתה פשוט עושה את ההכי כבד שאתה יכול בבנץ', ואז באופן טבעי אתה יכול להרים פחות בפלייס. כנ"ל לגבי כל שאר התרגילים והשרירים. וגם כל תכנית פיצולים שמכבדת את עצמה צריכה לכלול את תרגילי הבסיס - סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס.

גם בתוכנית פיצולים יש עבודה כמעט בלי חופשי, מה שנותן יותר תמיכה לגב, וגם אם אתה נגיד שובר חיים כדי להגיע לR8 זה לא בהרכח ישבור לך טכניקה, כמו בסקוואט 3X5 ואחריו דדליפט רצחני של 1X5 + 10 קילו מאימון קודם.

Back
למעלה תחתית