הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מדריך אישי שמכיר תרגילי WL

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני בודק כרגע אפשרות של להתאמן בבית עם פלטות, מוט וספה. לפני תוכנית חדשה להביא מדריך אישי שיעבור איתי על התרגילים וילמד אותי את הטכניקה. הלאה אני אעלה לפה ביקורות ואמשיך לבד, עד התוכנית הבאה.
השאלה היא האם יש סיכוי שקיים מדריך אישי שמכיר תרגילי וויטליפטינג, או שהסיכוי אפסי ועדיף ללכת על POWERLIFTING?
אין לי בעיה עם פאוור, ואין עם וויט, מבחינתי שניהם פצצה ומעולים, אבל אני מעדיף את הוויטליפטינג טיפה יותר.
אני הבנתי שמדריכי חדר כושר לא מכירים אותם, השאלה האם מדריכים אישיים יוכלו לעזור לי עם וויטליפטינג.
ואם כן, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מדריך במרכז (חולון). אם זה אסור בפורום אז אין צורך, אחפש לבד 😃

תבדוק עם מייק מנהל פורום חדרי כושר בתפוז.
אני לא יודע אם הוא מעביר אימונים אישיים, אבל שווה לנסות.

אגב, למה לא להצטרף לקבוצה?

• פותח/ת השרשור
תבדוק עם מייק מנהל פורום חדרי כושר בתפוז.
אני לא יודע אם הוא מעביר אימונים אישיים, אבל שווה לנסות.

אגב, למה לא להצטרף לקבוצה?
תודה, אני אדבר איתו 😃
השעות לא מתאימות לי. זה יוצא שאני מגיע הביתה אחרי 19:30, ואחרי מקלחת, ארוחת ערב וכו' יוצא שנשארת לי פחות או יותר שעה וחצי- שעתיים פנויות לשיעורי בית, מבחנים ולעצמי. יותר נוח לי להתאמן בסבבה בבית, למרות שהייתי מת להיות בקבוצה.

תודה, אני אדבר איתו 😃
השעות לא מתאימות לי. זה יוצא שאני מגיע הביתה אחרי 19:30, ואחרי מקלחת, ארוחת ערב וכו' יוצא שנשארת לי פחות או יותר שעה וחצי- שעתיים פנויות לשיעורי בית, מבחנים ולעצמי. יותר נוח לי להתאמן בסבבה בבית, למרות שהייתי מת להיות בקבוצה.
אני מבין שאתה עוד לא בתיכון.
כשתהיה במצב שאתה רק מגיע הביתה ב19:00 ועוד אחרי זה צריך ללכת להתאמן, אתה תסתכל על הפוסט הזה ותצחק.

• פותח/ת השרשור
אני מבין שאתה עוד לא בתיכון.
כשתהיה במצב שאתה רק מגיע הביתה ב19:00 ועוד אחרי זה צריך ללכת להתאמן, אתה תסתכל על הפוסט הזה ותצחק.
אולי בעתיד אני אשן מאוחר יותר, כרגע בשביל לישון מספיק בשביל האימונים אני חייב ללכת לישון ב-10 (אני קם ב-5:30), ויוצא שיש לי בקושי שעה - שעה וחצי לשיעורי בית ומבחנים (3 בשבוע מינימום), ובשעה וחצי הזו נכלל הפנאי שלי, שהוא יהיה אולי רבע שעה ביום, וגם בכללי ההורים לא מסכימים.
אני בן 14 (כמעט), אגב.

אולי בעתיד אני אשן מאוחר יותר, כרגע בשביל לישון מספיק בשביל האימונים אני חייב ללכת לישון ב-10 (אני קם ב-5:30), ויוצא שיש לי בקושי שעה - שעה וחצי לשיעורי בית ומבחנים (3 בשבוע מינימום), ובשעה וחצי הזו נכלל הפנאי שלי, שהוא יהיה אולי רבע שעה ביום, וגם בכללי ההורים לא מסכימים.
אני בן 14 (כמעט), אגב.
אתה לא צריך להסביר, לא תקפתי אותך או משהו
אני הייתי ממליץ לך לנסות להגיע לקבוצה בכל זאת. אם תתחיל בגיל הזה יש סיכוי שתגיע להישגים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית