הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחוזי שומן אצל בן אדם רזה

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני בחיטוב על 20%~ שומן (68 ק"ג על 174, גירעון של 700 - 900 ביום- בן 14).
השאלה שלי כזו-
לכמה אחוזי שומן אצטרך לרדת כדי להיחשב רזה?
אני יודע שאין תשובה חד משמעית, אבל תנסו להתחשב בבן אדם ממוצע, גם אם זסה לא יהיה מדוייק לגבי.
רזה לא אומר להיות שחיף, להיות עם מבנה גוף גדול יחסית לבן אדם רגיל (שאף אחד לא יגיד שאני שמן, אבל לא רזה ממש, טיפה טיפה בטן ושומן, אבל לא כרס גדולה וירכיים ענקיות- מראה רזה טוב ולארזה אנורקסי).
בערך 15% שומן ~ 16%? או שמינימום 14%, ואפילו 12% ומטה?
תודה לעוזרים.

שאלה מוזרה. תעשה מדידות היקף לשרירים ותשווה עם אחרים. 1.74 ששוקל עם 20% שומן 68 זה יותר רזה מאשר בריא לדעתי.

אני בחיטוב על 20%~ שומן (68 ק"ג על 174, גירעון של 700 - 900 ביום- בן 14).
השאלה שלי כזו-
לכמה אחוזי שומן אצטרך לרדת כדי להיחשב רזה?
אני יודע שאין תשובה חד משמעית, אבל תנסו להתחשב בבן אדם ממוצע, גם אם זסה לא יהיה מדוייק לגבי.
רזה לא אומר להיות שחיף, להיות עם מבנה גוף גדול יחסית לבן אדם רגיל (שאף אחד לא יגיד שאני שמן, אבל לא רזה ממש, טיפה טיפה בטן ושומן, אבל לא כרס גדולה וירכיים ענקיות- מראה רזה טוב ולארזה אנורקסי).
בערך 15% שומן ~ 16%? או שמינימום 14%, ואפילו 12% ומטה?
תודה לעוזרים.

מראה אנורקסי זה בן אדם שכולו עצמות יכול להיות גם על 10 אחוז או יותר לעומת זאת תשווה בן אדם עם מאסת שריר גדולה על 10 אחוז ההשוואה פה היא שונה לגמריי מאשר רק אחוז שומן אלא גם מאסת שריר - בגדול אני מאמין שאצלך 14-13 ~אחוז ככה אתה תקבל את המראה שאתה רוצה למרות שיש מצב גדול שתיראה אנורקס קצת כי כמו שכבר אמרתי זה תלוי במאסת שריר פשוט תעשה חיטוב עד ל14 -12 אחוז ככה כדי להתחיל מאסה מנקודה טובה ותעשה מאסה נורמאלית עם מאזן 300-500 מעל הנייטרלי ואני מאמין שתוך מספר חודשים תגיע לתוצאה יפה
אישית אני יכול להגיד לך שמבחינת מראה אני מרוצה מאיזור ה14 אחוז ולא חושב שצריך פחות מזה אם עדיין אין לך מאסת שריר מכובדת

• פותח/ת השרשור
שאלה מוזרה. תעשה מדידות היקף לשרירים ותשווה עם אחרים. 1.74 ששוקל עם 20% שומן 68 זה יותר רזה מאשר בריא לדעתי.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=35418
זה אני, לא רזה ולא נעליים...
מראה אנורקסי זה בן אדם שכולו עצמות יכול להיות גם על 10 אחוז או יותר לעומת זאת תשווה בן אדם עם מאסת שריר גדולה על 10 אחוז ההשוואה פה היא שונה לגמריי מאשר רק אחוז שומן אלא גם מאסת שריר - בגדול אני מאמין שאצלך 14-13 ~אחוז ככה אתה תקבל את המראה שאתה רוצה למרות שיש מצב גדול שתיראה אנורקס קצת כי כמו שכבר אמרתי זה תלוי במאסת שריר פשוט תעשה חיטוב עד ל14 -12 אחוז ככה כדי להתחיל מאסה מנקודה טובה ותעשה מאסה נורמאלית עם מאזן 300-500 מעל הנייטרלי ואני מאמין שתוך מספר חודשים תגיע לתוצאה יפה
אישית אני יכול להגיד לך שמבחינת מראה אני מרוצה מאיזור ה14 אחוז ולא חושב שצריך פחות מזה אם עדיין אין לך מאסת שריר מכובדת
אין לי מסת שריר גדולה מדי- סתם ילד ממוצע. אני לא עם מסת שריר גדולה מדי אבל חזק.
אוקיי, 16 זה עדיין שמנמן, נכון? אני אגיע ל-15% לדעתי, אולי אני אמשיך.
עוד דעות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית