הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקע בSS בלי סיבה !(14 עוד חודש)

Pitria

משתמש מתחיל
56
1
נק' מוניטין:
4
56
1
התחלתי SS לפני חודש וחצי בחודש וחצי הזה אכלתי טוב 3500+ קלוריות ביום עליתי מ64 קילו ל71.4 כל החודש וחצי הזה
ועליתי יפה במשקלים אבל אימון קודם עשיתי 75 קילו סקוואט הלך קל מאוד אימון אחרי אני עושה 80 קילו סקוואט ואני מרגיש שאני עומד למות!!
ואותו הדבר בפרס
ואני לא מבין למה! עם ה75 היה לי קל פתאום ב80 הרגשתי שאני מתפוצץ ובסט השני כבר לא יכולתי ירידה אחת אפילו..וגם בפרס עשיתי 32.5 קילו ואימון אחרי שעשיתי 35 קילו גם היה לי קשה
ישנתי טוב רק היו לי קצת הפרעות שינה בין האימון של ה75 לאימון של ה80 אבל עדיין ישנתי 7 שעות בערך(לפעמים עם הפסקה בינהם כי התעוררתי סתם)
דרך אגב החסרתי כמה אימונים בגלל החגים נרשמתי בתקופה בעייתית קצת החדר כושר היה סגור כבר 4 פעמים בגלל החגים.
מה הבעיה פה??יש דרך לסדר את זה?? אולי לעשות ריסט?

אתה בגיל ההתבגרות תישן 10 שעות לא 7.
בנאדם מבוגר שהפסיק לגדול צריך 8 שעות אז אתה צריך יותר...

חחח יהיה בסדר אתה תגיע רחוק אני בטוח... תמתן את העלייה של המשקלים, תוריד את המשלים שאתה מעלה בחצי. יהיה בסדר בגיל שלך לא הרמתי שליש מזה. אל תרגיש רע עם עצמך;susss

ענית לעצמך - פספסת שבוע אימונים, לא נחת טוב, לא אכלת טוב.
אימון הבא תעשה את אותו המשקל ותראה שתצליח, רק תדאג לאכול טוב טוב לפני אימון.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
סבבה חתכתי 40% אחוז מהמשקלים אני עושה ריסט וימשיך לאכול הרבה והפעם אני יקפיד על שינה של 9-10 שעות תודה לכולם

• פותח/ת השרשור
המשקלי עבודה שלי היו סקוואט 75 קילו דדליפט 90 קילו(עשיתי חזרה עם 120 גם) בנץ 45 קילו ופרס 35
ונראה לי שלחתוך ב40 אחוז יספיק לי למה?אני פשוט רוצה ריסט טוב שאני לא ייתקע מהר מדי אחר

נערך לאחרונה:
המשקלי עבודה שלי היו סקוואט 75 קילו דדליפט 90 קילו(עשיתי חזרה עם 120 גם) בנץ 45 קילו ופרס 35
ונראה לי שלחתוך ב40 אחוז יספיק לי למה?אני פשוט רוצה ריסט טוב שאני לא ייתקע מהר מדי אחר
דבר ראשון, ריסט עושים רק אחרי 3 ניסיונות עם אותו משקל ולא מצליחים להשלים 3 חמישיות.
מה גם, ריסט עושים רק לתרגיל בו נתקעת, דבר נוסף הוא שריסט הוא הורדה של 10-15% מהמשקל הכללי, ומשם להעלות.
אם עשית כבר מספר ריסטים ועדיין נתקע, עוברים לריסט רציני יותר, שהוא קצת יותר מסובך.

• פותח/ת השרשור
היה לי קשה בכל התרגילים..בסקוואט עשיתיבדיוק מה שאמרתה לא הצלחתי ואני בטוח שאני לא יצליח גם ב3 ניסיונות הבאים ועשיתי כבר ריסט של 15 אחוז מהמשקל הכללי
והוא בקושי עזר לי, הריסט הזה הוא ריסט רציני בשבילי והוא יעזור לי אני בטוח בזה עם אני יאכל טוב וישן טוב אחרי ריסט כזה אני יוכל להגיע גם ל100+ קילו סקוואט בלי להיתקע ובשאר התרגילים גם

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית