סרטון סגרתי את COC #1 !

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אחרי שקצת התייאשתי מלנסות, כיוון שהמאמץ הוא RM1 לcrushing grip, חזרתי לנסות לסגור את הcaptains of crush no.1 שלי לאחר שיכנוע קצר מצד חבר.

סירטון 1:

סירטון 2 (ניסיון 4 אחרי שניסיתי בשמאל ולא הצליח):

PR!!!!!!!!!!! 🥰

אח שלי צלם גרוע!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
העבודה בהחזקת המוט היא עבודה איזומטרית (ללא תנועה ולכן כל האקטין והמיוזין בשריר קשורים זה לזה) בזמן שסגירה של גריפר היא עבודה קונצנטרית (עם תנועה, כל הזמן יש קשירה ושחרור של אקטין למיוזין במקומות שונים בשריר ולכן לא כל האקטין קשור למיוזין בנק' זמן אחת) ובגלל שיש יותר קשרים בעבודה איזומטרית הכח שמופק בה גדול מהכוח בעבודה קונצנטרית כלומר תכלס תוכל להחזיק משקל יותר גדול על המוט מאשר הכח שדרוש ע"מ לכווץ את הגריפר.

העבודה בהחזקת המוט היא עבודה איזומטרית (ללא תנועה ולכן כל האקטין והמיוזין בשריר קשורים זה לזה) בזמן שסגירה של גריפר היא עבודה קונצנטרית (עם תנועה, כל הזמן יש קשירה ושחרור של אקטין למיוזין במקומות שונים בשריר ולכן לא כל האקטין קשור למיוזין בנק' זמן אחת) ובגלל שיש יותר קשרים בעבודה איזומטרית הכח שמופק בה גדול מהכוח בעבודה קונצנטרית כלומר תכלס תוכל להחזיק משקל יותר גדול על המוט מאשר הכח שדרוש ע"מ לכווץ את הגריפר.

אם זה היה כזה פשוט, אז שיפור של אחד היה תמיד גורר שיפור של השני.

מזל טוב
אוף אני חייב לקנות תדברים האלה,אני מחזיק 160 במשולבת ו120 לא משולבת,אבל יש לי לחיצת יד יותר חלשה מנקבה :(

• פותח/ת השרשור
מזל טוב
אוף אני חייב לקנות תדברים האלה,אני מחזיק 160 במשולבת ו120 לא משולבת,אבל יש לי לחיצת יד יותר חלשה מנקבה :(
כמוני בול.
יש שמועות שאחרי שאתה סוגר את מס' 2 אתה עלול לשבור לאנשים ידיים 🤯

אם זה היה כזה פשוט, אז שיפור של אחד היה תמיד גורר שיפור של השני.

זה די פשוט, רק שים לב שלא אני אמרתי ששיפור של אחד מהם גורר שיפור של השני.
עבודה איזומטרית חזקה יותר מעבודה קונצנטרית וזאת עובדה אבל אם תעבוד רק על אחת מהן אתה בפרוש לא תחזק את שתיהן באותה המידה, אותו הדבר לגבי אורך שריר, השריר מסוגל להפיק את מירב הכוח שלו באורך של 110% מאורך המנוחה שלו וכח קטן הרבה יותר כאשר הוא מתוח מדי או רפוי מדי אבל עם זאת עבודה וחיזוק גדול מאוד של הטווחים החלשים יותר לא יחזקו באותה המידה את נקודת ה 110 אחוז כמו שעבודה ספציפית לכל טווח בנפרד תחזק אותו.

זה די פשוט, רק שים לב שלא אני אמרתי ששיפור של אחד מהם גורר שיפור של השני.
עבודה איזומטרית חזקה יותר מעבודה קונצנטרית וזאת עובדה אבל אם תעבוד רק על אחת מהן אתה בפרוש לא תחזק את שתיהן באותה המידה, אותו הדבר לגבי אורך שריר, השריר מסוגל להפיק את מירב הכוח שלו באורך של 110% מאורך המנוחה שלו וכח קטן הרבה יותר כאשר הוא מתוח מדי או רפוי מדי אבל עם זאת עבודה וחיזוק גדול מאוד של הטווחים החלשים יותר לא יחזקו באותה המידה את נקודת ה 110 אחוז כמו שעבודה ספציפית לכל טווח בנפרד תחזק אותו.
יכול להיות שזה מובהק לגבי טווחי תנועה גדולים כמו בסקוואט או פרס, אבל כשהטווח תנועה במפרק כף היד הוא כל כך קטן ההבדלים בין הכיווץ האיזומטרי לבין הטווח ה"מלא" הם לא משמעותיים מבחינת תפוקת הכוח.

השריר מפתח כוח גדול יותר בכיוץ איזומטרי זה נכון, אבל כדי להתחזק בתנועה מסויימת גם צריך לבצע אותה. זה לא נוגד את מה ש GENIARUS כתב בהכרח, זה רק מראה שדדליפט זה תרגיל מעולה לחיזוק האמות 📢

השריר מפתח כוח גדול יותר בכיוץ איזומטרי זה נכון, אבל כדי להתחזק בתנועה מסויימת גם צריך לבצע אותה. זה לא נוגד את מה ש GENIARUS כתב בהכרח, זה רק מראה שדדליפט זה תרגיל מעולה לחיזוק האמות 📢
תרגיל מעולה להחזיק משקלים,לא בשביל לפתח לחיצת יד נורמאלית :(

יכול להיות שזה מובהק לגבי טווחי תנועה גדולים כמו בסקוואט או פרס, אבל כשהטווח תנועה במפרק כף היד הוא כל כך קטן ההבדלים בין הכיווץ האיזומטרי לבין הטווח ה"מלא" הם לא משמעותיים מבחינת תפוקת הכוח.

התנועה היא במפרקי האצבעות ולא במפרק כף היד והתנועה שם היא לא כל כך קטנה בייחוד בגלל שהיא מבוצעת במספר מפרקים, אני לא יכול להגיד לך את ההבדלים המדוייקים בכח בין שתי העבודות אבל אני משוכנע שההבדל הוא לא זניח (אם יש לך מספרים או מחקרים שמוכיחים אחרת אני אשמח להציץ בהם), מה שכן הוא שבגלל שתנועת הלחיצה בכף היד מבוצעת ע"י מספר לא קטן של שרירים ומושפעת מאוד ממנח כף היד ומנח האמה קשה לנתח את הכוחות שפועלים בכל אחת מהעבודות בלי לקבוע באיזה מנח יבוצעו המדידות וללא מכשירי מדידה מתאימים.

עדיף כבר להזמין את הsuper gripper - של ivanko. שם אפשר לשנות המיקום של הקפיצים ולקבל בערך 50 אפשרויות/מדרגות עם המשקלים וזה מגיע להתנגדות הרבה יותר חזקה.
לי יש כזה ואני מרוצה.
לפעמים אני עובד עם ה super gripper לפעמים אני מחזיק hex dumbells ולפעמים timed hold - רק להחזיק משקל, כבר היה לי לפני כמה שבועות שהצלחתי להחזיק 242 קילו ל13 שניות.

עדיף כבר להזמין את הsuper gripper - של ivanko. שם אפשר לשנות המיקום של הקפיצים ולקבל בערך 50 אפשרויות/מדרגות עם המשקלים וזה מגיע להתנגדות הרבה יותר חזקה.
לי יש כזה ואני מרוצה.
לפעמים אני עובד עם ה super gripper לפעמים אני מחזיק hex dumbells ולפעמים timed hold - רק להחזיק משקל, כבר היה לי לפני כמה שבועות שהצלחתי להחזיק 242 קילו ל13 שניות.

האיכות של הסופר גריפר פחות טובה , הוא מתקלקל לפעמים ונשחק עם הזמן .
ועם אני זוכר נכון מביקורות עליו גם הדיוק של ההתנגדות שלו לא נכון .

תוספת : קראתי עכשיו קצת על הגריפר היתרון בו שהוא הכלי הכי זול לאימון אחיזה .
יש גם שמתשתמשים בו על מנת לעזור לסגור את מספר 2 (בגלל היכולת לשנות התנגדות ) .
בעיות נובעות מכך שהקפיצים שלו נשחקים וצריכים להחליף אותם , בנוסף יש גם קפיצים מזוייפים
בחלק מהאתרים וזה כבר באמת לא שווה את הכסף .

נערך לאחרונה:
האיכות של הסופר גריפר פחות טובה , הוא מתקלקל לפעמים ונשחק עם הזמן .
ועם אני זוכר נכון מביקורות עליו גם הדיוק של ההתנגדות שלו לא נכון .

תוספת : קראתי עכשיו קצת על הגריפר היתרון בו שהוא הכלי הכי זול לאימון אחיזה .
יש גם שמתשתמשים בו על מנת לעזור לסגור את מספר 2 (בגלל היכולת לשנות התנגדות ) .
בעיות נובעות מכך שהקפיצים שלו נשחקים וצריכים להחליף אותם , בנוסף יש גם קפיצים מזוייפים
בחלק מהאתרים וזה כבר באמת לא שווה את הכסף .

איכות הבנייה שלו היא פחות טובה, זה נכון מפני שהוא מורכב מכמה חלקים (2 קפיצים ועוד 2 חלקים שמחוברים בציר) לעומת הcaptain of crushes שעשוי מקשה אחת.
מכאן ועד לזה שתצליח לקלקל אותו הדרך ארוכה עד ארוכה מאד, איפה קראת על אנשים שקלקלו את זה ובאיזה שימוש?
הוא חוסך הרבה כסף בזה שיש לך איזה 50 התנגדויות שונות או יותר במקום להחזיק איזה 50 קפיצים שונים.אני קניתי מקורי דרך אמזון.לגבי קפיצים מזוייפים? יש כל מיני מקומות שמוכרים קפיצים כאלו על מנת להוסיף קפיץ שלישי או להחליף קפיצים אם נהרסו וכו'.
צריך לזכור שivanko זו אחת החברות לייצור משקולות מהטובות והאיכותיות בעולם.
capatin of crushes מייצרים את הקפיצים היוקרתיים,מפורסמים,משווקים בעולם.הקפיצים שלהם ברמה מאד גבוהה , אבל היוקרתיות נובעת מהפירסום והתחרויות וזה שמפרסמים בכל מיני מגאזינים את הבודדים בעולם שמצליחים לסגור את הדרגות היותר קשות.
רבים מאלה שקונים את trainer,1,2 זה מתוך מחשבה שאי פעם יסגרו את 2 ו3.
בפועל, אלו שסוגרים אותם זה אלו שמאמנים את האחיזה בהמון וריאציות במשך שנים, ועושים דדליפטים כבדים וכו' ולא כאלה שהתאמנו עם trainer.

בכל מקרה אין ספק, ש captain of crushes יותר יוקרתי ואיכותי יותר
אבל הsuper gripper ייתן לך הרבה יותר ביחס ל עלות - תועלת.

איכות הבנייה שלו היא פחות טובה, זה נכון מפני שהוא מורכב מכמה חלקים (2 קפיצים ועוד 2 חלקים שמחוברים בציר) לעומת הcaptain of crushes שעשוי מקשה אחת.
מכאן ועד לזה שתצליח לקלקל אותו הדרך ארוכה עד ארוכה מאד, איפה קראת על אנשים שקלקלו את זה ובאיזה שימוש?
הוא חוסך הרבה כסף בזה שיש לך איזה 50 התנגדויות שונות או יותר במקום להחזיק איזה 50 קפיצים שונים.אני קניתי מקורי דרך אמזון.לגבי קפיצים מזוייפים? יש כל מיני מקומות שמוכרים קפיצים כאלו על מנת להוסיף קפיץ שלישי או להחליף קפיצים אם נהרסו וכו'.
צריך לזכור שivanko זו אחת החברות לייצור משקולות מהטובות והאיכותיות בעולם.
capatin of crushes מייצרים את הקפיצים היוקרתיים,מפורסמים,משווקים בעולם.הקפיצים שלהם ברמה מאד גבוהה , אבל היוקרתיות נובעת מהפירסום והתחרויות וזה שמפרסמים בכל מיני מגאזינים את הבודדים בעולם שמצליחים לסגור את הדרגות היותר קשות.
רבים מאלה שקונים את trainer,1,2 זה מתוך מחשבה שאי פעם יסגרו את 2 ו3.
בפועל, אלו שסוגרים אותם זה אלו שמאמנים את האחיזה בהמון וריאציות במשך שנים, ועושים דדליפטים כבדים וכו' ולא כאלה שהתאמנו עם trainer.

בכל מקרה אין ספק, ש captain of crushes יותר יוקרתי ואיכותי יותר
אבל הsuper gripper ייתן לך הרבה יותר ביחס ל עלות - תועלת.

קראתי בגריפ בורד , אין ספק שironmind משקיעים הרבה בפרסום ושיווק .
בקשר לסגירה של מספר 2 זה לא כזה בשמיים .
מספר 3 זה כבר ברמה עולמית מבחינת אחיזה וכן זה לוקח הרבה זמן והשקעה, אבל לרוב האנשים
זה יותר ריאלי לסגור את 3 (טבעי ) מאשר להגיע לדדליפט של 300 קילו ...

אחרי שקצת התייאשתי מלנסות, כיוון שהמאמץ הוא RM1 לcrushing grip, חזרתי לנסות לסגור את הcaptains of crush no.1 שלי לאחר שיכנוע קצר מצד חבר.

סירטון 1:

http://www.youtube.com/watch?v=fi7oBxhEvcg

סירטון 2 (ניסיון 4 אחרי שניסיתי בשמאל ולא הצליח):

http://www.youtube.com/watch?v=yQEKnjXfnQE

PR!!!!!!!!!!! 🥰

אח שלי צלם גרוע!

האגודל שלך גולשת קדימה קצת 😛

• פותח/ת השרשור
האגודל שלך גולשת קדימה קצת 😛
האמת שכמה שזה מצחיק, אבל גם לגריפר יש טכניקה מסויימת שבלעדיה העסק נהיה הרבה יותר קשה.
תסתכל כמה זמן לוקח לי לסדר את הגריפר ביד לפני הלחיצה עצמה (וזה כולל את היד השנייה שמסייעת לאחיזה טובה של היד הלוחצת בכך שהיא מקרבת את הרבע הראשון של הגריפר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית