עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה סינטול ?סינטול
(אפשר גם לעבוד נכון)
בכיף אני אשתף אותכם .תשתף אותנו בתכנית אימון שלך ובתפריט שלך.
סינטול זה חומר שאתה מזריק, סטרואיד.מה זה סינטול ?
בכיף אני אשתף אותכם .
בוקר:
2פרוסות לחם שחור
כוס חלב
60גרם חצאת בוטנים
ארוחת 10:
2פרוסות לחם או אורז או פסטה
3פרוסות פסטרה או טונה או ביצה
45 גרם חומוס למריחה.
צהרים 13:15:
2כוסות אורז או 4פרוסות לחם
150 גרם חזה עוף
סלט
16:20:
2פרוסות לחם או אורז
50גרם חזה עוף
לפני אימון:
פרוס עם גבינה צהובה ומרגרינה
אחרי אימון:
300 מ''ל חלב
45גרם חמאת בוטנים
לפני שינה :
2 פרוסות לחם
ביצה או גבינה או טונה
2500 -2600 קלוריות +-
145-150 גרם חלבון .
92-95 גרם שומן.
245-250 גרם פחמימה .
רק לדעת, מה רע בזה שכמות מסויימת של חלבון מגיעה מחמאת בוטנים?בטח שלא תעלה במסת השריר כשכל החלבון שלך מגיע מחמאת בוטנים.
(חוץ מזה שאני בטוח שהתוכנית אימונים שלך לא טובה).
פעם הבאה תביא כותרת עניינית , איך התכנית אימונים שלך נראית?
בטח שלא תעלה במסת השריר כשכל החלבון שלך מגיע מחמאת בוטנים.
(חוץ מזה שאני בטוח שהתוכנית אימונים שלך לא טובה).
אתה כנראה לא מגיע היפרטורפיה נכונה בבנץ'. שריר צריך להרגיש התנגדות לזמן מסויים, מה שאומר שכשאתה מוריד את המוט לחזה אתה בו זמנית דוחף אותו למעלה על מנת להאט את הנפילה (לא דוחק ונותן לו לצנוח ועוצר שניה לפני שהוא מרסק לך את החזה). אם אתה לא מצליח להוריד את המוט בשליטה או שאתה לא מצליח לעשות מספיק חזרות - אתה משתמש ביותר מדי משקל. מעבר לזה, תעשה פרפר עם משקולות חופשי בשיפוע עליון.
אני קראתי אם אני לא טועה , ויש שמה SS ואחד מהפורום טוען שהם לא משו ה-AB ABC וכו'מעבר למה שכבר נאמר לך לגבי התזונה - התכנית שלך היא תכנית ליצנית טיפוסית. תקרא את הנעוצים ואת המאמרים בפורטל.
אז מה אתה ממליץ ?נהיה לי כאב ראש מלקרוא את התכנית הזאת
תודה .סינטול זה לא סטרואיד.
זה לא חומר אנבולי או ממריץ. זה סוג של שמן שמזריקים והוא מנפח את האיזור שבו הזרקת.
מיותר לציין שזה מכוער בטירוף ואם אתה לא מפתח גוף מקצועי, זה נותן מראה "נפוח" ו"רך".
אני לא יכול לעבוד על רגליים כבר ציינתי . ואם תוכל להשים קישור של הלפני ואחרי כי אני לא מוצאSS זו לא תוכנית AB, היא FBW למרות שהיא מחולקת לשני אימונים.
דדליפט? סקוואט? משהו? תרגיל רציני?
תעשה SS, תאכל 3000 קלוריות ביום מבשר ומוצרי גבינה או דגים (טונההה), אבקת חלבון גם מעולה.
תוכל לראות בנעוץ לפני ואחרי.
כן , חלום הפלג גוף עליון שלו . אני לא אשם שאני לא יכול לעבוד על רגליים .
לא חייב SS, תכנית נורמלית של AB וFBW ומאזן קלורי חיובי יביאו תוצאות מעולות,עם דגש על תרגילים מורכבים.
לך תבדוק את זה כבר, זה לא תירוץ..כן , חלום הפלג גוף עליון שלו . אני לא אשם שאני לא יכול לעבוד על רגליים .
כמו מה יש לך להמליץ לי ?