הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת לתוכנית מסה וכח שלי. ABC

Mor Naaman

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
לפני שבועיים נרשמתי למכון, (אחרי 5 חודש שאני מתאמן בבית) רציתי להתחיל SS, אחרי 4 אימונים בשביל ההתחלה הוא אמר (המאמן) שהוא יכין לי תוכנית מסה וכח. בכל אופן אני חשבתי שהוא יביא לי את ה SS של ריפטו והוא הביא לי את הדבר הבא(מעלים משקלים משבוע לשבוע):
השאלה היא כזאת אני די קצר בזמן והאימון הזה לוקח המון זמן, כמעט שעתיים, יש לי בערך שעה ורבע לאימון מקסימום אני פשוט לא יכול יותר זמן. בתכלס ה SS זה אימון די קצר וטוב, ופה הוא נתן לי אימון טוב אני מאמין אבל נורא ארוך. כמובן ABC
אימון A
אימון B
אימון C

קבצים מצורפים

• IMG_4667.JPG
    IMG_4667.JPG
    KB 38.4 · צפיות: 215
  • IMG_4668.JPG
    IMG_4668.JPG
    KB 39 · צפיות: 179
  • IMG_4669.JPG
    IMG_4669.JPG
    KB 38.2 · צפיות: 210
לא מתקרב ל-SS- גם נפח עצום למתחיל וגם רק כל שבוע.
סיכוי טוב לפציעה.
תתחיל SS

תכנית גרועה,רואים שמאמן הכין לך אותה או ילד בן 15 שחושב שאפקות זה מסוכן.
תעשה SS או FBW\AB שנמצאים בפורטל,תתקדם מאימון לאימון במשקלים,תיהיה בפלוס קלורי ואתה תגדל.

הוא התכוון שתעשה את זה 4 פעמים בשבוע לא? זה די שכיח במכוני הכושר בארץ בזמן האחרון, תוכנית ABC ל-4 פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
זה 3 פעמים בשבוע. אני תכלס רק צריך ללמוד טכניקה, זאת הסיבה שאני לא מתחיל SS לבד.
אני ידבר עם המאמן שילמד אותי את הטכניקה.
והוא טוען שלהתחיל לעשות תרגילים כמו ה דדליפט והסקווט צריך להכין את השריר ואי אפשר ישר להתחיל לעשות אותם. אנרתי לו אני יעבוד במשלקים נמוכים עד שנאי ילמד את הטכניקה והוא אמר בכל זאת זה לא טוב

לפחות המאמן נגד סקוואטים בסמית'.

ולהיות מטומטם זה גם לא טוב.
אין שום בעיה עם זה. למה תרגיל X מסוכן אם מתחילים אותו ישר ותרגיל B לא? אה, נכון, כי תרגיל X עם טכניקה יותר מסוכנת והמאמן מפחד שתפצע.
אם אתה לא מסוגל להתחיל עם 60 ק"ג דדליפט לדוג', אתה תתחיל עם 40, או אם 20 או בקיצור כמה שתצטרך. שריר לא צריך הכנה נפשית לפני תרגיל מסויים, מקסימום תתחיל עם משקל נמוך.

Back
למעלה תחתית