הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונה מהחיטוב בן 15

• פותח/ת השרשור GUY11
  • פורסם בתאריך

GUY11

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
3
3
0
vodjiktnzgmm.jpg
מתאמן שנה וקצת גובה:174 משקל:67
להמשיך חיטוב או לעבור למסה נקייה?;susss

לא תמונה הכי ברורה אבל לפחות אפשר להבין ממנה שאתה צריך להתחיל מאסה - אל תשתגע עם כל העניין של ה"נקייה" כי בסופו של דבר אתה לא תגדל ,תתחיל במאזן נייטרלי שבוע ואז תעבור למאזן של 200-300 קלוריות מעל התחזוקה ובהמשך הזמן אתה יכול להגדיל ל500 מעל התחזוקה

לדעתי תוסיף עוד אפקטים ותצתלם בחדר יותר חשוך כדי שיהיה יותר ברור.

וברצינות, תעשה מה שאתה מרגיש, אם אתה חושב שאתה לא מספיק חטוב עדיין תמשיך כי אחר כך זה יפריע לך, אם אתה מרגיש בסדר באחוז שומן הזה ולא יפריע לך לעלות עוד אז תעבור למסה.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאני ימשיך עוד קצת חיטוב והבעיה שלי היא שאני עולה מהר בשומן...

באמת לא רואים כלום, אבל עושה רושם שאין לך מה להמשיך לחטב.
אני בכלל מחזיק בדעה שילד בן 15 לא צריך להכניס את עצמו לחוסר קלורי...
הוא צריך לאכול היטב ולגדול כמו שצריך בצורה מבוקרת ונכונה... עם עודפי השומן אפשר להתעסק אחרי שתסיים לגדול.

באמת לא רואים כלום, אבל עושה רושם שאין לך מה להמשיך לחטב.
אני בכלל מחזיק בדעה שילד בן 15 לא צריך להכניס את עצמו לחוסר קלורי...
הוא צריך לאכול היטב ולגדול כמו שצריך בצורה מבוקרת ונכונה... עם עודפי השומן אפשר להתעסק אחרי שתסיים לגדול.
אה כן? אז ילד בן 14 (כמוני) לא צריך להרזות ולהישאר ילד שמן? יש הרבה ילדים שיורדים על זה שהם שמנים, וזה מתסכל מוות ורק בגלל זה הם עושים דיאטה. במקום עבודה לא ירדו עליהם כמו בבית ספר וזו מוטיבציה מעולה לחיטוב. עליי לא ירדו, אבל פעם ב... צוחקים ואומרים לי שמן, ואם זה לא היה קורה 90% לא הייתי בחיטוב.

אה כן? אז ילד בן 14 (כמוני) לא צריך להרזות ולהישאר ילד שמן? יש הרבה ילדים שיורדים על זה שהם שמנים, וזה מתסכל מוות ורק בגלל זה הם עושים דיאטה. במקום עבודה לא ירדו עליהם כמו בבית ספר וזו מוטיבציה מעולה לחיטוב. עליי לא ירדו, אבל פעם ב... צוחקים ואומרים לי שמן, ואם זה לא היה קורה 90% לא הייתי בחיטוב.
זה רק כי הביטחון העצמי שלך נמוך, לא יותר מזה.

זה רק כי הביטחון העצמי שלך נמוך, לא יותר מזה.
הביטחון העצמי אחלה, אבל לא מדובר עליי. עליי לא יורדים. הקטע שרוב הילדים השמנים סופגים ירידות, בין אם זה בצחוק ובין אם קוטלים אותם במכוון. וכן- ילדים שמנים כמעט תמיד עם ביטחון עצמי נמוך. חוץ מזה שזה לא בריא ויכול לגרור אחוז שומן מפלצתי בעתיד (של 45%+ למרות שיש ילדים שכבר הגיעו לזה) וסכנה מלעלות על מדרגה.

ברור לי שקצת קשה לראות את מה שאני מדבר עליו מנקודת מבט של ילד בן 14, ואני לא בא להתנשא.
אני מבין מה אתה אומר אבל אתה צריך לקחת בחשבון שהתקופה הזאת היא התקופה שבה הגוף גודל ומתפתח.
ומי שמכניס את עצמו לחוסר קלורי לתקופה של חודשים "יסבול" מההשלכות של זה בסופו של דבר.
למשל לא להגיע לגובה שאליו יכול היה להגיע...
בתקופה שבה ילדים גובהים המון בשנה גם 30 אחוז שומן יכולים להצטמק בלי למנוע מהגוף שלך את התזונה שלה הוא זקוק.
מתאמנים מסודר, אוכלים מסודר, קוביות בבטן לא יהיו ... אבל לוק גברי לא דורש ממך להיות על 8 אחוז שומן.
ונציגיה הטובים שביותר של התאוריה הזאת הם אלה שהיו מתים לעוד שלושה ארבעה סנטימטרים בגובה

• פותח/ת השרשור
הרגע המצחיק הזה שאני נכנס לאתר ורואה שעדיין מגיבים לי על האשכול חחחחחחח
תודה לכולם אני כבר עליתי 5 קילו במסה 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית