עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש סיכוי שעלית מהר בשומן כי לא היתה לך בקרה קלורית ..... ? ואולי יש סיכוי שאכלת הרבה יותר ממה שהיית צריך ????נראה לי שאני ימשיך עוד קצת חיטוב והבעיה שלי היא שאני עולה מהר בשומן...
אה כן? אז ילד בן 14 (כמוני) לא צריך להרזות ולהישאר ילד שמן? יש הרבה ילדים שיורדים על זה שהם שמנים, וזה מתסכל מוות ורק בגלל זה הם עושים דיאטה. במקום עבודה לא ירדו עליהם כמו בבית ספר וזו מוטיבציה מעולה לחיטוב. עליי לא ירדו, אבל פעם ב... צוחקים ואומרים לי שמן, ואם זה לא היה קורה 90% לא הייתי בחיטוב.באמת לא רואים כלום, אבל עושה רושם שאין לך מה להמשיך לחטב.
אני בכלל מחזיק בדעה שילד בן 15 לא צריך להכניס את עצמו לחוסר קלורי...
הוא צריך לאכול היטב ולגדול כמו שצריך בצורה מבוקרת ונכונה... עם עודפי השומן אפשר להתעסק אחרי שתסיים לגדול.
זה רק כי הביטחון העצמי שלך נמוך, לא יותר מזה.אה כן? אז ילד בן 14 (כמוני) לא צריך להרזות ולהישאר ילד שמן? יש הרבה ילדים שיורדים על זה שהם שמנים, וזה מתסכל מוות ורק בגלל זה הם עושים דיאטה. במקום עבודה לא ירדו עליהם כמו בבית ספר וזו מוטיבציה מעולה לחיטוב. עליי לא ירדו, אבל פעם ב... צוחקים ואומרים לי שמן, ואם זה לא היה קורה 90% לא הייתי בחיטוב.
הביטחון העצמי אחלה, אבל לא מדובר עליי. עליי לא יורדים. הקטע שרוב הילדים השמנים סופגים ירידות, בין אם זה בצחוק ובין אם קוטלים אותם במכוון. וכן- ילדים שמנים כמעט תמיד עם ביטחון עצמי נמוך. חוץ מזה שזה לא בריא ויכול לגרור אחוז שומן מפלצתי בעתיד (של 45%+ למרות שיש ילדים שכבר הגיעו לזה) וסכנה מלעלות על מדרגה.זה רק כי הביטחון העצמי שלך נמוך, לא יותר מזה.
אה כן? אז ילד בן 14 (כמוני) לא צריך להרזות ולהישאר ילד שמן? יש הרבה ילדים שיורדים על זה שהם שמנים, וזה מתסכל מוות ורק בגלל זה הם עושים דיאטה. במקום עבודה לא ירדו עליהם כמו בבית ספר וזו מוטיבציה מעולה לחיטוב. עליי לא ירדו, אבל פעם ב... צוחקים ואומרים לי שמן, ואם זה לא היה קורה 90% לא הייתי בחיטוב.