הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מסה

• פותח/ת השרשור BBAZ
  • פורסם בתאריך

BBAZ

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
תראו אני מתאמן חודשיים רצוף בלי הפסקות, מתמיד, אוכל נכון (עליתי גם 6-7 קילו מאז שהתחלתי 😃)
בכל מקרה עד לפני כמה אימונים התאמנתי רק על המכשירים, ראיתי התקדמות כמובן אבל אמרתי שהגיע הזמן להתקדם
וביקשתי מהמאמן עזרה עם המורכבים (סקוואט, בנץ', דדליפט) בקיצור קיבלתי זיון שכל ולא תוכנית ...
הוא עשה לי תוכנית פרמידה, עם סקוואט בסמית' משין, במקום דדליפט כפיפות גו כי הוא לא אוהב דדליפט .
בכל מקרה הבנתי שזה לא נושא לדיון בכלל והמאמן לא יעזור לי כאן יותר מדי ..

חשבתי אולי לקחת SS אבל וואלה לא יודע מה להגיד לכם ... ה-FBW עובדת עליי ממש טוב
ואני מתקדם יפה, ולא בא לי להחליף עכשיו את התוכנית ל-SS כי חבל לי להחליף תוכנית שעובדת עליי טוב .

הרכבתי לעצמי תוכנית FBW שנאמר לי שהיא ממש טובה, רציתי לקבל את החוות דעת שלכם .
הבנתי שעדיף להוריד את מספר החזרות ולהעלות את המשקל .. בקיצור אלה התוצאות :

קדמית : פשיטת מרפקים מוט 3X8 - W
אחורית : מקבילים 3X12
בטן : ספת בטן בשיפוע+ 10 ק"ג 3X20
גב תחתון : דדליפט 3X8
גב עליון : מתח \ פולי עליון 3X10
חזה : בנץ' פרס 3X8
רגליים : סקוואט 3X8
כתפיים : פרס 3X8

אתה מעלה משקל מאימון לאימון?
בכל מקרה, תעשה SS

בכל מקרה, לא משתנה מה תחליט לעשות, אני מקווה שזה לא הסדר של התרגילים כי הסדר צריך להיות אחרת (רגליים עדייף בהתחלה, ידיים בסוף למשל)

"גב תחתון : דדליפט 3X8
גב עליון :"
מה זאת השטות הזאת? דדליפט עובד על כל הגב.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה, לא משתנה מה תחליט לעשות, אני מקווה שזה לא הסדר של התרגילים כי הסדר צריך להיות אחרת (רגליים עדייף בהתחלה, ידיים בסוף למשל)
זה לא הסדר, זה היה סתם באקראי ..
בכל מקרה מה עדיף? איזו תוכנית ??
"גב תחתון : דדליפט 3X8
גב עליון :"
מה זאת השטות הזאת? דדליפט עובד על כל הגב.

איזו תוכנית עדיף??

לא תכנית משהו - אם תעשה איזושהי רוטציה בתרגילים זה יכול להיות אחלה, אבל לא לעשות את כל התרגילים האלה כל אימון.

Back
למעלה תחתית