הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית מסה

Alonattias95

משתמש מתחיל
148
0
נק' מוניטין:
0
148
0
שלום אני בן 17.
שוקל : 65.5.
גובה: 1.66 מ'.

אני חוזר לחדר כושר אחרי הפסקה של חצי שנה קצת יותר אחרי משהו רפואי שהיה.

אני רוצה לעשות איזה חודשיים - שלוש חודש מסה ואז לעבור לחיטוב.
ורציתי להתייעץ איתכם על תוכנית מתאימה כי שחכתי כבר הרבה מאז.

לא לפתוח שרשורים כפולים, קרא את חוקי הפורום.

אין ממש "תכנית למסה" ו"תכנית לחיטוב", זה בעיקר עניין של תזונה. תקרא את המאמר:
עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
בקשר לתכנית תלמד את תרגילי הבסיס אם אתה לא יודע לבצע ותעשה fbw (עובדים על כל הגוף בכל אימון) שמבוססת עליהם, כמו ss או ה fbw מכאן:
תוכנית - אוסף תוכניות הפיצולים של הטנק למתאמן המתחיל/בינוני
אני רוצה לעשות איזה חודשיים - שלוש חודש מסה ואז לעבור לחיטוב
בחודשיים-שלושה של מסה אני בספק אם תראה שינוי ממש רציני.

אתה יכול לנסות לבצע SS עם פלוס של 300 ולעלות כעקרון כמעט כל אימון(שהשאיפה תהיה כל אימון).
תלמד לבצע את תרגילי הבסיס(דדליפט, סקוואט, אוברהד פרס ובנץ פרס) שהם תרגילים חשובים ביותר כיוון שהם מערבים כמות גבוהה של שרירים והעלייה במסת שריר בהם תהיה הכי אידיאלית וגם ההתקדמות במשקלים בהם מאימון לאימון תהיה הכי מהירה וכך אתה תעלה הכי מהר במסת שריר
לא משנה איזה תוכנית אימונים תעשה ולא משנה מי בנה לך את התוכנית כל עוד אתה לא נמצא בפלוס קלורי ועולה במשקל, אתה לא תעלה במסת שריר(אולי קצת כי אתה מתאמן מתחיל אבל אתה תתקע).

קישור למדריך:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תוכנית מומלצת לבצע בתור מתאמן מתחיל:
Starting Strength - שאלות ותשובות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות לבצע SS עם פלוס של 300 ולעלות כעקרון כמעט כל אימון(שהשאיפה תהיה כל אימון).
תלמד לבצע את תרגילי הבסיס(דדליפט, סקוואט, אוברהד פרס ובנץ פרס) שהם תרגילים חשובים ביותר כיוון שהם מערבים כמות גבוהה של שרירים והעלייה במסת שריר בהם תהיה הכי אידיאלית וגם ההתקדמות במשקלים בהם מאימון לאימון תהיה הכי מהירה וכך אתה תעלה הכי מהר במסת שריר
לא משנה איזה תוכנית אימונים תעשה ולא משנה מי בנה לך את התוכנית כל עוד אתה לא נמצא בפלוס קלורי ועולה במשקל, אתה לא תעלה במסת שריר(אולי קצת כי אתה מתאמן מתחיל אבל אתה תתקע).

קישור למדריך:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תוכנית מומלצת לבצע בתור מתאמן מתחיל:
Starting Strength - שאלות ותשובות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אוקיי אני אקרא.. מומלץ לקנות גיינר או אבקת חלבון ולאכול טוב ?
אין ממש "תכנית למסה" ו"תכנית לחיטוב", זה בעיקר עניין של תזונה. תקרא את המאמר:
עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
בקשר לתכנית תלמד את תרגילי הבסיס אם אתה לא יודע לבצע ותעשה fbw (עובדים על כל הגוף בכל אימון) שמבוססת עליהם, כמו ss או ה fbw מכאן:
תוכנית - אוסף תוכניות הפיצולים של הטנק למתאמן המתחיל/בינוני

בחודשיים-שלושה של מסה אני בספק אם תראה שינוי ממש רציני.
אותו שאלה לא יודע למה זה לא ציטט לי

מומלץ לקנות גיינר או אבקת חלבון ולאכול טוב ?
אם אתה מגיע לערכים של חלבון אז אין צורך באבקת חלבון, כנ"ל גיינר טערכים של קלוריות. אם לא אז אפשר לקנות, אין לגיינר/חלבון יתרון על פני אוכל

• פותח/ת השרשור
אם אתה מגיע לערכים של חלבון אז אין צורך באבקת חלבון, כנ"ל גיינר טערכים של קלוריות. אם לא אז אפשר לקנות, אין לגיינר/חלבון יתרון על פני אוכל
הבנתי .. סבבה ! ובקשר לתוכנית מסה כהתחלה מה אתה ממליץ ? יש לי נושאים קודמים שפתחתי עם תמונות של הגוף שלי .. לא מבין את כל הקטע עם באחוזי שומן וזה

לגבי תכנית, כתבתי למעלה

• פותח/ת השרשור
לגבי תכנית, כתבתי למעלה
לא הבנתי בתוכנית ששלחתי לה כתוב שהוא מפצל את זה ל3 אימונים בשבוע ..
יש אימון A1 ויש אימון A2 איך החזרות הולכות של האימונים ..

אותו דבר בתוכנית AB ...

כיאילו איזה יום וכמה מנוחה בין הימים..

Back
למעלה תחתית