הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

FBW בחיטוב

• פותח/ת השרשור Sas
  • פורסם בתאריך

Sas

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
133
24
0
בתוכנית FBW לתקופת חיטוב שמפורטת בפורטל (ובכל התוכניות שם) יש יותר נפח מבSS.
חשבתי שבחיטוב הנפח צריך להיות נמוך יותר והמשקלים שמרימים צריכים להשאר כמה שיותר קרוב למשקלי שיא כדי למזער איבוד שריר.
זה לא שזה נפח מטורף אבל עם יותר חזרות ויותר תרגילים כמו שכתוב שם, אתה חייב לרדת במשקלים בכלל לפני שאיבדת מסה.
לינק לתוכנית
אשמח להסבר.

גם אני לא אהבתי את התוכנית הזאת, בסוף בחרתי בלינארית לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אני לא מספיק מתקדם לעשות ליניארית (אתה מתכוון ל5x5 נכון?) אבל האחוז שומן שלי מפריע לי מספיק בשביל לחשוב על לעבור לחיטוב.

אני לא מספיק מתקדם לעשות ליניארית (אתה מתכוון ל5x5 נכון?) אבל האחוז שומן שלי מפריע לי מספיק בשביל לחשוב על לעבור לחיטוב.
כל מתאמן מתחיל יכול לעבוד עם לינארית, כמו שכל מתאמן שעבר את שלב המתאמן יכול לעבוד עם התקדמות חודשית וכו', אבל זה לא יעיל למסה. למה? בגלל שאם אתה עושה מסה ומתקדם בקצב יותר איטי ממה שאתה יכול התוצאות יהיו נמוכות בהרבה מתוכנית שמתאימה לך. אם אתה מתקדם מאימון לאימון (SS) אתה תשרוד בקלות ב-MADCOW, אבל אתה תבזבז את הזמן כי הגדילה איטית מדי בשבילך ואתה יכול להתקדם מהר בהרבה. אבל, מאחר ואתה בחיטוב, זה יהיה מעולה בשבילך- העומס נמוך ביחס ל-SS ואתה תוכל להתקדם במשקלים. תעשה לינארית לחיטוב, ואז תעשה SS, שוב לינארית (לא משנה אם מסה או חיטוב), טקסס והלאה זה כבר עוד שנה וחצי מינימום ככה שאין לחץ 😃

גם אני לא [לא סיימתי SS כראוי] ובגלל אחוז שומן עברתי לחיטוב, תציב את המשקלים שהגעת אליהם ותמשיך משם.

• פותח/ת השרשור
אתם עושים פנדליי ולא BOR אני מניח?
אפשר לעשות את זה בלי לזרוק את המוט על הרצפה?

אתם עושים פנדליי ולא BOR אני מניח?
אפשר לעשות את זה בלי לזרוק את המוט על הרצפה?
פנדלאי רואו ללא ספק, BOR זה לבילדרים גייז.
אי אפשר, זה תרגיל של כוח מתפרץ, להוריד באיטיות זה סתם מעייף.
למה? זה בעיה במכון שלך? אם כן שים איזה מזרון או משהו.

• פותח/ת השרשור
פנדלאי רואו ללא ספק, BOR זה לבילדרים גייז.
אי אפשר, זה תרגיל של כוח מתפרץ, להוריד באיטיות זה סתם מעייף.
למה? זה בעיה במכון שלך? אם כן שים איזה מזרון או משהו.
יש שם בולם זעזועיים דק מעאפן כזה אני לא חושב שזה מתאים ללהפיל עליו משקלים כבדים בכוונה שוב ושוב.
אני יכול לנסות לשים מזרונים בצדדים, מקווה שזה לא יקרע אותם.

• פותח/ת השרשור
החלטתי ללמוד לעשות PC במקום לעשות פנדלאי כי התוכנית מאפשרת את זה וPC אני אעשה אחרכך בSS.

• פותח/ת השרשור
צריך לעשות אימון ריקון בליניארית בחיטוב לפני העמסה?

Back
למעלה תחתית