הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים במקום שעה אימון אחד 20 דקות 3 פעמים ביום

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
אני באמצע ההכשרה שלי בקרבי כרגע אז אין לי ממש נגישות לחדר כושר ואין לי ממש זמן להתאמן 3 פעמים בשבוע שעה ביום,
מה שכן אמרו לי שמותר לי להתאמן בזמני הפסקה 20 דק' 3 פעמים ביום.
במידה ואני אוכל טוב (אני לא אבל לא משנה, לצורך השאלה) זה יתן לי משהו 20 דקות 3 פעמים ביום במקום אימון אחד של שעה?
אני יודע שזה לא אופטימלי אבל מאד קשה לי לוותר על אימוני התנגדות (הבאתי קצת ציוד מהבית)...

מה אתם אומרים? שווה לנסות? עדיף על כלום?

זה בעייתי כי הגוף מתקרר כל פעם ואתה לא מגיע הכי מוכן מנטלית ופיזית לתרגילים.
אבל צבא בכל מיקרה אף פעם לא יהיה תנאים אידאליים. תתאמן ותעשה את מה שאתה יכול.

הדרך היחידה לשמור על שגרת אימונים במהלך הצבא לדעתי זה לפרוס את זה על כל היום. כל פעם שיש לך הזדמנות לעשות מתח, מקבילים, כפיפות מרפקים תעשה עד לכשל. ואם אתה בטירונות אתה עושה אימוני כוח אז אפשר להפחית בחד''כ.

בטירונות שנתנו לי 7 דקות הפסקה הייתי נרדם. קח בחשבון שיש מספיק עומס(אמור להיות). אולי עדיף פשוט להשקיע במתח מקבילים שנותנים לעשות לפני האוכל וכל השיט הזה.

• פותח/ת השרשור
בטירונות שנתנו לי 7 דקות הפסקה הייתי נרדם. קח בחשבון שיש מספיק עומס(אמור להיות). אולי עדיף פשוט להשקיע במתח מקבילים שנותנים לעשות לפני האוכל וכל השיט הזה.

סיימתי טירונות מייגעת של 4 חודשים תודה לאל
יש לי ציוד בבית, כל פעם שאני בא הביתה אני מתאמן נפח (פעם הייתי מתאמן כוח 5X5 :()

זה התנאים שיש לך, תנסה להפיק את המיטב מזה
אולי זה פחות טוב מאימון רגיל אבל זה יותר מכלום
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית