אתה טועה איש יקר, קודם כל אף בודי בילדר לא עשה ולא יעשה SS, זה לא משרת את המטרה שלהם, הם מתחזקים דרך תוכניות אחרות ובעזרת הרבה חומרים.
קצת שתבין את העניין, אתה לא באמת חייב כח אדיר בשביל להתפתח, רוב האנשים מתפתחים יפה מאוד מתכניות AB למיניהם, הם אמנם חלשים מאלה שעושים SS ברוב המקרים, אך יותר מאסיביים ונראים פשוט יותר טוב, ברגע שאתה תוקף את השריר ב-2-3 תרגילים, נותן טווח חזרות גבוה ונמוך לסירוגין אתה תתפתח בצורה הרבה יותר טובה ויפה מ-SS. אין לי משהו נגד SS, אני בעצמי עשיתי אותה אבל מה שעבד עליי מבחינת מסה זה AB, מבחינת כח כמובן ש-SS
אני לא מדבר על זה שהם עושים או עשו SS, ברור שלא.ברור אחי הרי מי שמתאמן AB אין לו כוח ובאדיבילדרים הם חלשים הם מרימים 50 בבנץ..
חלאס אתה לדבר שטויות, נתחיל מזה שSS תקדם אותך בעיקר ברגליים, רגלים גדולות אבל בלי איכות, זה 70 אחוז מהמסה שתצבור ממנה.
אם אתה רוצה להראות לא אסטטי וחסר פורפורציות בידיים תעשה SS זה יופי של תכנית בשביל זה. האמת היא שבאדיבילדרים לא שמעו אפילו על מי זה ריפטו והספרים שלו, רובם אפילו שמים עליו ז**
מי אמר שלא מגיעים למשקל כבד? אתה לחוץ להגיע לסקוואט 150 שלך בחודשיים? אני רוצה להגיע אליו לאט לאט ולגדול עם זה, לא להראות שמנמן שאוכל 3500 קלוריות ביום בלי פורפורציות בגוף.
אבל גם הם היו צריכים להגיע למשקלים כבדים יחסית בשביל להתפתח כראוי, ככה שמ50 קילו בנץ' בחודשיים הם לא היו מפתחים כזאת גופה.