הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות לפני שאני מתחיל SS.

אתה טועה איש יקר, קודם כל אף בודי בילדר לא עשה ולא יעשה SS, זה לא משרת את המטרה שלהם, הם מתחזקים דרך תוכניות אחרות ובעזרת הרבה חומרים.
קצת שתבין את העניין, אתה לא באמת חייב כח אדיר בשביל להתפתח, רוב האנשים מתפתחים יפה מאוד מתכניות AB למיניהם, הם אמנם חלשים מאלה שעושים SS ברוב המקרים, אך יותר מאסיביים ונראים פשוט יותר טוב, ברגע שאתה תוקף את השריר ב-2-3 תרגילים, נותן טווח חזרות גבוה ונמוך לסירוגין אתה תתפתח בצורה הרבה יותר טובה ויפה מ-SS. אין לי משהו נגד SS, אני בעצמי עשיתי אותה אבל מה שעבד עליי מבחינת מסה זה AB, מבחינת כח כמובן ש-SS

ברור אחי הרי מי שמתאמן AB אין לו כוח ובאדיבילדרים הם חלשים הם מרימים 50 בבנץ..
חלאס אתה לדבר שטויות, נתחיל מזה שSS תקדם אותך בעיקר ברגליים, רגלים גדולות אבל בלי איכות, זה 70 אחוז מהמסה שתצבור ממנה.
אם אתה רוצה להראות לא אסטטי וחסר פורפורציות בידיים תעשה SS זה יופי של תכנית בשביל זה. האמת היא שבאדיבילדרים לא שמעו אפילו על מי זה ריפטו והספרים שלו, רובם אפילו שמים עליו ז**
מי אמר שלא מגיעים למשקל כבד? אתה לחוץ להגיע לסקוואט 150 שלך בחודשיים? אני רוצה להגיע אליו לאט לאט ולגדול עם זה, לא להראות שמנמן שאוכל 3500 קלוריות ביום בלי פורפורציות בגוף.
אני לא מדבר על זה שהם עושים או עשו SS, ברור שלא.
אבל גם הם היו צריכים להגיע למשקלים כבדים יחסית בשביל להתפתח כראוי, ככה שמ50 קילו בנץ' בחודשיים הם לא היו מפתחים כזאת גופה.

חלאס אתה לדבר שטויות, נתחיל מזה שSS תקדם אותך בעיקר ברגליים, רגלים גדולות אבל בלי איכות, זה 70 אחוז מהמסה שתצבור ממנה.
אם אתה רוצה להראות לא אסטטי וחסר פורפורציות בידיים תעשה SS זה יופי של תכנית בשביל זה. האמת היא שבאדיבילדרים לא שמעו אפילו על מי זה ריפטו והספרים שלו, רובם אפילו שמים עליו ז**
מי אמר שלא מגיעים למשקל כבד? אתה לחוץ להגיע לסקוואט 150 שלך בחודשיים? אני רוצה להגיע אליו לאט לאט ולגדול עם זה, לא להראות שמנמן שאוכל 3500 קלוריות ביום בלי פורפורציות בגוף.
1)רגליים גדולות זה גוף גדול - סקוואטים כבדים משחררים הורמון שגורם לגדילה בכל הגוף בסופו של דבר ,
2)בנץ' =יד אחורית =רוב היד שלך (ויש אפשרות למקבילים גם בתכנית)..... יש פה גדילה בידיים ואני דווקא שהידיים זה איזור בעייתי אצלי בגוף ועבדתי המון עליהם במאסה הקודמת בפיצול ABC עבדתי בהרבה שיטות אפשריות על הידיים והם בקושי גדלו ודווקא בSS אני רואה גדילה בידיים ואתה יכול לשאול פה הרבה ויגידו לך שנכון שהרגליים גודלות הכי הרבה אבל גם שאר הגוף גדל בצורה טובה מאוד
מי אתה בכלל שתדבר ככה על ריפטו..אתה יודע מי זה בכלל ?!?! הוא לא סתם איזה ליצן.... יש בסיס מאחורי כל מילה ומילה שלו הכל מחקרים ובדיקות ונסיון ענק בתחום...
אתה שוכח את הדבר הכי חשוב ששכחת להזכיר - אני יגלה לך סוד גדול אבל אל תספר לאף אחד - רוב הבאדיבילדרים על חומרים אחי.... ככה שאין מה להשוות את הגוף שלהם למתאמן טבעי כי המשקלים שלהם יטוסו גם ככה רק מהעובדה הזאת....הם ייגדלו כמעט מכל דבר...
הבסיס לגדילה הוא כח ככה שככל שהמשקל על המוט יעלה יותר ככה תראה יותר גדילה אחרי שהגעת למשקלים מכובדים אתה יכול לעבור לאיזה תוכנית שבא לך ואחרי שיש לך בסיס טוב של כח , תוכניות אימונים שונות ופיצולים ומה שאתה רוצה ישפיעו עלייך הרבה יותר טוב
והדבר הכי חשוב שהכי עצבן אותי - מי אמר שאתה חייב לדחוף 3500 -5000 קלוריות כדי להתקדם מאיפה הבאת את השטות המטומטמת הזאת, זה שראית אנשים שלא אכפת להם בכלל מהמראה שלהם ודחפו סתם קלוריות מיותרות ומן הסתם השמינו זה לא אומר שזה התכנית וכולם חייבים להראות ככה בסוף !!! תאמין לי שאפשר להתקדם יפה מאוד עם 500 קלוריות מעל הנייטרלי ובסוף התכנית גם להגיע לתוצאות יפות ולא להראות כמו פח .....

פייי בלבלתם לי תביצה:s49:
תגובה מיותרת אחי.....

כמה עובדות, (SS בחודשיים ) 1.הידיים שלי כן גדלו ואפשר להרגיש שהן הרבה יותר מאסיביות.(התאמנתי בעבר)
2.אתה מדבר שטויות, מזה רגליים איכותיות?! פעם שניה שאני קורא את הצירוף מילים הזה ואף אחד לא מסביר לי, אתה בטח מדבר על אחוז שומן ברגליים, אז כן, אתה מדבר שטויות.
3. בודיבילדרים לא שמעו על ריפטו? נו ו..? זה עושה אותם מבינים יותר? וכדי שתישן טוב יותר בלילה גם מארק ריפטו לא כל כך מתרגש מהעובדה הזאת.
4.בודיבילדרים מגיעים למשקלים כבדים, יחסית למתאמני כוח מתחילים. יש לי במכון בחור רציני ששוקד על כל חלק בגוף שלו בפרופורציות נפלאות ובאחוז שומן נמוך. הסקוואט שלו (140) או החצי סקוואט שלו נמוך בהרבה מילדים שמטיילים כאן בפורום שעושים תוכניות כח יותר משנה.(אני מקצין יש פה חלק שהגיעו לזה בהרבה פחות זמן). כנ"ל לגבי הלחיצה שלו והדדליפט.
5. אוכל זה בחירה, לא חייב להגיע לערכים כאלה גבוהים מבחינה קלורית כדי לגדול. (3500+) לפחות לא בהתחלה
6. הרבה מתאמנים מתחילים שעושים AB/ABC חסרים פרופורציות ברגליים בצורה מבחילה, בגלל חוסר מודעות והבנה. SS בהתחלה בונה בסיס מצויין לכל מתאמן בחד"כ.
הלוואי שהייתי מכיר את התוכנית הזאת לפני שהתגייסתי הייתי חוסך לעצמי כל כך הרבה זמן.

אני לא אשקר, אני כן קצת משוחד כי אני כן התאהבתי בכל הרעיון של PL, אבל לא חייב להטעות אנשים.
ד.א אני בסופו של דבר אוהב אנשים כמוך, בזכותך ובעוד הרבה כמוך הראק בחד"כ שלי כמעט פנוי כל הזמן כי כולם מפחדים מסקוואטים 🤩

כמה עובדות, (SS בחודשיים ) 1.הידיים שלי כן גדלו ואפשר להרגיש שהן הרבה יותר מאסיביות.(התאמנתי בעבר)
2.אתה מדבר שטויות, מזה רגליים איכותיות?! פעם שניה שאני קורא את הצירוף מילים הזה ואף אחד לא מסביר לי, אתה בטח מדבר על אחוז שומן ברגליים, אז כן, אתה מדבר שטויות.
3. בודיבילדרים לא שמעו על ריפטו? נו ו..? זה עושה אותם מבינים יותר? וכדי שתישן טוב יותר בלילה גם מארק ריפטו לא כל כך מתרגש מהעובדה הזאת.
4.בודיבילדרים מגיעים למשקלים כבדים, יחסית למתאמני כוח מתחילים. יש לי במכון בחור רציני ששוקד על כל חלק בגוף שלו בפרופורציות נפלאות ובאחוז שומן נמוך. הסקוואט שלו (140) או החצי סקוואט שלו נמוך בהרבה מילדים שמטיילים כאן בפורום שעושים תוכניות כח יותר משנה.(אני מקצין יש פה חלק שהגיעו לזה בהרבה פחות זמן). כנ"ל לגבי הלחיצה שלו והדדליפט.
5. אוכל זה בחירה, לא חייב להגיע לערכים כאלה גבוהים מבחינה קלורית כדי לגדול. (3500+) לפחות לא בהתחלה
6. הרבה מתאמנים מתחילים שעושים AB/ABC חסרים פרופורציות ברגליים בצורה מבחילה, בגלל חוסר מודעות והבנה. SS בהתחלה בונה בסיס מצויין לכל מתאמן בחד"כ.
הלוואי שהייתי מכיר את התוכנית הזאת לפני שהתגייסתי הייתי חוסך לעצמי כל כך הרבה זמן.

אני לא אשקר, אני כן קצת משוחד כי אני כן התאהבתי בכל הרעיון של PL, אבל לא חייב להטעות אנשים.
ד.א אני בסופו של דבר אוהב אנשים כמוך, בזכותך ובעוד הרבה כמוך הראק בחד"כ שלי כמעט פנוי כל הזמן כי כולם מפחדים מסקוואטים 🤩

זאת הנקודה הכי חשובה בזכותך ובעוד הרבה כמוך הראק בחד"כ שלי כמעט פנוי כל הזמן כי כולם מפחדים מסקוואטים

אני ממש שמח שאצלי בחדר כושר רק מעטים עושים סקאווט

קודם כל בגלל אנשים כמוך אומרים שבילדרים הם מטומטמים.
דבר שני-
בילדרים מתחילים מרימים משקלים נמוכים בהרבה מליפטרים מתחילים במידה והם הולכים על תוכנית בילדרים קלאסית לעומת SS.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173
ממש חסרי פרופורציות בידיים ובפלג גוף העליון, אה?
הרי הפרס, הפאוורקלין, הבנץ' פרס והדדליפט ממש לא טובים לחזה, כפתיים, טרפזים וידיים (וגם הסקוואט לגב ולבטן אם דיברת עליהם), פשוט הפקרות!
דבר שני בילדרים יורדים לאחוזי שומן נמוכים שזה ממש לא בריא, מתים בגיל צעיר (מנצר לדוג') למעט בודדים (הכוונה רמה יותר גבוהה- לאו דווקא מתחרים, אלא מתאמנים שנים שהם ברמה גבוהה אבל לא מתחרים) או שחיים במזל (שוורצנגר עם כל הצינתורים והתקפי הלב שלו ושאר ירקות), אוכלים בטמטום ומפרידים אבות מזון- רק פחמימות, רק חלבונים ורק שומנים, לוקחים סטרואידים בכמויות גדולות בהרבה מאחרים ועוד. ממש חכמים וחובה להקשיב לכל מילה שלהם! אגב, הם גם עושים מכונות שזה בכלל גאונות, ועובדים עם פיצולים של ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ (וזה לא נגמר- זה A1 B1 C1 וככה עד 2600 פיצולים שעובדים על כל מ"מ של שריר בגוף פעם בעשור) וכמובן שהם מפחדים מדדליפט וסקוואט, שאלה התרגילים הכי הכי הכי חשובים (לא ראיתי סרטון אחד של שוורצנגר עושה DL. יש כאלו שעושים ויש הרבה שלא), רוב הבילדרים שעושים סקוואט לא יורדים יותר מחצי מעלה וכו'.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=36116
אתה מוזמן להעיף מבט באשכול שלי ולהגיד כמה שמנים ליפטרים

וואי ואי הפצצתם אותי, אני לא יודע למי להתחיל לענות-
itay301 - טמטום טהור, אתה יכול להיות עם גופה ענקית ורגליים קטנות, אתה גם לא חייב לעשות סקוואט, מהאיפה הבאת את הבושליט הזה (ומה הקשר בין SS לסקוואט, הרי כל אחד עושה סקוואט בין אם זה 5X5 או 3X8), אתה חושב שיש גדילה בידיים כי ברור שהם יגדלו, אבל בחוסר פורפורציות מטורף לאיך שהגוף גדל.
אני אגלה לך סוד - גם ליפטרים מזריקים חומרים.
יש לכם נטייה בפורום הזה עם כל הכבוד עוד שניה למ*** לריפטו. אתה אשכרה אומר לי שעם כוח ומשקל על המוט גודלים ומי אמר בכלל שלא מעלים משקלי עבודה בתכניות נפח, מעלים ואפילו יותר ואם לא אז פעם בשתי אימונים וגודלים עם זה בניגוד לSSניקים, אני רוצה לראות אותך עושה את אותו המשקל עבודה שלך עכשיו לעשיריות. אתה תוריד 30% מהמשקל.
אתם פשוט מבלבלים תשכל, סליחה שאני אומר את זה, מה הפואנטה של כולכם? אתם רוצים תעשו SS, אבל הילד רוצה אסטטיקה ובאדיבילדינג, הקשר לזה וSS רק ישו יודע.
בקיצור, לא הבהרתם לי כלום. אמרתי שלא גדלים מSS?

Rami, רגליים לא איכותיות זה רגלים לא איכותיות. זה לא כזה מסובך, הרגלים נהיים גדולות בSS בגלל שהתכנית מבוססת על סקוואט, סקוואט וסקוואט עם 3X5 כשהן רחוקות שנות אור מלהראות כמו רגליים שריריות ואסטטיות. אז אל תצפה לאיכות.
בנוגע לקלוריות, מתישהו אתה תתקע במשקלים ואם לא תאכל 3000+ קלוריות אתה לא תתקדם, ריפטו ממליץ הרי על GOMAD שזה ביחד עם אוכל 5000 + קלוריות ביום.
מתאמנים שעושים ABC בלי פורפורציות ברגליים כנראה לא עושים סקוואט ומזניחים את הרגליים, טעות קלאסית של כל ילד מתחיל במכון כושר שמזלזל באימון רגליים.
בקיצור, אל תערבבו גמבה עם עגבניה וסלט - רוצים כוח, לכו לריפטו, רוצים בילדינג, אל תגידו לאנשים לעשות את התכניות שלו במיוחד לא לילד הזה שהמטרה שלו היא אסטטיקה נטו, הוא רוצה מסה, הוא רוצה לגדול לגוף יפה ושרירי ולא מעניין אותו כמה הוא מרים, כמובן שהמשקלי עבודה שלו יעלו פלאים.
באדיבילדרים בישראל כבר פיתחו אנטי-SS בגלל התופעה הזאת כבר, קח לדוגמה את דני קוגנביץ שכותב בחתימה שלו ("לא עונה לSS, רק ABC/D") והם רק צוחקים על התכנית... ובינינו רק פאוורליפטרים/אנשים שהתחילו עם כוח שמעו על ריפטו, ויש כאלה שעשו תכניות כוח בחיים שלהם ולא שמעו בכלל על SS, חוץ מזה שאפשר לשלב ולעשות באימון גם סטים של כוח עם משקל גבוה יותר וגם של פאמפ וככה לתת עבודה לכל הסיבים בשריר.

WhiteOwl
אתה מדבר ככה על באדי בילדרים ואתה רק ילדון בן 14 שהתחיל להתאמן לאחרונה, אני לא אתייחס

נערך לאחרונה:
ואני יכול להגיד שאתה זקן טיפש שמתאמן 10 שנים אבל לא עושה את זה חכם.🤡
הגיל לא קובע כלום, כי תסמוך עליי שיש לי ידע מאד רחב. לא רק אני אומר את זה, תראה לאיזה גוף הגיעו הליפטרים באשכול ששלחתי, ובניגוד לבילדרים המשקלים שלהם עצומים בזמן קצר בהרבה. אחד האנשים הכי מבינים פה בפורום צוטט בחתימה שלי, אתה מוזמן לקרוא.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה Pamidor, גם אתה קיבלת מוניטין על העזרה.
בוא נשאל שאלה אחרת - כמו שPamidor אמר אני רוצה לגדול לגוף יפה ושרירי, מה יפתח אותי יותר SS או AB 4 פעמים בשבוע? באמת שכבר אני מבולבל.

תלוי ב-AB. רוב הסיכויים שאתה תגדל יותר עם SS, ואפילו הרבה יותר. אבל בלי קשר- לדעתי כדאי מאד SS כי חוץ מזה שאתה תגדל בצורה מאד יפה ומרשימה, אתה גם תקפוץ מהר במשקלים ותתחזק ככה שמהר מאד תהיה חזק בהרבה מכל ילד בכיתה שלך וגם שרירי בהרבה, ומשם תמשיך עם נפח.

ואני יכול להגיד שאתה זקן טיפש שמתאמן 10 שנים אבל לא עושה את זה חכם.🤡
הגיל לא קובע כלום, כי תסמוך עליי שיש לי ידע מאד רחב. לא רק אני אומר את זה, תראה לאיזה גוף הגיעו הליפטרים באשכול ששלחתי, ובניגוד לבילדרים המשקלים שלהם עצומים בזמן קצר בהרבה. אחד האנשים הכי מבינים פה בפורום צוטט בחתימה שלי, אתה מוזמן לקרוא.
אתה רוצה את דעתי האמיתית? הם נראים כמו ************** לא רוצה להגיד, החזה שלהם מגעיל עד דוחה והאחוז שומן שלהם גבוה.
כמו שאמרתי תפסיק לחפור לו על ליפטרים, זה שאתה ילד קטן שמושפע מליפטרים פה בפורום ולא צברת נסיון בעצמך לא אומר שאתה צריך לשאוף לגוף שלהם (אתה אמור לדעת שמראה לא מעניין אותם, רק להרים כבד, כל השאר זה לוואי) והוא לא רוצה כוח הוא רוצה נפח, אז די לבלבל אותו.
תודה על התשובה Pamidor, גם אתה קיבלת מוניטין על העזרה.
בוא נשאל שאלה אחרת - כמו שPamidor אמר אני רוצה לגדול לגוף יפה ושרירי, מה יפתח אותי יותר SS או AB 4 פעמים בשבוע? באמת שכבר אני מבולבל.
אני יכול להגיד לך כבר עכשיו AB, אבל יש כאלה בפורום שיגידו לך לעשות SS ולהגיע למשקלים גבוהים לAB, אז תבין למה לא-
א. במהלך החודשים האלה כמו שאמרתי אתה תגדל אבל לא כמו שהיית גודל עם נפח, גוף לא אסטטי ופורפורציונלי לידיים.
ב. הם יגידו לך שכדי לגדול אתה חייב להגיע לבנץ' פרס 100 וסקוואט 120 ופרס 70 וודליפט 150. אני אגלה לך סוד-
אתה יכול לגדול ולפתח גוף שרירי אפילו בלי לעשות דדליפט אחד וסקוואט אחד בחיים שלך (יהיו השפעות על הרגליים אבל עזוב את זה), כמובן שאני בעד מורכבים אבל לא 3X5, אתה תגדל גם מבנץ פרס 40 כל עוד זה יגרה את השריר שלך, וכשאתה אוכל נכון עם עבודה נכונה אתה לאט לאט עולה במשקלי עבודה ונניח שאתה עכשיו באמת מרים 40, עוד שנה הבנץ שלך יהיה בסביבות 100 ואפילו יותר לחזרות נמוכות, תלוי בגנטיקה שלך וכמה תהיה רציני באימונים ובתזונה.
ג. אתה לא תצטרך להשמין, גם מסה נקייה עם 500 מעל התחזוקה תעשה את העבודה, ולקיץ תתחטב לאחוזי שומן נמוכים ותתגאה להוריד חולצה בים. אני מניח שזה מה שאתה רוצה, נכון?

• פותח/ת השרשור
תלוי ב-AB. רוב הסיכויים שאתה תגדל יותר עם SS, ואפילו הרבה יותר. אבל בלי קשר- לדעתי כדאי מאד SS כי חוץ מזה שאתה תגדל בצורה מאד יפה ומרשימה, אתה גם תקפוץ מהר במשקלים ותתחזק ככה שמהר מאד תהיה חזק בהרבה מכל ילד בכיתה שלך וגם שרירי בהרבה, ומשם תמשיך עם נפח.

אתה רוצה את דעתי האמיתית? הם נראים כמו ************** לא רוצה להגיד, החזה שלהם מגעיל עד דוחה והאחוז שומן שלהם גבוה.
כמו שאמרתי תפסיק לחפור לו על ליפטרים, זה שאתה ילד קטן שמושפע מליפטרים פה בפורום ולא צברת נסיון בעצמך לא אומר שאתה צריך לשאוף לגוף שלהם (אתה אמור לדעת שמראה לא מעניין אותם, רק להרים כבד, כל השאר זה לוואי) והוא לא רוצה כוח הוא רוצה נפח, אז די לבלבל אותו.

אני יכול להגיד לך כבר עכשיו AB, אבל יש כאלה בפורום שיגידו לך לעשות SS ולהגיע למשקלים גבוהים לAB, אז תבין למה לא-
א. במהלך החודשים האלה כמו שאמרתי אתה תגדל אבל לא כמו שהיית גודל עם נפח, גוף לא אסטטי ופורפורציונלי לידיים.
ב. הם יגידו לך שכדי לגדול אתה חייב להגיע לבנץ' פרס 100 וסקוואט 120 ופרס 70 וודליפט 150. אני אגלה לך סוד-
אתה יכול לגדול ולפתח גוף שרירי אפילו בלי לעשות דדליפט אחד וסקוואט אחד בחיים שלך (יהיו השפעות על הרגליים אבל עזוב את זה), כמובן שאני בעד מורכבים אבל לא 3X5, אתה תגדל גם מבנץ פרס 40 כל עוד זה יגרה את השריר שלך, וכשאתה אוכל נכון עם עבודה נכונה אתה לאט לאט עולה במשקלי עבודה ונניח שאתה עכשיו באמת מרים 40, עוד שנה הבנץ שלך יהיה בסביבות 100 ואפילו יותר לחזרות נמוכות, תלוי בגנטיקה שלך וכמה תהיה רציני באימונים ובתזונה.
ג. אתה לא תצטרך להשמין, גם מסה נקייה עם 500 מעל התחזוקה תעשה את העבודה, ולקיץ תתחטב לאחוזי שומן נמוכים ותתגאה להוריד חולצה בים. אני מניח שזה מה שאתה רוצה, נכון?
כן, זאת המטרה שלי.
תודה לשניכם, אני יחכה לעוד תשובה אחת או שניים שניראה מה אני יעשה כבר.

לך לעשות שעווה בחזה אם זה מגעיל אותך. יש להם חזה מעולה.
והאחוז שומן שלהם גבוה? חוץ מזה שזה לא נכון, זה לא משנה כי לכולם יש גוף יפה והם לא נראה שמנים.
אני נרשמתי לפה אחרי שבדקתי את הליפטינג והבילדינג והגעתי למסקנה שעדיף להיות מסוגל לסקוואט של 300 ק"ג מאשר להיראות כאילו אני מסוגל.
תרה את התמונות של התוצאות SS ותבין שהידיים עובדות בכל התרגילים חוץ מסקוואט-
פרס, פאוורקלין, דדליפט ובנץ', ואם מוסיפים אז גם במתח ומקבילים. הידיים ב-SS לא מוזנחות, די לדבר שטויות. זה שהוא יגדל לא אומר שהוא יגדל טוב. מה הבעיה בלחטב פעם ב... ל-10 - 11 א.ש. ולתת מסה עד 20 - 18? ככול שיש יותר שרירים אתה נראה תמיד פחות שמן. בן אדם שרירי על 20 אחוזי שומן יראה טוב בהרבה מבן אדם שמן בלי שרירים על 20% שומן ואפילו יראה טוב מאד. אני לא אומר שצריכים להרים 1500000000 ק"ג, צריכים להרים את המקסימום למספר החזרות. צריכים להתאמץ באימון ולא להעיף את המוט באוויר ב-12 חזרות בנץ'.

מוניטין על התשובה הנ"ל 🙌

לכל תכנית יש את הזמן שלה, SS זו תכנית מושלמת למתאמן מתחיל ולא משנה מה המטרה הסופית שלו, להיות בילדר, ליפטר או רקדן בטן, בסיס כוח שתוכנית הזאת מספקת רק תסייע בהמשך הדרך.
במקום להתווכח על איזה תכנית היא the best תריצו חיפוס בפורום, אנשים שמבינים הרבה יותר ממכם בעניין כבר עשו את זה ולא פעם אחד, והיו על זה דיונים מאוד מעניינים בפורום.

whiteowl---אתה סה''כ ילד בן 14 בלי יותר מדי היגיון, זה לא המקום הראשון שאתה יורה בו שטויות חסרות ביסוס ומדבר כאילו קיימת מלחמה בין בודיבילדרים לפאוורליפטרים. חברים מדובר ב-2 ענפים שונים עם דרכים שונות, אין יותר טוב או פחות, ב-2 הענפים לוקחים חומרים ובשניהם יש נזק בריאותי בשורה תחתונה.
מי שרוצה מסה ופחות חשוב לו הכח זה טיפשי להגיד לו לעשות SS, והפלא ופלא, אני עושה AB וסקוואט זה התרגיל הראשון שלי, זה שרוב המתאמנים הם ליצנים ומפחדים מסקוואט זה לא אומר שכולם ככה.
WANNABSTRONG- אתה תעשה בשכל אם תתחיל עם AB, כמובן שנפח נורמלי, אתה תראה תוצאות פשוט יותר טובות, רוב אלה שמזיינים לך פה את המח על SS הם לא נראים טוב בכלל, מהסיבה הפשוטה שהם עושים SS.
כנס לכל מכון בארץ, תלך לכל אלה עם הגוף היפה, כולם עושים תכנית של פיצולים, חד וחלק.
אני באופן אישי בעד לשלב SS אבל אחרי שפיתחת כבר מסה, אז ה-SS יתן לך עוד כח ועוד פוש למסה,זה סתם חרטה שצריך בסיס של כח כדי לגדול, 12 חזרות יגרו מספיק את השריר כדי לגדול.

לכל תכנית יש את הזמן שלה, SS זו תכנית מושלמת למתאמן מתחיל ולא משנה מה המטרה הסופית שלו, להיות בילדר, ליפטר או רקדן בטן, בסיס כוח שתוכנית הזאת מספקת רק תסייע בהמשך הדרך.
במקום להתווכח על איזה תכנית היא the best תריצו חיפוס בפורום, אנשים שמבינים הרבה יותר ממכם בעניין כבר עשו את זה ולא פעם אחד, והיו על זה דיונים מאוד מעניינים בפורום.
סוף סוף 😃
whiteowl---אתה סה''כ ילד בן 14 בלי יותר מדי היגיון, זה לא המקום הראשון שאתה יורה בו שטויות חסרות ביסוס ומדבר כאילו קיימת מלחמה בין בודיבילדרים לפאוורליפטרים. חברים מדובר ב-2 ענפים שונים עם דרכים שונות, אין יותר טוב או פחות, ב-2 הענפים לוקחים חומרים ובשניהם יש נזק בריאותי בשורה תחתונה.
מי שרוצה מסה ופחות חשוב לו הכח זה טיפשי להגיד לו לעשות SS, והפלא ופלא, אני עושה AB וסקוואט זה התרגיל הראשון שלי, זה שרוב המתאמנים הם ליצנים ומפחדים מסקוואט זה לא אומר שכולם ככה.
WANNABSTRONG- אתה תעשה בשכל אם תתחיל עם AB, כמובן שנפח נורמלי, אתה תראה תוצאות פשוט יותר טובות, רוב אלה שמזיינים לך פה את המח על SS הם לא נראים טוב בכלל, מהסיבה הפשוטה שהם עושים SS.
כנס לכל מכון בארץ, תלך לכל אלה עם הגוף היפה, כולם עושים תכנית של פיצולים, חד וחלק.
אני באופן אישי בעד לשלב SS אבל אחרי שפיתחת כבר מסה, אז ה-SS יתן לך עוד כח ועוד פוש למסה,זה סתם חרטה שצריך בסיס של כח כדי לגדול, 12 חזרות יגרו מספיק את השריר כדי לגדול.
זה לא מעניין מה אנשים עושים. רוב האנשים בעולם קוראים בקצב של בערך 200 מילים לדקה. זה אומר שהם קוראים חכם וטוב? לא. אבל רוב העולם עושה את זה! ואלה שהם טיפה יותר חכמים קוראים בקצב של 2000+ מילים לדקה, וגם זוכרים יותר.
תראה בנעוץ תוצאות של SS- תוצאות מעולות לכל מטרה שהיא.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני כבר עושה AB חצי שנה אבל מתוכה חודשיים לא עשיתי דדליפט או סקוואט, כדאי להישאר בAB ולעבוד חזק או לעבור לSS?

זה לא מעניין מה אנשים עושים. רוב האנשים בעולם קוראים בקצב של בערך 200 מילים לדקה. זה אומר שהם קוראים חכם וטוב? לא. אבל רוב העולם עושה את זה! ואלה שהם טיפה יותר חכמים קוראים בקצב של 2000+ מילים לדקה, וגם זוכרים יותר.
תראה בנעוץ תוצאות של SS- תוצאות מעולות לכל מטרה שהיא.[/QUOTE]

עשיתי SS, אין צורך ללמד אותי מה זה, היא מעולה לכח ונותנת אחלה מסה לרגליים, אבל היא לא תכנית לפיתוח גוף, היא בעיקרה נועדה לכח.
רוב האנשים מגיעים לתוצאות בלי SS ככה שזה כן אמור לעניין אותך.
ואגב ראיתי פוסט שלך ששאלת על פריצת דיסק, אני די בטוח שאתה קצת מפחד מלעשות סקוואט ודדליפט, אחרת לא היית שואל את זה, רק מראה לי שאתה רק הולך אחרי העדר ואין לך באמת דעה משל עצמך.

אני כבר עושה AB חצי שנה אבל מתוכה חודשיים לא עשיתי דדליפט או סקוואט, כדאי להישאר בAB ולעבוד חזק או לעבור לSS?

תישאר עם ה-AB ותוסיף סקוואט ודדליפט, אתה מוזמן להעלות את התכנית שאתה עושה ואני יגיד את דעתי עליה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תראה בנעוץ תוצאות של SS- תוצאות מעולות לכל מטרה שהיא.

עשיתי SS, אין צורך ללמד אותי מה זה, היא מעולה לכח ונותנת אחלה מסה לרגליים, אבל היא לא תכנית לפיתוח גוף, היא בעיקרה נועדה לכח.
רוב האנשים מגיעים לתוצאות בלי SS ככה שזה כן אמור לעניין אותך.

תישאר עם ה-AB ותוסיף סקוואט ודדליפט, אתה מוזמן להעלות את התכנית שאתה עושה ואני יגיד את דעתי עליה.[/QUOTE]
התוכנית שאני עושה עכשיו היא AB 4 פעמים בשבוע:
A:
חזה:
בנץ פרס רגיל 3X6
בנץ פרס עליון 3X8
בנץ פרס עם דאמבלים 2X10
פרפר 2X10
רגליים:
סקוואט 3X8
מכרעים 3X8
התרגיל הזה לתאומים בסמיט מאשין 3X10
יד אחורית: