הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כמה שאלות לפני שאני מתחיל SS.

עשיתי SS, אין צורך ללמד אותי מה זה, היא מעולה לכח ונותנת אחלה מסה לרגליים, אבל היא לא תכנית לפיתוח גוף, היא בעיקרה נועדה לכח.
רוב האנשים מגיעים לתוצאות בלי SS ככה שזה כן אמור לעניין אותך.

תישאר עם ה-AB ותוסיף סקוואט ודדליפט, אתה מוזמן להעלות את התכנית שאתה עושה ואני יגיד את דעתי עליה.
התוכנית שאני עושה עכשיו היא AB 4 פעמים בשבוע:
A:
חזה:
בנץ פרס רגיל 3X8-12
בנץ פרס עליון 3X8-12
פרפר 2X12-15
כתפיים:
כפיפת כתף בעמידה עם משקולות 3X10
לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות 3X10
יד אחורית:
לא זוכר איך קוראים לזה, שוכבים על מיטה ומכופפים את היד עם משקולת 3X10

B:
רגליים:
סקוואט 3X8
כפיפת ברכיים-3X12
פשיטת ברכיים-3X12
גב תחתון:
דדליפט 1X5
גב עליון:
מתח 3X10
חתירה עם משקולות 3X10
יד קדמית:
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W 3X10
כפיפית מרפקים בישיבה שיפוע חיובי דאמבלים 3X10

בטן עושה לפעמים בקטנה[/QUOTE]
בקיצור זה התיקונים שלי, נסה את זה חודשיים ותגיד לי איך זה(תדאג לאכול כמו בנאדם)

• פותח/ת השרשור
התוכנית שאני עושה עכשיו היא AB 4 פעמים בשבוע:
A:
חזה:
בנץ פרס רגיל 3X8-12
בנץ פרס עליון 3X8-12
פרפר 2X12-15
כתפיים:
כפיפת כתף בעמידה עם משקולות 3X10
לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות 3X10
יד אחורית:
לא זוכר איך קוראים לזה, שוכבים על מיטה ומכופפים את היד עם משקולת 3X10

B:
רגליים:
סקוואט 3X8
כפיפת ברכיים-3X12
פשיטת ברכיים-3X12
גב תחתון:
דדליפט 1X5
גב עליון:
מתח 3X10
חתירה עם משקולות 3X10
יד קדמית:
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W 3X10
כפיפית מרפקים בישיבה שיפוע חיובי דאמבלים 3X10

בטן עושה לפעמים בקטנה
בקיצור זה התיקונים שלי, נסה את זה חודשיים ותגיד לי איך זה(תדאג לאכול כמו בנאדם)[/QUOTE]
לא הבנתי, בבנץ 12 חזרות?

בקיצור זה התיקונים שלי, נסה את זה חודשיים ותגיד לי איך זה(תדאג לאכול כמו בנאדם)
לא הבנתי, בבנץ 12 חזרות?[/QUOTE]

בין 8 -12, 6 זה מעט מדי, לדעתי עדיף לכיוון ה-12 ואז מקסימום תוסיף משקל ותרד ל-8
ותלחץ רגיל, כמו רוני קולמן רק תנועה מלאה

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, בבנץ 12 חזרות?

ותלחץ רגיל, כמו רוני קולמן רק תנועה מלאה[/QUOTE]
סבבה

לא הבנתי, בבנץ 12 חזרות?

ותלחץ רגיל, כמו רוני קולמן רק תנועה מלאה[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קולמן ותנועה מלאה, הבדיחה הכי טובה ששמעתי!!

אתם לא מבינים דבר אחד, ההתקדמות בss נותנת לך כוח בזמן קצר, תצבור משקלים ומשם תעשה מה שבראש שלך.
פשוט בab אתה לא תתקדם כמו בss, לא יעזור מה שתגידו, זה למה המכונים מלאים בabניקים שמתאמנים למעלה משנה, ואין עליהם שינוי, השינוי היחיד שהיה עליהם, קרה בחודשיים הראשונים.
מה גם, שלא משנה איזה תוכנית תעשו, בלי תזונה מתאימה אתם עובדים על מים.
לא משנה גם מה עוד תגידו, כל מה שאמרתי זה נכון ועד שלא יהיה שינוי בתחום הבילדינג, זה ימשיך להיות כך.

ותלחץ רגיל, כמו רוני קולמן רק תנועה מלאה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קולמן ותנועה מלאה, הבדיחה הכי טובה ששמעתי!!

אתם לא מבינים דבר אחד, ההתקדמות בss נותנת לך כוח בזמן קצר, תצבור משקלים ומשם תעשה מה שבראש שלך.
פשוט בab אתה לא תתקדם כמו בss, לא יעזור מה שתגידו, זה למה המכונים מלאים בabניקים שמתאמנים למעלה משנה, ואין עליהם שינוי, השינוי היחיד שהיה עליהם, קרה בחודשיים הראשונים.
מה גם, שלא משנה איזה תוכנית תעשו, בלי תזונה מתאימה אתם עובדים על מים.
לא משנה גם מה עוד תגידו, כל מה שאמרתי זה נכון ועד שלא יהיה שינוי בתחום הבילדינג, זה ימשיך להיות כך.
[/QUOTE]
אחי עזוב זה מיותר הצגנו פה את כל הטיעונים שכל אחד יעשה מה שמתאים לו ומה שעובד עליו יותר טוב עכשיו להמשיך להתעסק בזה יהיה סתם מיותר , ותכלס אם עושים AB כמו שצריך אפשר גם להתקדם בצורה יפה דווקא וגם זה דיי עניין שכל אחד ומה שמשפיע עליו ומה שעובד עליו , הדוגמא הטובה שהציגו פה זה הידיים יש כאלו שהידיים שלהם ייגדלו מכח 5 חזרות בתרגילים המורכבים הרמות כבדות , ויש כאלה שדווקא תוכנית פיצולים תשפיע עליהם יותר , סך הכל אני רק אומר לא לפסול תכנית לפני שניסית אותה כי אז אתה סתם זורק טענות.
אני לא נגד פיצולים של AB על ההתחלה אני נגד פיצולים של ABC/EFG על ההתחלה שבפיצולים כאלה קשה מאוד להתקדם , כל אחד והתכנית שהוא ייבחר והכיוון שהוא רוצה יותר...

תאמינו לי, הייתי ב4 ab, וב2 abc, התפתחתי יפה בגלל תזונה כמו בss ושרפתי המון זמן, בss שגם לא הגעתי. לשיאה וסופה עקב סיבות כאלה ואחרות, נוחכתי לשינוי מהיר בהחלט, ובעל שינוי דרסטי בכל חלקי הגוף (אצלי בעיקר בגב) ועלייה במשקלים שלא קרתה לי במספר חודשים בab/abc.

• פותח/ת השרשור
זין אני מנסה SS. אפשר לנעול.

זין אני מנסה SS. אפשר לנעול.
עשית כרגע את טעות חייך.
פסיכו קיבלת מוניטין שלילי על זה שהטעת את הילד, הוא בחר את זה כי הוא קרא על זה שליצנים במכון שלך מתאמנים שנה בAB כמו טמבלים ולא רואים תוצאות. חבל, הילד לא צריך SS
WANNABESTORNG שלח בפרטי את הפייסבוק שלך ואני אראה לך אנשים שמתאמנים שנה רק בפיצולים וכבר התחרו השבוע במר ישראל לנוער, תגיד לי אם זה מה שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
עשית כרגע את טעות חייך.
פסיכו קיבלת מוניטין שלילי על זה שהטעת את הילד, הוא בחר את זה כי הוא קרא על זה שליצנים במכון שלך מתאמנים שנה בAB כמו טמבלים ולא רואים תוצאות. חבל, הילד לא צריך SS
WANNABESTORNG שלח בפרטי את הפייסבוק שלך ואני אראה לך אנשים שמתאמנים שנה רק בפיצולים וכבר התחרו השבוע במר ישראל לנוער, תגיד לי אם זה מה שאתה רוצה.
שלחתי לך בפרטי.

עשית כרגע את טעות חייך.
רק שכחת את העובדה שהם על טסט, דקה וכו' כן?
אני מכיר את חלק מהם, שגם התחרו לאחרונה בNAC, והולכים גם להתחרות במאי.
המוניטין השלילי שלך לא מזיז, אני מקבל יותר חיובי על התגובה שלי facepalm
בחירה נכונה
מסכים בהחלט.

Rami, רגליים לא איכותיות זה רגלים לא איכותיות. זה לא כזה מסובך, הרגלים נהיים גדולות בSS בגלל שהתכנית מבוססת על סקוואט, סקוואט וסקוואט עם 3X5 כשהן רחוקות שנות אור מלהראות כמו רגליים שריריות ואסטטיות. אז אל תצפה לאיכות.
בנוגע לקלוריות, מתישהו אתה תתקע במשקלים ואם לא תאכל 3000+ קלוריות אתה לא תתקדם, ריפטו ממליץ הרי על GOMAD שזה ביחד עם אוכל 5000 + קלוריות ביום.
מתאמנים שעושים ABC בלי פורפורציות ברגליים כנראה לא עושים סקוואט ומזניחים את הרגליים, טעות קלאסית של כל ילד מתחיל במכון כושר שמזלזל באימון רגליים.
בקיצור, אל תערבבו גמבה עם עגבניה וסלט - רוצים כוח, לכו לריפטו, רוצים בילדינג, אל תגידו לאנשים לעשות את התכניות שלו במיוחד לא לילד הזה שהמטרה שלו היא אסטטיקה נטו, הוא רוצה מסה, הוא רוצה לגדול לגוף יפה ושרירי ולא מעניין אותו כמה הוא מרים, כמובן שהמשקלי עבודה שלו יעלו פלאים.
באדיבילדרים בישראל כבר פיתחו אנטי-SS בגלל התופעה הזאת כבר, קח לדוגמה את דני קוגנביץ שכותב בחתימה שלו ("לא עונה לSS, רק ABC/D") והם רק צוחקים על התכנית... ובינינו רק פאוורליפטרים/אנשים שהתחילו עם כוח שמעו על ריפטו, ויש כאלה שעשו תכניות כוח בחיים שלהם ולא שמעו בכלל על SS, חוץ מזה שאפשר לשלב ולעשות באימון גם סטים של כוח עם משקל גבוה יותר וגם של פאמפ וככה לתת עבודה לכל הסיבים בשריר.

אוקיי אז אתה אומה שרגליים איכותיות זה אסתטיקה? בפרופורציות לגוף?
מאזן קלורי, מדובר בילד שמתחיל לבנות את עצמו אז רשמתי"לפחות לא בהתחלה" גם בודיבילדרים אוכלים כמויות עצומות של אוכל בשלב מסויים. בוא לא נטעה ונחשוב שרק PL אוכלים מלא. כמובן תלוי במטרות שלך, בודיבילדר באוף סיזן נראה כמו ליפטר מהשורה.

עזבו שטויות, שיעשה מה שטוב לו, SS פשוט הוכיח שתרגילים מורכבים מאוד חשובים וזה משהו שרואים שנשכח אצל מתחילים בהתחלה בחד"כ.

תאהבו את המוט והוא יאהב אותכם בחזרה

• פותח/ת השרשור
קח בחשבון שפיל הית' היה מאוד מתאכזב אם הוא היה שומע שבחרת ב- SS.
בכל מקרה לך על זה, תעדכן לגבי התוצאות.
הבעיה היא שלצערי אין תשובה ויש 3 שאומרים SS ו3 שאומרים AB..

רק שכחת את העובדה שהם על טסט, דקה וכו' כן?
אני מכיר את חלק מהם, שגם התחרו לאחרונה בNAC, והולכים גם להתחרות במאי.
המוניטין השלילי שלך לא מזיז, אני מקבל יותר חיובי על התגובה שלי facepalm

מסכים בהחלט.

אתה מקבל מוניטין רק כי יש לך כוח להגיב לאנשים כמוהם.

הבעיה היא שלצערי אין תשובה ויש 3 שאומרים SS ו3 שאומרים AB..

אחרי המון חפירות אני התחלתי SS עכשיו בערך שבוע 2 (עשיתי AB במשך מעל חצי שנה וכן גדלתי איתה)
אני יסביר לך למה בחרתי ב SS אולי זה יעזור לך גם לבחור

קודם כל התוכנית באמת יותר מעניינת מ AB , אני כל פעם באה למכון אם מוטיבציה שהיום אני מרים יותר מפעם שעברה , אם אני יראה תוצאות לפחות כמו שהיו לי ב AB אני ימשיך ללינארית גם אחרי זה רק בגלל שעכשיו אני נהנה הרבה יותר מהאימון
אני לא צריך לרוץ ממכשיר למכשיר, מכשיר הסקאווט לרוב תמיד פנוי אצלי בחד"כ
בתור סטודנט בטכניון אני אוהב לעשות דברים שמתחברים לי אם ההיגיון , ובוא נגיד שאנחנו נסתכל על תקופה של 6 חודשי אימון
מתאמן א' עושה SS חודשיים ואז עובר ל AB ומתאמן ב' עושה AB כל ה 6 חודש
מתאמן א' יגיעה לבנץ של 110 בסוף החודשיים ואז יעבור לעשות נגיד AB עם 100 (אפילו שאני אישית חושב שאני יוכל לעשות את משקל העבודה שלי 6 חזרות ל 3 סטים)
מתאמן ב' אולי יגיעה ל 100 AB רק לקראת סוף ה 6 חודש ועל פי הניסיון שלי שעשיתי AB זה גם יהיה מאוד קשה ויותר ריאלי יהיה בנץ סביבות 90
עכשיו השריר שלנו גדל כאשר יש אליו מאמץ יותר ממה שהוא מסוגל (הסיבים של השריר נקרעים ואז במקומם הגוף בונה סיבים יותר חזקים כדאי שיעמדו בעומס)
ולפי העקרון הפשוט הזה אני מאמין שמתאמן א' יראה יותר גדילה של שריר

ולבסוף עוד פעם התוכנית לטעמי הרבה יותר מעניינת בינתיים מתוכנית AB שעשיתי , וגם אם אני טועה לגבי הדוגמא שנתתי ונניח ששניהם יסיימו אם אותה כמות שריר אני לפחות נהנתי מהתוכנית שלי

מקווה שזה יעזור לך לבחור

• פותח/ת השרשור
אם ככה אתה מקבל את ההחלטות שלך שיהיה בהצלחה.
זה לא רק בגלל זה אחי, הייתי בAB כבר חצי שנה ולא ראיתי תוצאות טובות, אני רוצה לנסות SS.
תודה על כל העזרה של כולם!

Back
למעלה תחתית