הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תנו לי להבין- אני הלינוקסאי היחיד פה?

מצב
השרשור נעול
היא לא חינמית?

כמובן שכן.

זה בטח קשור לnetwork stack...

אם כבר הוזכרו פה שרתים, אז כנראה שמדובר במכונות עם קצת יותר מ 2G RAM ( אזור ה 40 ) מכאן שכל הבדל בניהול זכרון הוא זניח לחלוטין בין מערכות ההפעלה.
יותר מזה בדרך כלל שרתים מרוכזים כצבר ומחוברים אחד לשני, חישוב מבוצע על כמה מכונות במקביל כאשר המידע עובר ברשת פנימית בניהם ובמקרה הטוב עם CPU OFFLOAD , יעני בלי לערב את המעבד ( כרטיסי הרשת מבצעים RDMA ). אז כנראה שאתה בונה מחשב לטופ 500 ובוחר OS אתה מתענין בניהול הרשת שלה (צוואר הבקבוק) יותר מאשר בניהול הזכרון שלה.

בשימוש ביתי, שם WIN XP ולא יהיה הרבה הבדל מאובונטו.

לפותח הפוסט - מה ההבדל העיקרי בין יוניקס ללינוקס?

ומה אתה אומר על ויסטה?

טוב די, נמאס לי מהאיכסדוס 8 הזה, אני רוצה לעבור ללינוקס [אחת מהמערכות שלה, אגב, על איזה אתם ממליצים?] יחד עם וינדוס 7 בDualboot.
בכיף הייתי נשאר רק עם לינוקס, אבל מה לעשות שאני פשוט מכור לGTA וBlack Ops 2 🥰
ד"א, יש מדריך לדואל בווט הזה?

טוב די, נמאס לי מהאיכסדוס 8 הזה, אני רוצה לעבור ללינוקס [אחת מהמערכות שלה, אגב, על איזה אתם ממליצים?] יחד עם וינדוס 7 בDualboot.
בכיף הייתי נשאר רק עם לינוקס, אבל מה לעשות שאני פשוט מכור לGTA וBlack Ops 2 🥰
ד"א, יש מדריך לדואל בווט הזה?

זה תלוי מה אתה מחפש.
אם אתה מעוניין ללמוד ת'מערכת ויש לך זמן פנוי אז אני ממליץ על סלאק. זאת ההפצה הכי וותיקה שעדיין מתוחזקת, מאוד שמרנית ונחשבת להפצה קשה.
גם gentoo אופציה טובה ללמידה, אבל הזמני קימפול עלולים להיות מתסכלים.

אם אתה בקטע של להתנסות תעשה סבב הפצות- תחליף הפצה כל כמה שבועות עד שתמצא משהו שתואהב. תתחיל מההפצות הפופולריות שנחשבות קלות.

זה תלוי מה אתה מחפש.
אם אתה מעוניין ללמוד ת'מערכת ויש לך זמן פנוי אז אני ממליץ על סלאק. זאת ההפצה הכי וותיקה שעדיין מתוחזקת, מאוד שמרנית ונחשבת להפצה קשה.
גם gentoo אופציה טובה ללמידה, אבל הזמני קימפול עלולים להיות מתסכלים.

אם אתה בקטע של להתנסות תעשה סבב הפצות- תחליף הפצה כל כמה שבועות עד שתמצא משהו שתואהב. תתחיל מההפצות הפופולריות שנחשבות קלות.
תכלס אין לי ממש זמן להתחיל ללמוד אותה, בנתיים עם הלימודים אני יסתפק רק במערכת פשוטה ומהירה.

אני הייתי מאוד מרוצה מOPENSUSE ומאוד אהבתי אותה, אבל חזרתי לXP מסיבות כאלו ואחרות 😛

פאק..איך הגעתי לפה?!

יש קצת פאקים במערכת אשכולות חח
ולא שמתי לב לתאריך...

פאק..איך הגעתי לפה?!

יש קצת פאקים במערכת אשכולות חח
ולא שמתי לב לתאריך...
איזה פאקים? לחצת כנראה על אחד מה״נושאים הדומים״ למטה והגבת. השאלה היא למה הגבת אם הייתה לך הודעה צהובה בגודל חצי מסך שאומרת שהנושא ישן ולא הגיבו בו כבר 30 יום.

איזה פאקים? לחצת כנראה על אחד מה״נושאים הדומים״ למטה והגבת. השאלה היא למה הגבת אם הייתה לך הודעה צהובה בגודל חצי מסך שאומרת שהנושא ישן ולא הגיבו בו כבר 30 יום.

לא הופיע לי ההודעה הצהובה הזו
קשה מאוד לפספס אותה ואני יודע את זה חח
והאשכול הופיע לי בחלון בצד תחת נושאים משום מה... S:

בכול מקרה טעות שלי שלא שמתי לב לתאריך..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית