לינוקס, אגב, היא ראשי תיבות של: Linux Is Not UniX.
זה לא. לינוקס היא על שמו של לינוס. אתה מתבלבל עם GNU = GNU's Not Unix.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לינוקס, אגב, היא ראשי תיבות של: Linux Is Not UniX.
זה בטח קשור לnetwork stack...זה לא. לינוקס היא על שמו של לינוס. אתה מתבלבל עם GNU = GNU's Not Unix.
היא לא חינמית?
זה בטח קשור לnetwork stack...
טוב די, נמאס לי מהאיכסדוס 8 הזה, אני רוצה לעבור ללינוקס [אחת מהמערכות שלה, אגב, על איזה אתם ממליצים?] יחד עם וינדוס 7 בDualboot.
בכיף הייתי נשאר רק עם לינוקס, אבל מה לעשות שאני פשוט מכור לGTA וBlack Ops 2 🥰
ד"א, יש מדריך לדואל בווט הזה?
תכלס אין לי ממש זמן להתחיל ללמוד אותה, בנתיים עם הלימודים אני יסתפק רק במערכת פשוטה ומהירה.זה תלוי מה אתה מחפש.
אם אתה מעוניין ללמוד ת'מערכת ויש לך זמן פנוי אז אני ממליץ על סלאק. זאת ההפצה הכי וותיקה שעדיין מתוחזקת, מאוד שמרנית ונחשבת להפצה קשה.
גם gentoo אופציה טובה ללמידה, אבל הזמני קימפול עלולים להיות מתסכלים.
אם אתה בקטע של להתנסות תעשה סבב הפצות- תחליף הפצה כל כמה שבועות עד שתמצא משהו שתואהב. תתחיל מההפצות הפופולריות שנחשבות קלות.
איזה פאקים? לחצת כנראה על אחד מה״נושאים הדומים״ למטה והגבת. השאלה היא למה הגבת אם הייתה לך הודעה צהובה בגודל חצי מסך שאומרת שהנושא ישן ולא הגיבו בו כבר 30 יום.פאק..איך הגעתי לפה?!
יש קצת פאקים במערכת אשכולות חח
ולא שמתי לב לתאריך...
איזה פאקים? לחצת כנראה על אחד מה״נושאים הדומים״ למטה והגבת. השאלה היא למה הגבת אם הייתה לך הודעה צהובה בגודל חצי מסך שאומרת שהנושא ישן ולא הגיבו בו כבר 30 יום.