הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

the strongest 16 years old?? !! 100%natural

לא מספיק יש כאן את אסף שחושב שהוא איזה מר אולימפיה ומתנשא פה על כולם עוד חבר'ה
וותיקים פה מתחילים.. יאללה תשתחררו קצת.
קודם כל צריך להיות בן אדם, הקרבות של ה-"למי יש את הזין הכי גדול" תשמרו לעצמכם.. facepalm

נערך לאחרונה:
קודם כל צריך להיות בן אדם, הקרבות של ה-"למי יש את הזין הכי גדול" תשמרו לעצמם.. facepalm
לא הבנתי...

לא הבנתי...
אני אומר שאסף העלה סרטון, והוא חושב שהוא מינימום מר אולימפיה ולא מספיק שהוא מתנשא
באים עוד חבר'ה מהפורום כאן וגם כן מתחילים "אני יכול את זה, הוא שחיף ואני גדול יותר" וכו'..
אז אני אומר- למי אכפת מי הצליח מה ובכמה זמן? שיישמרו את הקרבות של ה-"למי יש את הזין הכי גדול" לעצמם.

אני אומר שאסף העלה סרטון, והוא חושב שהוא מינימום מר אולימפיה ולא מספיק שהוא מתנשא
באים עוד חבר'ה מהפורום כאן וגם כן מתחילים "אני יכול את זה, הוא שחיף ואני גדול יותר" וכו'..
אז אני אומר- למי אכפת מי הצליח מה ובכמה זמן? שיישמרו את הקרבות של ה-"למי יש את הזין הכי גדול" לעצמם.
כן אבל מי פה אמר שהוא מצליח את מה שפותח הפוסט מצליח?

אישית אני יכול לומר לך שאני לא מצליח אפילו שמינית מזה...אבל אני כנראה לא הילד הכי חזק בעולם :(

קודם כל צריך להיות בן אדם, הקרבות של ה-"למי יש את הזין הכי גדול" תשמרו לעצמכם.. facepalm

נכון הוויכוחים האלה מיותרים!
זה ברור שלי יש את הזין הכי גדול פה! 🤡

אין קשר בין כמה זמן לוקח להגיע לרמה מסוימת של ביצועים לבין מי יותר חזק. מי שיותר חזק הוא מי שמרים יותר משקל בתרגיל שהוא באמת מדד לכוח (strength). להגיע ל-100 ק"ג סנאץ' הרבה יותר קשה מלהגיע ל-200 ק"ג דדליפט, אבל איכשהו ה-PLים, ברובם המכריע, יותר חזקים מה-WLים...מגניב, אה?

לאשכולות כאן צריך לבוא עם המון וזלי,זה כואב זה רוצח וזה פוגע בך עמוק.
לפחות טיפה נחמה.

אין קשר בין כמה זמן לוקח להגיע לרמה מסוימת של ביצועים לבין מי יותר חזק. מי שיותר חזק הוא מי שמרים יותר משקל בתרגיל שהוא באמת מדד לכוח (strength). להגיע ל-100 ק"ג סנאץ' הרבה יותר קשה מלהגיע ל-200 ק"ג דדליפט, אבל איכשהו ה-PLים, ברובם המכריע, יותר חזקים מה-WLים...מגניב, אה?

אז לפי מה שאתה אומר הילדה הזאת יותר חזקה ממנו?

אני אוהב את צורת המחשבה שלך !

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ניסיתי את שני הדברים המדוברים באשכול, גם הסווקאט וגם האימונים של הבחור. אני אשאיר לך לנחש באיזה מהם הצלחתי ובכמה זמן.

יש הבדל די משמעותי בין לנסות סקוואט ולעשות 150 קילו סקוואט...אפילו לחזרה אחת.
אתה רוצה להגיד לי שאתה עשוה סקוואט 150 קילו? סרטון?

יש הבדל די משמעותי בין לנסות סקוואט ולעשות 150 קילו סקוואט...אפילו לחזרה אחת.
אתה רוצה להגיד לי שאתה עשוה סקוואט 150 קילו? סרטון?

אתה לא כזה טוב בניחושים אה?
אין לי סרטון להביא לך. אתה באמת חושב שלהגיע לרמה של הבחור הזה יותר קל מאשר להגיע ל150 סקוואט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית