עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע, אני לא בטוח ב100% אבל אם אני לא טועה טחינה מלאה זה טחינה שנטחנה עם קליפת השומשום , בשונה לטחינה רגילה .כל עוד זה מסתדר לך בערכיים אין עם זה בעיה , רק שתדע שאין כזה דבר טחינה מלאה\לא מלאה זה סתם בלבול שכל כדי שתחשוב זה יותר בריא מטחינה רגילה או שזה ישמע יותר בריא.
זה קטע שיווקי כזה גם ראיתי שמוכרים ש''ש מלאהfacepalm .שמע, אני לא בטוח ב100% אבל אם אני לא טועה טחינה מלאה זה טחינה שנטחנה עם קליפת השומשום , בשונה לטחינה רגילה .
גבינה צהובה , גבינות קשות...........במקרה הכי גרוע אפשר להתווסף בכדורי סידן.זהו שלא כל כך ובגלל זה שאלתי
אם הייתי בתקופת מסה לא הייתי שואל אפילו פשוט הייתי מכניס אבל בחיטוב זה קצת בעייתי
אגב איזה מקורות טובים יש לסידן? ואם כבר מישהו הזכיר תוספים , איזה תוספים יש?
זה לא רע.פשוט זה בא על חשבון השובע שלךמה רע בשומנים? ועוד בשומנים בריאים משומשום... אני במאסה וכל יום אני אוכל 40ג' מטחינה גולמית (הרדוף, הסוג מהשומשום המלא). הכל שאלה אם זה מתאים לך לתפריט מבחינת ערכים וקלוריות
-ירידה של 5 קילו בחודש הראשון זה לא בשמיים..זה אפילו פחות ממה שבן אדם ירד בחודש הראשון של חיטוב (במידה ויצא מתקופת מאסה).יש לי בתפריט 3 כפות של טחינה גולמית משומשום מלא..ועוד תפריט עשיר במזון דל קלוריות ועתיר חלבון , אני כבר ירדתי מ89.2 ל84 תוך חודש וקצת . אין סיבה לא לשלב טחינה. הכל קשור בהתמדה,רצון,אירובי ואימוני כוח.