הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לשפר את המראה החטוב לתקופה קצרה ??

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
ראיתי פה פעם קישור לאתר שמסביר על איך אפשר לתקופה קצרה להיראות חטוב יותר. ( 3 שבועות)

הם דיברו על להוריד את הפחמימות לכמות נמוכה של 50 -80 גג . לשתות המון המון המון מיים . וביום האחרון כמעת ולא לשתות מיים ולהוסיף המון המון פחמימות פשוטות אם אני לא טועה .

אני מחפש את האתר אם מישהו יודע על מה אני מדבר או שיש לו מידע להוסיף אני אשמח.

דרך אגב - אימון ריקון הגליקוגן קשור גם נכון ?
אם כן , זה אומר שאני צריך לעבוד על כוח מתפרץ נכון? לדוגמא ספרינטים ...

עם משקולות אני יעדיף בשביל המטרה הזאת - 3-6 חזרות או דווקא 8-15 ?

נערך לאחרונה:
זה לאנשים שמתחרים תקופה קצרה לפני שהם עולים על במה
אני יודע על איזה מאמר אתה מדבר אבל אני לא יכול לתת לך קישור אליו כי הוא שייך לאתר אחר

קוראים לזה ייבוש.
תעשה חיפוש בפורום בטוח תמצא.

אבל זה ממש מסוכן, לא מומלץ למי שעובד בעבודה פיזית או עבודה בחוץ בשמש(סיכוי גבוהה מאוד להתייבשות).
אתה מתחרה? אם לא אז אתה לא צריך את זה... זה נותן לך מראה מיובש ואחרי שתחזור לשתות ולאכול רגיל אתה תחזור חזרה למה שהיית קודם, זה נועד לצילומים/תחרות (זמן מאוד מוגבל).

ראיתי פה פעם קישור לאתר שמסביר על איך אפשר לתקופה קצרה להיראות חטוב יותר. ( 3 שבועות)

הם דיברו על להוריד את הפחמימות לכמות נמוכה של 50 -80 גג . לשתות המון המון המון מיים . וביום האחרון כמעת ולא לשתות מיים ולהוסיף המון המון פחמימות פשוטות אם אני לא טועה .

אני מחפש את האתר אם מישהו יודע על מה אני מדבר או שיש לו מידע להוסיף אני אשמח.

דרך אגב - אימון ריקון הגליקוגן קשור גם נכון ?
אם כן , זה אומר שאני צריך לעבוד על כוח מתפרץ נכון? לדוגמא ספרינטים ...

עם משקולות אני יעדיף בשביל המטרה הזאת - 3-6 חזרות או דווקא 8-15 ?
יש גם אימוני משקולות שהם אימוני ריקון זה גיהנום וזה סבל ! מנסיון 😃
למה אתה רוצה ייבוש בכלל ?
http://www.kilogram.co.il/2237/the-ultimate-diet-2-0-%D7%94%D7%93%D7%99%D7%90%D7%98%D7%94-%D7%94%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99%D7%AA/ פה יש לך בחלק האחרון למטה הסבר על אימוני ריקון בקצרה

• פותח/ת השרשור
כן אני מכיר את הסיכונים . התחלתי עכשיו תפריט פשוט של פליאו .
ונשתדל להוריד נתרן ולשתות המון המון מיים בתקופה הקרובה .

יש גם אימוני משקולות שהם אימוני ריקון זה גיהנום וזה סבל ! מנסיון 😃
למה אתה רוצה ייבוש בכלל ?
http://www.kilogram.co.il/2237/the-ultimate-diet-2-0-הדיאטה-האולטימטיבית/ פה יש לך בחלק האחרון למטה הסבר על אימוני ריקון בקצרה

שמע אחי אני לא מבין משהו , אם אני אוכל במשך שבועיים פחמימות רק מירקות . ואני עושה אימון משקולות סביר.
אוטומאטית מאגרי הגליקוגן נמוכים .
אז האימון ריקון יכול להיות אפילו סתם ספרינטים קצרים 95% מאמץ .
לא ככה ?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית