ייעוץ גבינה צהובה 5% כמקור שומן בעד נגד ?

sandrik

משתמש פעיל
492
3
נק' מוניטין:
185
492
3
אהלן ! עד היום מקור השומן העיקרי שלי היה 3 חלמוני ביצה ביום.
רציתי לגוון עם גבינה 5% צהובה.
מה דעתכם ? פרטו

לפי דעתי עדיף להשאיר חלמון אחד לפחות יש בזה לא מעט ויטמינים , ומשם זה כבר לא כ''כ משנה....(כמו ש-KMAN אמר שנהם שומן רווי)

אהלן ! עד היום מקור השומן העיקרי שלי היה 3 חלמוני ביצה ביום.
רציתי לגוון עם גבינה 5% צהובה.
מה דעתכם ? פרטו
טחינה ,אגוזים ,שקדים,שמן זית, אבוקדו...... חסר מקורות לשומן ?
וכמו שאמרו הגבינה צהובה 5% בטעם של מגף ... מנסיון לא ממליץ להתקרב לזה , ה9 אחוז דווקא דיי טעימה לעומת זאת

לא הייתי מסתמך על זה כמקור לשומן
אולי לחלבון..אבל שוב כמו שדני אמר..זה בטעם של סוליה וניתן למצוא דברים טעימים יתר

• פותח/ת השרשור
לדעתי זה הכי טעים בעולם !עכשיו אפשר לענות על השאלה בלי קשר לטעם ? חחחחחחחחחחח...אתם הורגים אותי עם התשובות שלכם...

אבל ענו לך על השאלה.
זה גם שומן רווי כמו ביצה.
ביצה יותר מזינה.

איזה תשובה את רוצה?

לדעתי זה הכי טעים בעולם !עכשיו אפשר לענות על השאלה בלי קשר לטעם ? חחחחחחחחחחח...אתם הורגים אותי עם התשובות שלכם...
טוב את אחרי חצי שנה של חיטוב זה מסביר את זה שאפילו הדבר הזה טעים לך... קיצור כן את יכולה אבל אם כבר להשוות שומן בכל פרוסת גבינה אז יותר יתאים בערכים לביצה זה ה9 אחוז אבל איך שנח לך ....

9% עם תבלין פיצה בטוסט זה ממש טעים.
תוסיף לזה רסק עגבניות או זיתים או ירקות ואתה לא מרגיש שום טעם של סולייה.

סתם שאלה
שומן רווי זה לא השומן שעדיף להמנע ממנו?
לא עדיף שומן בלתי רווי?
חוץ משומן טראנס אין כזה דבר שומן לא בריא ...אנחנו (הפורום) מדגישים את השומן הרווי כי הוא השעיר לעזאזל.

חוץ משומן טראנס אין כזה דבר שומן לא בריא ...אנחנו (הפורום) מדגישים את השומן הרווי כי הוא השעיר לעזאזל.
אגב אם אני לא טועה בגבינה צהובה יש שומן טרנס אמנם בכמות קטנה אבל עדיין יש ..

אגב אם אני לא טועה בגבינה צהובה יש שומן טרנס אמנם בכמות קטנה אבל עדיין יש ..
כרגע בדקתי בחבילה של הגבינה צהובה (5%) ולא מציין שם שיש שומן טראנס אין שומן צמחי מוקשה\חלקית או כל משהו שמזכיר את זה ...לעומת זאת בגב''צ 9% כתוב שיש ,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית