עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טחינה ,אגוזים ,שקדים,שמן זית, אבוקדו...... חסר מקורות לשומן ?אהלן ! עד היום מקור השומן העיקרי שלי היה 3 חלמוני ביצה ביום.
רציתי לגוון עם גבינה 5% צהובה.
מה דעתכם ? פרטו
במה בדיוק שומן רווי עוזר לך תכניסי לתפריט שונים רב בלטי רווים כמו אגוזי מלך...
טוב את אחרי חצי שנה של חיטוב זה מסביר את זה שאפילו הדבר הזה טעים לך... קיצור כן את יכולה אבל אם כבר להשוות שומן בכל פרוסת גבינה אז יותר יתאים בערכים לביצה זה ה9 אחוז אבל איך שנח לך ....לדעתי זה הכי טעים בעולם !עכשיו אפשר לענות על השאלה בלי קשר לטעם ? חחחחחחחחחחח...אתם הורגים אותי עם התשובות שלכם...
במה בדיוק שומן רווי עוזר לך תכניסי לתפריט שונים רב בלטי רווים כמו אגוזי מלך...
סתם שאלה
שומן רווי זה לא השומן שעדיף להמנע ממנו?
לא עדיף שומן בלתי רווי?
חוץ משומן טראנס אין כזה דבר שומן לא בריא ...אנחנו (הפורום) מדגישים את השומן הרווי כי הוא השעיר לעזאזל.סתם שאלה
שומן רווי זה לא השומן שעדיף להמנע ממנו?
לא עדיף שומן בלתי רווי?
אגב אם אני לא טועה בגבינה צהובה יש שומן טרנס אמנם בכמות קטנה אבל עדיין יש ..חוץ משומן טראנס אין כזה דבר שומן לא בריא ...אנחנו (הפורום) מדגישים את השומן הרווי כי הוא השעיר לעזאזל.
כרגע בדקתי בחבילה של הגבינה צהובה (5%) ולא מציין שם שיש שומן טראנס אין שומן צמחי מוקשה\חלקית או כל משהו שמזכיר את זה ...לעומת זאת בגב''צ 9% כתוב שיש ,אגב אם אני לא טועה בגבינה צהובה יש שומן טרנס אמנם בכמות קטנה אבל עדיין יש ..