הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות לגבי מתח ותזונה.

-Alpha-

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
-2
51
0
ערב טוב,

בשלב זה אני מלקט מידע לגבי שיפור מסת השריר.

בעבר ביצעתי 15 חזרות על מתח שלוש פעמים בשבוע, כחלק מהתוכנית השבועית, ושמתי לב שיש שיפור בעיקר בחיטוב של הבטן. לאחר שעברתי בפעם השלישית על תוכנית ה-SS שמתי לב שמתח מהווה שם תרגיל-עזר חשוב.

השאלה שלי היא במה המתח עוזר בדיוק? בעבר אמרו לי שלעשות מתח זה להתאמן בניוטראל ושאם אני לא מוסיף משקל התרגיל לא ממש משתלם. תוכלו לומר לי בבקשה מהן הפרות של תרגיל המתח בהקשר לתוכנית ה-SS?

ובשביל לא לפתוח פוסט נוסף, אני מבין שאם לא אגדיל את כמות צריכת המזון שלי לא אראה תוצאות משמעותיות וייתכנו אפילו בעיות אם אבצע תוכנית אשר הגוף שלי לא בנוי אליה עם התזונה הקלוקלת אליה אני רגיל.

אני כרגע שוקל 62, בחצי השנה האחרונה אני מקפיד לאכול שלוש ארוחות ביום כשביניהן אני מנשנש: שקדים, גרעיני חמניה, גרעיני דלעת (חלבונים..). הבעיה שתמיד אני נע בין 65-60 קילו בראייה שנתית, פחות או יותר.

בפעמים המעטות שניסיתי להפריז באוכל פשוט הקאתי.. גם בילדות זה קרה לי כך שאני מעריך כי יש לי קיבה/מעי רגיש/ה.
במצב שכזה, מהי ברירת המחדל להעלות במשקל ולהשיג את המיטב מתוכניות מסה?

הארוחות שלי כוללות:

בוקר: ביצה + לחם מלא + מלפפון (או סלט כשאני מתחיל לעבוד מאוחר).
צהרים: אורז + ספגטי + סלט.
ערב: ארוחה חלבונית או בשרית.

אני מודע לכך שהארוחות דלות אך תתחשבו בהערה שציינתי מעלה.
אומנם זה לא פורום תזונאים אך אשמח לשמוע חוות דעת קיצונית של מתאמנים בשביל להציב לעצמי גבולות גיזרה.

ממתין לשמוע את דעתכם 😃

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית