הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כמה שאלות על חיטוב ותזונה

• פותח/ת השרשור Thebulk
  • פורסם בתאריך

Thebulk

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום ✌
אני חדש פה האמת ואשמח לכמה תשובות ענייניות מאנשים שבאמת מבינים.
מתי אתם מחליטים להפסיק את החיטוב ואיך אתם מעריכים אחוזי שומן?
אחרי כמה זמן בתקופת מסה הגוף מתחיל להתרגל לאכילה ומעלה יותר בשומן מאשר בשריר?
כמה זמן אירובי אתם עושים בחיטוב?
מבחינת הסתכלות על 100 גרם בלחם קל נמצא פחות קלוריות ויותר חלבונים מפרכיות אז למה כל התזונאים ממליצים על פרכיות?
למה לעשות אירובי בחיטוב? נחוץ או שאם אני לא אוהב ואני יקצץ 250 קלוריות יהיה אותו השפעה?
תודה לעונים שבת שלום ✌

חיטוב אתה אמור להפסיק כשאתה מרוצה מהתוצאה הויזואלית. אחוזי שומן אפשר להעריך מתמונות, אבל בעיקרון לדעתי זה לא משנה כי אם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה זה מה שחשוב בלי קשר למספר כלשהו של אחוז שומן.
זה לא עניין של זמן. ממה שידוע לי באחוז שומן גבוה מדי יותר טסטוסטרון מומר לאסטרוגן מה שגורם לגוף לעלות יותר בשומן מעודף קלורי, ואז "לא משתלם" להיות במסה.
כמה זמן אירובי אתם עושים בחיטוב?
אירובי מבחינת חיטוב עושים בשביל לשרוף קלוריות כלומר שתוכל לאכול קצת יותר. בעיקרון אתה יכול לחטב בלי אירובי אם התפריט שלך בהתאם (עונה גם על השאלה האחרונה שלך). מה שאמרתי זה רק בהקשר של חיטוב, יש יתרונות בריאותיים לעשות אירובי.
מבחינת הסתכלות על 100 גרם בלחם קל נמצא פחות קלוריות ויותר חלבונים מפרכיות אז למה כל התזונאים ממליצים על פרכיות?
אני לא ממש רוצה להתייחס למה שתזונאים ממליצים כי אני לא יודע למה. בעיקרון מה שחשוב זה הכמויות היומיות שלך ככה שאתה יכול לשלב מה שנוח משביע וטעים לך בין אם זה פריכיות או לחם (גם לחם רגיל, לא חייב קל)

שבת שלום

אני לא יודע אם אני נחשב מבין לפי הסטנדרטים שלך, אבל אני אנסה לענות כמיטב יכולתיי:
1. לפי הרגשה ובחירה אישית. יהיו כאלה שלא יפריע להם להיות על 25 אחש ויהיו כאלה שברגע שמגיעים ל16 אחש זה לא מקובל מבחינתם. בחירה אישית שלך לחטב מתי שבא לך אבל ה"מסגרת" המקובלת היא בדרך כלל בין 10\12 ל18 אחש.
1.1 מעריכים אחש לפי תמונות. בדר"כ אחרי תקופה מסויימת של הסתכלות על תמונות והאחש שלהם אתה יכול להעריך את האחש שלך. כנראה שזה בנתיים לא המצב אצלך, אז תעלה תמונה פה לפורום ויעריכו לך את האחש.
2. מצטער לא הבנתי למה הכוונה. לפי מה שאני יודע אין מצב כזה
3. זה משתנה. יש אנשים שמחליטים לא לעשות חיטוב בכלל, יש כאלו שמחליטים להתחיל מכמות מסויימות של דקות בשבוע וככל שהחיטוב ממשיך ונתקעים במשקל אז מוסיפים עוד זמן אירובי בשבוע במקום להוריד קלוריות, יש כאלו שמורידים קלוריות כשמגיעים לסף קלורי מבחינתם, נניח, 1800-2000 קלוריות ויש כאלו שמוסיפים בשלב מסויים כשהם מרגישים שהם אוכלים קצת ובמקום להוריד בקלוריות, מוסיפים אירובי.
4. ממה שאני יודע רוב התזונאים גם ממליצים להתחיל מתפריט שמסתכם ב1200 קלוריות ליום עם מאכלים הזויים.
5. כעקרון כן, אותה השפעה, מבחינת ירידה במשקל. מבחינת בריאות זה עסק אחר. למה לעשות אירובי? כדי להיות מסוגל לאכול יותר בסה"כ.

אתה מפסיק את החיטוב כשאתה מרוצה מהתוצאות ונמצא במשקל תקין
הערכת אחוז שומן אתה יכול לעשות בעזרת תמונות, אבל לא משהו שהייתי מתעסק איתו יותר מדי

זה לא קורה, עם גירוי מתאים לשריר, וכמות קלוריות מתאימה לאותו גירוי, אתה יכול תיאורטית ללא הגבלה להמשיך לצבור כמעט אך ורק שריר
יש איזושהי תקרה גנטית אם אתה לא משתמש בסטרואידים, אבל היא הרבה יותר גבוהה ממה שאתה חושב

פריכיות פשוט לרוב ירגיעו את הרעב עם כמות קטנה יותר מלחם, אבל לא הייתי מתייחס לזה כהמלצה אבסולוטית

למה לעשות אירובי בחיטוב? נחוץ או שאם אני לא אוהב ואני יקצץ 250 קלוריות יהיה אותו השפעה?
הגוף מגיב יותר טוב ליותר אירובי מפחות קלוריות, במידת האפשר זה מה שעדיף לעשות

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות
אז לדעתכם מסה של חצי שנה שהמצב ההתחלתי היה 10 אש יהיה אפקטיבי?
לא תהיה בעיה לצמצם ל4 ארוחות במקום 6? (כמובן שהערכים לא ייפגעו רק בכמויות)

תודה על התשובות
אז לדעתכם מסה של חצי שנה שהמצב ההתחלתי היה 10 אש יהיה אפקטיבי?
לא תהיה בעיה לצמצם ל4 ארוחות במקום 6? (כמובן שהערכים לא ייפגעו רק בכמויות)
אין שום בעיה עם כל אלה

Back
למעלה תחתית