הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לרדת מקביל בסקואט,

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
כל פעם שאני יורד מקביל בסקואט אני נופל אחורה , וכאשר אני נשען טיפה עם הגב קדימה על מנת לא ליפול בתחתית הסקואט , אז הגב התחתון שלי מתעגל בתחתית הסקואט , ככה שלא מששנה איך אני יורד מקביל אני או יפול אחורה או הגב שלי יתעגל , מה אפשר לעשות ? אני עושה lb squat
תודה רבה לעונים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני רוצה לעשות lb לא שאלתי מה לעשות שאלתי איך לעשות כדי שהבעיות שפירטתי לא יהיו , תודה בכל מקרה . הצעות מישהו ?

אם אין לך מה להגיד , אל תגיב פשוט זו לא בושה!
אני רוצה לעשות lb לא שאלתי מה לעשות שאלתי איך לעשות כדי שהבעיות שפירטתי לא יהיו , תודה בכל מקרה . הצעות מישהו ?
תעלה סרטון טכניקה לפורום שיהיה אפשר לעזור לך בנקודות הבעייתיות ככה זה די דיבורים באוויר.

• פותח/ת השרשור
אם אין לך מה להגיד , אל תגיב פשוט זו לא בושה!

תעלה סרטון טכניקה לפורום שיהיה אפשר לעזור לך בנקודות הבעייתיות ככה זה די דיבורים באוויר.

אני יעלה מחר בערב , יש מצב לפי הבעיות שתיארתי שתוכל לתת הצעות על מנת שאני יוכל לבדוק אם זה פותר את הבעיה , ואם יהיה עדיין צורך אני יעלה סירטון , תודה על ההתייחסות , אני יכול להגיד באופן מלא שהברכיים שלי יוצאות כלפי חוץ ב 30 מעלות והברכיים לא עוברים תכפות רגליים

נערך לאחרונה:
אני יעלה מחר בערב , יש מצב לפי הבעיות שתיארתי שתוכל לתת הצעות על מנת שאני יוכל לבדוק אם זה פותר את הבעיה , ואם יהיה עדיין צורך אני יעלה סירטון , תודה על ההתייחסות , אני יכול להגיד באופן מלא שהברכיים שלי יוצאות כלפי חוץ ב 30 מעלות והברכיים לא עוברים תכפות רגליים
תשתדל לכווץ את השכמות חזק ולהרים את המרפקים חזה ככל הניתן זה יעזור לך לשמור את החזה בחוץ
תשלח ברכיים קדימה ותתיישב אחורה שאת למטה תשלח את הברכיים לצדדים . תמיד תקפיד שהגב מכווץ לכל אורך התנועה .

אתה עם נעליים שטוחות? כשהתחלתי הייתי עם נעלי ספורט והייתי לי בעיה דומה. אולי כשאתה נשען אחורה אתה נשען יותר מידי

• פותח/ת השרשור
תשתדל לכווץ את השכמות חזק ולהרים את המרפקים חזה ככל הניתן זה יעזור לך לשמור את החזה בחוץ
תשלח ברכיים קדימה ותתיישב אחורה שאת למטה תשלח את הברכיים לצדדים . תמיד תקפיד שהגב מכווץ לכל אורך התנועה .
זה מה שאני עושה עם השכמות ולגבי הברכיים כמו שאמרתי בהודעה אני מוציא אותן כלפי חוץ ב 30 מעלות , יכול להיות אולי שאני משאיר אותן יותר מידי בפנים ואני צריך להוציא אותן קצת יותר אחוצה שיעברו את הכפות רגליים ? וככה אולי זה יאזן אותי ? בכל מקרה אני יכול לעשות הכל טוב אבל אז אם אני מיישר את הגב בתחתית הסקואט אני נופל אחורה, ועוד דבר ששמתי אליו לב שאני מנסה ליישר תגב בתחתית הסקואט הגב כיאילו מתכווץ וזה כואב טיפה .
נשמע כמו חוסר גמישות ברגליים, בעיקר בהאמסטרינג.
אני כל הזמן עושה מתיחות כי הבנתי שזה יכולה להיות הבעיה אבל הקטע הוא שאני מגיע עם הידיים לרצפה בלי בעיה ודווקא אני די גמיש .
אתה עם נעליים שטוחות? כשהתחלתי הייתי עם נעלי ספורט והייתי לי בעיה דומה. אולי כשאתה נשען אחורה אתה נשען יותר מידי
אני עם all starr

נערך לאחרונה:
סתם קראתי תאשכול ואני רוצה לשאול אם זה כזה קריטי לעשות LB ולא HB כי אני ניסתי איזה חודש LB והטכניקה הייתה טובה אבל המוט היה עושה לי פצעים בגב אז עברתי לHB וזה גם מרגיש לי יותר טבעי. מה אומרים? ועוד משהו הבנתי שבLB עושים יותר משקל מHB האם זה נכון?

• פותח/ת השרשור
אם אתה גמיש ואתה גם מתאמן עם ALLSTAR אז פשוט תעלה סירטון טכניקה אימון הבא שלך, אי אפשר לנחש מה הולך שם.

תשב יותר אחורה ותדחוף ברכיים לצדדים.

מאנשים כמוך רציתי להמנע , להשען אחורה ? אני עוד שנייה נופל גם ככה אחורה , לא מצליח יותר , ברכיים לצדדים ? הם כבר לצדדים , שפגט אני לא יודע לעשות , בכל מקרה סתם היה לך משעמם אמרת" בו נראה לאנשים את הידע שלי" .

מאנשים כמוך רציתי להמנע , להשען אחורה ? אני עוד שנייה נופל גם ככה אחורה , לא מצליח יותר , ברכיים לצדדים ? הם כבר לצדדים , שפגט אני לא יודע לעשות , בכל מקרה סתם היה לך משעמם אמרת" בו נראה לאנשים את הידע שלי" .
עם כמה שזה נשמע דפוק, זה נכון בהחלט.

סתם קראתי תאשכול ואני רוצה לשאול אם זה כזה קריטי לעשות LB ולא HB כי אני ניסתי איזה חודש LB והטכניקה הייתה טובה אבל המוט היה עושה לי פצעים בגב אז עברתי לHB וזה גם מרגיש לי יותר טבעי. מה אומרים? ועוד משהו הבנתי שבLB עושים יותר משקל מHB האם זה נכון?

בבקשה תענו לי זה חשוב לי תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית