הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל עוד שבוע חיטוב התוכנית שלי טובה?

GH its me

משתמש מתחיל
152
2
נק' מוניטין:
-10
152
2
עדיין לא בניתי לי תפריט תזונה אבל ראיתי הרבה מאמרים על חיטוב ורציתי לדעת מאם הערכים שאני רוצה להתחיל את החיטוב שלי טובים
המאזן הקלורי הניטרלי שלי הוא 1950 אז בניתי ערכים עם 1350 קלוריות זה טוב?

אז בניתי חלבון 140 גרם חלבון
שומנים 55 גרם שומן
פחמימות 75 גרם פחמימה

כל זה יצא 1350 קלוריות זה טוב?
עדיף לי להישאר עם הערכים האלה ועכשיו לבנות את התפריט או שאני צריך לעשות קודם כל תפריט של מאזן קלורי ניטרלי ואחרי שבוע לעבור לשלילי? (אני רוצה כמה שפחות לרדת בשרירים)

תודה

לא יודע 1350 נשמע ממש קצת. אולי זה טוב לשלבים המאוחרים של החיטוב אבל נשמע לי מעט לאורך זמן.

תתחיל מגירעון קלורי קל, ותוריד בהדרגה.
חלבון- פי 2
שומן - 0.8-1.
פחמימה כל השאר.

להיות בכללי על 1400 קלוריות מאוד קשה (כמובן תלוי במשקל שלך)
הייתי מציאה לך להוסיף קצת הליכות ריצות וככה תוכל לאכול יותר (לי זה מאוד עזר בחיטוב שלי)

ותוריד כל שבוע כ 100 קלוריות

בכללי אפשר ישר להתחיל מגרעון גדול אבל יהיה לך קשה להחיץ מעמד ואתה תמיד תיהיה רעב

• פותח/ת השרשור
ברגע שאתה יורד פחות חצי קילו בשבוע את יכול לקצץ מידי שבוע ב100קלוריות .

להיות בכללי על 1400 קלוריות מאוד קשה (כמובן תלוי במשקל שלך)
הייתי מציאה לך להוסיף קצת הליכות ריצות וככה תוכל לאכול יותר (לי זה מאוד עזר בחיטוב שלי)

ותוריד כל שבוע כ 100 קלוריות

בכללי אפשר ישר להתחיל מגרעון גדול אבל יהיה לך קשה להחיץ מעמד ואתה תמיד תיהיה רעב

אני בניגוד לחבריי פה, דווקא לא הולך ככה.
מקצץ בעוד 150-200 קלוריות כל שבועיים, ככה פחות מתעסקים עם התפריט.

סבבה תודה רבה לכם אני יעלה לפה מחר תפריט שאני יכין לי ואשמח אם תגידו לי מה דעתכם עליו
עכשיו אני לא יודע אילו פחמימות להכניס לתפריט אני ירשום פה את כל הפחמימות ותגידו לי מה להכניס לתפריט ומה מומלץ להוציא מהתפריט אז ככה:

אורז מלא, תפוחי אדמה, בגט, לחמניה, לחם אחיד, לחם קל, פסטה, קוואקר, תירס ומגדרה (אורז עם עדשים)

אם יש עוד פחמימות שלא ציינתי תביאו לי

אני לא רואה למה לקצץ קבוע כל שבועיים-תקצץ מתי שאתה מפסיק לרדת
עניין הפחמימות פחות קריטי-נסה למצוא משהו שישביע אותך או שיכול לנייד את האוכל (כמו פרוסות לחם-שבמידה ואתה מחוץ לבית תוכל להכין סדוויצים ולא לקחת קופסאות)
אני הייתי לוקח את כל הפחמימה שלי מלחם קל וקצת אורז לפני אימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית