נק' מוניטין:
2,827
- 1,146
- 545
אני חדש פה פעיל בעיקר בפורום אחר...
במסה (הראשונה שלי) כבר 3 חודשים... (חודש ראשון תוכנית ליצנים, חודשיים FBW קלאסית)
תוצאות מעולות... (מבחינת גוף)
גובה: 1.68
משקל: 71
אחוז שומן: 15-16%~
משקלי עבודה:
סקוואט בסמית משין: 65 (התחלתי באמצע התוכנית זה עולה התוכנית שאני יעבור אלייה זה יהפוך לחופשי 😃 )
דדליפט- לא עשיתי עד עכשיו (יתחיל בתוכנית שתמליצו לעבור אליה)
בנץ'- 63.5
פרס- 42.5 (התחלתי באמצע התוכנית עולה..)
חתירה- 45 (התחלתי באמצע התוכנית עולה גם...)
עכשיו לאן אתם מציעים לי להמשיך?
SS?
SL5X5? (מפתה אותי יותר מהSS ת'אמת)
ת'אמת שהמטרה שלי היא לא כוח נטו אלא גם גוף מאוד חשוב לי...
וכמו שאתם בטח שומעים פה הרבה תוכניות כוח הפוכת אותך לשמן... (לא יודע עם זה נכוון או לא..)
מבחינת משקלי עבודה אני צריך תוכנית כוח זה בטוח... הבעיה שחשוב לי מאוד הגוף אחרי החיטוב... כאילו עכשיו לא אכפת לי להשמין חופשי..
אבל אחרי החיטוב אני רוצה גוף מאסיבי וגדול כמה שאפשר.. 😉
נשאר לי עוד 4 חודשים למסה..
עכשיו אני יודע שזה פורום של PL וכוח בעיקר.. אבל אני רוצה שבאמת תגידו לי מה הייתם עושים עם חשוב לכם גם הקטע של הגוף....
ולא ישר לזרוק SS בגלל המשקלי עבודה כיי לפי מה שהבנתי זה לא בונה את הגוף הכי טוב... (עם מישהו אומר אחרת אני ישמח לשמוע 👏)
טוב לדעתי הבנתם אותי... פניתי לפורום הזה כי הרמה פה יותר גבוה ואני מקווה לתשובה יותר רצינית מישר SS בלי פירוט 😃
במסה (הראשונה שלי) כבר 3 חודשים... (חודש ראשון תוכנית ליצנים, חודשיים FBW קלאסית)
תוצאות מעולות... (מבחינת גוף)
גובה: 1.68
משקל: 71
אחוז שומן: 15-16%~
משקלי עבודה:
סקוואט בסמית משין: 65 (התחלתי באמצע התוכנית זה עולה התוכנית שאני יעבור אלייה זה יהפוך לחופשי 😃 )
דדליפט- לא עשיתי עד עכשיו (יתחיל בתוכנית שתמליצו לעבור אליה)
בנץ'- 63.5
פרס- 42.5 (התחלתי באמצע התוכנית עולה..)
חתירה- 45 (התחלתי באמצע התוכנית עולה גם...)
עכשיו לאן אתם מציעים לי להמשיך?
SS?
SL5X5? (מפתה אותי יותר מהSS ת'אמת)
ת'אמת שהמטרה שלי היא לא כוח נטו אלא גם גוף מאוד חשוב לי...
וכמו שאתם בטח שומעים פה הרבה תוכניות כוח הפוכת אותך לשמן... (לא יודע עם זה נכוון או לא..)
מבחינת משקלי עבודה אני צריך תוכנית כוח זה בטוח... הבעיה שחשוב לי מאוד הגוף אחרי החיטוב... כאילו עכשיו לא אכפת לי להשמין חופשי..
אבל אחרי החיטוב אני רוצה גוף מאסיבי וגדול כמה שאפשר.. 😉
נשאר לי עוד 4 חודשים למסה..
עכשיו אני יודע שזה פורום של PL וכוח בעיקר.. אבל אני רוצה שבאמת תגידו לי מה הייתם עושים עם חשוב לכם גם הקטע של הגוף....
ולא ישר לזרוק SS בגלל המשקלי עבודה כיי לפי מה שהבנתי זה לא בונה את הגוף הכי טוב... (עם מישהו אומר אחרת אני ישמח לשמוע 👏)
טוב לדעתי הבנתם אותי... פניתי לפורום הזה כי הרמה פה יותר גבוה ואני מקווה לתשובה יותר רצינית מישר SS בלי פירוט 😃