הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שורף שומן חוקי

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום
היום עלה נושא מעניין לשיחה עם חבר שלי על שורפי שומן ואמרתי לו מקריאתי בפורום ששורפי שומנים חוקיים לא עושים כלום
עכשיו אני לךא מבין, למה זה ככה ? יש איזה חומר שהופך שורפי שומן לא חוקיים ליעלים ?
תודה לעוזירם

שורף שומן חוקי זה קפאין ועוד כמה דברים, הלא מכילים חומרים שבאמת עוזרים לשרוף שומן..

כי שימוש לא נכון, או מופרז עלול לגרום למוות ולסכנות אחרות, אף חברה לא תיקח את האחריות על עצמה.
אני מאמין אבל שזו לא הסיבה העיקרית^^.
למה מריחואנה לא חוקית? למה מתחת לגיל 18 אסור לשתות? למה אסור לעשן מתחת לגיל 18? למה סמים זה אסור?

• פותח/ת השרשור
כי שימוש לא נכון, או מופרז עלול לגרום למוות ולסכנות אחרות, אף חברה לא תיקח את האחריות על עצמה.
אני מאמין אבל שזו לא הסיבה העיקרית^^.
למה מריחואנה לא חוקית? למה מתחת לגיל 18 אסור לשתות? למה אסור לעשן מתחת לגיל 18? למה סמים זה אסור?
באמת שאני לא מנסה להתקיל או משהו אבל אפשר ולא חסר מקרים של שתייה למוות
וואי עכשיו אני באמת מתחיל לחשוב על הפילוסופיה שבדבר. למה באמת סמים זה אסור ?
אם אפשר רק לחזור לשאלה המקורית ?

תשובה קיבלת, ואנשים לא מתים מסגריות? יש דברים שאי אפשר למנוע.
אבל לעומת זאת סמים אם יהיו חוקיים אנשים לא יספיק להם לעשן קאנביס , הם רק ירצו עוד ועוד...
אם ימכרו לכל אחד סטרואידים יכול לבוא טמבל להזריק לעצמו בלי שום ידע ולגמור לעצמו את החיים ברגע...
לרוב החוקים יש סיבה

• פותח/ת השרשור
תשובה קיבלת, ואנשים לא מתים מסגריות? יש דברים שאי אפשר למנוע.
אבל לעומת זאת סמים אם יהיו חוקיים אנשים לא יספיק להם לעשן קאנביס , הם רק ירצו עוד ועוד...
אם ימכרו לכל אחד סטרואידים יכול לבוא טמבל להזריק לעצמו בלי שום ידע ולגמור לעצמו את החיים ברגע...
לרוב החוקים יש סיבה

אוקיי את זה הבנתי אם הסמים
איזה חומרים גורמים לשריפת השומן ?

אוקיי את זה הבנתי אם הסמים
איזה חומרים גורמים לשריפת השומן ?
אני לא כל כך מבין בנושא, הדבר היחידי שאני יודע זה שיהומובין גורם לעלות את הדפוק לא יודע איך זה עוזר לשרו, שומן... חכה לתגובות אחרות

בעיה נוספת בסמים האנבוליים הנה שישנם סיכויים רבים להזיק למצב הבריאותי. להלן רשימה חלקית של בעיות העלולות להתרחש כתוצאה משימוש בסמים הללו:
- שינויים בתפקודי הכבד, עד כדי הופעת גידולים סרטניים בו.
- עלייה בלחץ הדם הגורמת ללב לפעול בצורה מאומצת יותר.
- אצל גברים תחול ירידה דרסטית בספירת הזרע וירידה בייצור אנדרוגנים המובילה לירידה בהצטברות טסטוסטרון באשכים. במינונים מופרזים של סטרואידים עלולות להיגרם הצטמקות והתקשות האשכים, עקרות, אין- אונות, כמות זרע נמוכה.
- גדילת שדיים אצל גברים (לעיתים יש להורידם על ידי ניתוח).
- בנשים – פגיעה בפעילות ההורמונאלית הטבעית והגברת ההשפעה האנדרוגנית, כמו: אובדן המחזור החודשי, הפרעות בביוץ, שינויים מבניים באיברי המין, התקרחות, צמיחת שיער בפנים, שינוי בקומפוזיציית הגוף והפנים לגבריים יותר וכן התעבות הקול.
- עלייה בתוקפנות עקב עליית רמת הטסטוסטרון. כמו-כן עלולות להופיע תופעות התנהגותיות שונות המשפיעות על התפקוד השכלי וכן בעיות נפשיות שונות.
- נזקים לרקמות החיבור בשל חוסר פרופורציה בין העלייה הגדולה בנפח השריר וחוזקו לבין חיזוק רקמות החיבור. הדבר עלול לגרום לפציעות חוזרות ונשנות.
- שינויים בהרכב הדם, לרבות עלייה בגלוקוז טריגליצרידים וכולסטרול (ירידה בכמות של הכולסטרול ה'טוב' – HDL ).
- נזק ללב ולעורקים הכליליים.
- הופעת פצעי אקנה, צריבת העור, סימני מתיחה וביקוע של העור.
- הופעה של מחלות כליה והיווצרות אבנים בכליות.
- אצל מתבגרים: כאבים בעצמות, סיכוי לאבד את פוטנציאל הגדילה והגובה עקב סגירה מוקדמת של קצוות הצמיחה בעצמות.
- כאבי בטן וקלקולי קיבה המלווים לעיתים בדימום, בחילה, הקאות ושלשולים.
- הגדלת בלוטת הערמונית אצל גברים.

- הגברת הדחף להטיל שתן.

אני מאמין שזה גם גורם משפיע.

אלכוהול זה סם מסוכן נורא ולדעתי במידה ומריחואנה לא חוקית צריך גם להוציא אותו מהחוק.הסיבה אבל שלא יוציאו אותו מהחוק זה גם כי הרבה תרבויות כוללת אלכוהול במסורת שלהן לכן אני לא חושב שזה אפשרי הדבר.
סמים- אני שמעתי כמה תאוריות על זה ; שפעם זה היה חוקי אבל בעלי חברות הסיגריות והטבק היו בשלטון אז הם החליטו להוריד את זה כי זה פגע להם במכירות (לא יודע כמה זה נכון זאת שמועה)
-וכמו שאמרו-הסכנה היא שאתה תיפול לסמים כבדים יותר שהם לא כאלו ידידותיים כמו מריחואנה.

לגבי שורפי שומן-זה כי אין באמת אף חומר חוקי שיכול לזרז את התהליך של שריפת אנרגיה משומן. שורפי שומן מכילים מלא חומרים חסרי תועלת +קפאין שמביא לך אנרגיה..בעיקרון הם נועדו כדי לעבוד על הלקוח שיהיה מוכן לעשות הכל כדי להוריד כמה גרמים מגופו

אלכוהול זה סם מסוכן נורא ולדעתי במידה ומריחואנה לא חוקית צריך גם להוציא אותו מהחוק.הסיבה אבל שלא יוציאו אותו מהחוק זה גם כי הרבה תרבויות כוללת אלכוהול במסורת שלהן לכן אני לא חושב שזה אפשרי הדבר.
סמים- אני שמעתי כמה תאוריות על זה ; שפעם זה היה חוקי אבל בעלי חברות הסיגריות והטבק היו בשלטון אז הם החליטו להוריד את זה כי זה פגע להם במכירות (לא יודע כמה זה נכון זאת שמועה)
-וכמו שאמרו-הסכנה היא שאתה תיפול לסמים כבדים יותר שהם לא כאלו ידידותיים כמו מריחואנה.

לגבי שורפי שומן-זה כי אין באמת אף חומר חוקי שיכול לזרז את התהליך של שריפת אנרגיה משומן. שורפי שומן מכילים מלא חומרים חסרי תועלת +קפאין שמביא לך אנרגיה..בעיקרון הם נועדו כדי לעבוד על הלקוח שיהיה מוכן לעשות הכל כדי להוריד כמה גרמים מגופו
מה דעתך על ה OXYELITE PRO?? המון תגובות טובות אפילו יש כאלה שאמרו שיותר טוב מאפדרין

מה דעתך על ה OXYELITE PRO?? המון תגובות טובות אפילו יש כאלה שאמרו שיותר טוב מאפדרין
לגבי אוקסילייט אני נורא חלוק.כי גם אני שמעתי עליו דברים נורא טובים
אני נמנע מלתת עליו דעה כי אני באמת לא יכול להביא לך משהו מדויק..רק יכול לומר לך שכמה מהאנשים שטוענים ששורף שומן חוקי לא שווה גרוש-שקלו שימוש באוקסילייט..
מה שכן-הוא דיי יקר ולכן אני אישית לא הייתי קונה אותו
יכול להית שמה שנותן את אפקט האנרגיה זה DMMA שנמצא שם,אבל אין לי מושג איזה חומר שם נותן לך יתרון של שריפת שומן.. (למרות שממה שהבנתי גם את הDMMA הורידו-אבל כל פעם אני רואה שיש עדיין באריזה)
בנוסף, קשה לי להאמין שהוא טוב מאפדרין\קלן

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית