הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להמשיך בתוכנית הזאת?

matany0001

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
נרשמתי לחדר כושר מקצועי במטרה להתאמן ולהוציא את המקסימום שלי מאותו אימון (הייתי לפני בכמה חדרי כושר ובכולם היו לי תכניות מעפנות או שאילתרתי)

שאלתי את המדריך, והוא הביא לי תכנית ABC אמרתי ננסה,(אגב, הסתכלתי באינטרנט על תכנית כזאת, היא אמנם עובדת באותה חלוקה A - חזה+ יד אחורית. B- גב+ יד קדמית. C- רגליים+כתפיים. אבל התרגילים היו שונים ממה שהמדריך הביא לי ולמה שהיה כתוב באינטרנט. )
ניסיתי והבנתי שזו תכנית לא בשבילי כנראה. קודם כל כל התוכנית 95% זה עם מכונות ולא עם משקולות חופשיים, ואני לא אוהב את זה. ואני לא יגיד שאין קושי, יש אבל זה לא מספיק. חלק מהתרגילים די מפגרים ואני מרגיש שאני מבזבז את הזמן, אני בד"כ מוסיף סטים כדי להקשות את האימון או משקלים אבל לא יודע אין לי תחושה טובה בקשר לזה.

לפני זה בחדר כושר הקודם לא עבדתי עם תכנית, והייתי עושה רק משקולות -כל מני תרגילים ואחרי האימון הייתי ממש מסופק, אבל אמרו לי שכדי לראות תוצאות יותר מהר צריך ללכת עם תכנית.

קיצור אני מבולבל..
אני מחפש תכנית אימון שתהיה 5-6 ימים בשבוע, (אולי מפוצלת שאני לא יעבוד כל יום על אותו שריר)

אבל משהו שבטוח מוציא ממך את המקסימום מאותו אימון, ולטווח הארוך משהו שמראה תוצאות הכי מהר שניתן. שיהיה משולב משקולות ומתקנים בייחד.

יש דבר כזה? מישהו יודע על מה אני מדבר?

נערך לאחרונה:
אתה מתאמן מתחיל - למה צריך 5 אימונים בשבוע ?

תוכל להפיק יותר בפחות אימונים כרגע.

• פותח/ת השרשור
אתה מתאמן מתחיל - למה צריך 5 אימונים בשבוע ?

תוכל להפיק יותר בפחות אימונים כרגע.
אם כבר להגיב, למה לא להשקיע קצת?
למה להתייחס למשפט וחצי שאמרתי. ולנושא: כי ככה המדריך כושר אמר לי לעשות, וגם כי משעמם לי וזה ממלא לי חלל.

אם כבר להגיב, למה לא להשקיע קצת?
למה להתייחס למשפט וחצי שאמרתי. ולנושא: כי ככה המדריך כושר אמר לי לעשות, וגם כי משעמם לי וזה ממלא לי חלל.

השאלה שלך הייתה האם יש תוכנית כזאת ואם מישהו מכיר , יש תוכניות AB ו ABC , אתה יכול למצוא פה בפורטל תוכניות ולבחור מהם

ABCDE

אבל בלי תרגילים מורכבים רק עם תרגילים מבודדים, כיוון שהם כוללים כמה קבוצות שרירים. ובקשת לא לחזור.

אתה צריך או תכנית FBW טובה ל 3 פעמים בשבוע או AB ל3-4 פעמים בשבוע.

אני לא אתחיל לכתוב פה 10 עמודים, כנס לפורטל ( KILOGRAM) ותמצא המון מידע.

• פותח/ת השרשור
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%AA%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA/

ותצא מהראש של לעשות תרגילים. תכנס לראש של להתקדם בתרגילים. ולא, אין תוכנית יותר טובה עבורך מSS.
שמתי לב שרשום שם שעושים את זה 3 פעמים בשבוע, אבל אפשר לעשות 5 פעמים בשבוע כדי שיהיה יותר אפקטיביות?

שמתי לב שרשום שם שעושים את זה 3 פעמים בשבוע, אבל אפשר לעשות 5 פעמים בשבוע כדי שיהיה יותר אפקטיביות?
ותצא מהראש של לעשות תרגילים. תכנס לראש של להתקדם בתרגילים.
לא עושים את התרגילים האלה 3 פעמים בשבוע. מתקדמים בהם 3 פעמים בשבוע. ולא, אתה לא יכול להתקדם בהם 5 פעמים בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית