הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של השוקיסט

לא נראה לי שאני אבוא למרות שממש בא לי,בגלל הפסיכומטרי שיש לי יום אחרי, הוא מבחן שצריך להגיע מאוד חד, ואני בטוח שאם אני אבוא גם רק בתור צופה זה הדבר היחיד שאני אחשוב עליו כי אני כל כך אוהב את הספורט הזה. ולא שווה לי לסכן שלושה חודשים של קריעת תחת למבחן הארור הזה.
אני שוקל ללכת דווקא בגלל הפסיכו, זה ינקה לי את הראש ויגרום לי להיות יותר חד ביום שלמחרת!

אני שוקל ללכת דווקא בגלל הפסיכו, זה ינקה לי את הראש ויגרום לי להיות יותר חד ביום שלמחרת!
אימון גורם לי לנקות את הראש, תחרות ממש לא, בטח שלא השתתפות בה. אבל אימון שמור לישר אחרי המבחן אז אי אפשר להתאמן יום לפני 👎

אימון גורם לי לנקות את הראש, תחרות ממש לא, בטח שלא השתתפות בה. אבל אימון שמור לישר אחרי המבחן אז אי אפשר להתאמן יום לפני 👎
אני בא בתור צופה..כמובן שלא להתחרות. אבל להיות ליד אנשים טובים אני חושב שיעשה לי רק טוב לפני המבחן

אני בא בתור צופה..כמובן שלא להתחרות. אבל להיות ליד אנשים טובים אני חושב שיעשה לי רק טוב לפני המבחן
אני יודע שבתור צופה, לא חשבתי שאתה מתחרה. אבל בינתיים נראה לי אין לך איך להגיע כי אני רואה ששי מחפש הסעה, תוהה1

הרבה אנשים טובים נמצאים בבוקר, אשמח לראות אותם
חוץ מרן ואח שלו לא עולה לי אף מתחרה מתחת לעד 90 שהוא מעל גיל 18 אז מן הסתם בלי קשר לכמה הם מרימים יש פחות חיבור בהיותי בן 23.

הוקיסט שוקיסט עדכן את הלוג ״לוג של השוקיסט״:

עדכון לוג: 26/12/14

אז סיימתי את החיטוב, אחת הסיבות שהקדמתי את הסיום במעט היא שאני רוצה לעשות אימון סינגלים יום-יומיים לפני הטיסה, שהכי משמעותי בו הוא ללכת על 220 דדליפט שזה שיא לסינגל מהתחרות לפני שנה. אז אני עושה שבוע-שבועיים ניטרלי עכשיו ואז כמה ימים של פלוס קלורי קטן.

אימון היום
בנצ'- 92.5 1x5
פרס- 60 1x5
דדליפט- 175 1x5
מתח רחב
מתח צר
בייספס

מ.ג בגרייט שייפ כפר סבא (בדרך כלל אני נשקל ברעננה)- 77.7 😱 כנראה המשקל ברעננה מזיף למעלה.

הדדליפט היה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי, היום אני רחוק מיכולת לתת 220...

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית