Resource icon

לוג של השוקיסט

מדהים לגמרי!

אני רק חושב שהגיע הזמן לשנות משהו בבנץ' לא? תעלה סרטון שנוכל להביע דעה על טכניקה.

מדהים לגמרי!

אני רק חושב שהגיע הזמן לשנות משהו בבנץ' לא? תעלה סרטון שנוכל להביע דעה על טכניקה.
אני לא חושב שיש בעיה בבנצ', אומנם ההתקדמות איטית יותר מסקוואט ודדליפט מטבע הדברים כי זו לחיצה ואני גם יחסית חלש גנטית בתרגיל הזה.
בכל מקרה אני אצלם שבוע הבא גם בשביל הסרטון החגגי לכבוד ה200 סקוואט.

נערך לאחרונה:
אני לא חושב שיש בעיה בבנצ', אומנם ההתקדמות איטית יותר בסקוואט ודדליפט מטבע הדברים כי זו לחיצה ואני גם יחסית חלש גנטית בתרגיל הזה.
בכל מקרה אני אצלם שבוע הבא גם בשביל הסרטון החגגי לכבוד ה200 סקוואט.

אם אתה מתקדם בצורה כלשהי אז כן אתה צודק.

שבוע 20- נפח

סקוואט- 175 5x5
בנצ'- 105 3x5
102.5 2x5 הורדתי בגלל שהכתף לא הרגישה טוב ולא רציתי להסתכן בפציעה.
מתח- 3x5

סט שני

אינעל דינק איזה קללללללללללללללללללללללללללללל

שבוע 21- נפח

סקוואט- 177.5 4x5
בנצ'- 102.5 5x5
מתח- 3x5

אכלתי בסופש בערך חצי מכמות האוכל שאני אוכל בדרך כלל ובקושי ישנתי ואכן זה השפיע עליי, הסקוואט הרגיש כבד פי כמה מהנפח בדרך כלל, מאמין ששבוע הבא אחזור ל 5x5 עם 180.
בבנצ' החלטתי לשנות גישה, אני עושה הקשתה יותר קטנה עם הגב ועצירות ארוכות.

שבוע 21- עצימות

סקוואט- 202.5 1x1-2F חזרה ראשונה איבדתי את הכיווץ לגמרי. ממש ירדתי לatg, איכשהו היא עלתה בגריינד.
בנצ'- 122.5 1x1-F בראשונה הספוטר המטומטם נגע, הוא אמר שהוא לא עזר בכלל אז אני יהנה מחמת הספק.
דדליפט- 205 אפילו לא התנתק, חיכיתי חמש דקות ניסיתי שוב ושוב לא התנתק. הורדתי ל195 חזרה ראשונה הייתה קשה מאוד את השניה אפילו לא ניסיתי.

סהכ האימון הכי גרוע אי פעם שהיה לי. הנקודת אור היחידה מהאימון הזה היא שבזכות הדדליפט אני יודע שהאימון הזה לי מייצג בשיט את הכח שיש לי או אין לי. בכל מקרה אין לי מה לעשות חוץ מלאכול הרבה ולקוות שזה היה מעידה חד פעמית.

סהכ האימון הכי גרוע אי פעם שהיה לי. הנקודת אור היחידה מהאימון הזה היא שבזכות הדדליפט אני יודע שהאימון הזה לי מייצג בשיט את הכח שיש לי או אין לי. בכל מקרה אין לי מה לעשות חוץ מלאכול הרבה ולקוות שזה היה מעידה חד פעמית.
גם זה קורה
עדיין,מוניטין

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית