נק' מוניטין:
6,854
- 1,924
- 1,032
- פותח/ת השרשור
חבל על מה?חבל...בהצלחה גם לך, תבוא לבקר פעם ב...
ואני אבוא בשבועיים אחרי הפסיכומטרי עד הטיסה שלי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חבל על מה?חבל...בהצלחה גם לך, תבוא לבקר פעם ב...
דדליפט 170 1x5
בנצ' 95 1x5
פרס 60 1x5
מתח רחב 3x5
מתח צר הפוך 3x5
יד קידמית
מ.ג: 81.8
כי אין לי כח ליסוע עד לשם, אז פשוט אני עושה ברעננה עד שהם ישמו לב שחזרתי לעשות.למה לא בגרייט שייפ כפ"ס?
הבטן בגב?מ.ג:80.1 קג
הבטן בגב?
אתה צוחק, אבל מבחינתי הייתי מתחרה ברצון רב, אפילו שהייתי עושה 40 קילו פחות סקוואט ממה שהיה לי לשלישיה בשיא, אבל זה נופל יום לפני הפסיכומטרי וגם אני פצוע קל, לא עושה סקוואט כבר שבועיים ולא מתכנן לחזור עד הטיסה כדי לא לקחת סיכון סתם, שזה עדיין לא החלים ב100 אחוז.שחיף, בוא תתחרה בעד 75 יא שלד.
נראה מעולה,מקנא6הייתי איזה שבע שנים שחיין תחרותי ובחיים לא הייתי חטוב ככה, לא 10 אחוז גם לא 12 אבל עדיין מהאחוז שומן שהתחלתי אני מרוצה
מאוד.
צפה בקובץ המצורף 22249
אתה צוחק, אבל מבחינתי הייתי מתחרה ברצון רב, אפילו שהייתי עושה 40 קילו פחות סקוואט ממה שהיה לי לשלישיה בשיא, אבל זה נופל יום לפני הפסיכומטרי וגם אני פצוע קל, לא עושה סקוואט כבר שבועיים ולא מתכנן לחזור עד הטיסה כדי לא לקחת סיכון סתם, שזה עדיין לא החלים ב100 אחוז.
הייתה גם בחיטוב, הפסקת?נראה מעולה,מקנא6
בנתיים לא,כנראה אוטוטו אעבור לנייטרלי,נראה איך ארגיש עם המשחקיםהייתה גם בחיטוב, הפסקת?
סתם מעניין אותי, אתה מגדיר את עצמך שחקן פוטבול לפני פאוורליפטר מבחינת החשיבות?בנתיים לא,כנראה אוטוטו אעבור לנייטרלי,נראה איך ארגיש עם המשחקים
והאמת,אני מתפקד בעונה (ובכללי) עם דל פחמימה יותר טוב וגם אני מתחזק,אז אני "מרוויח"
כמובן,הליפטינג זה רק "כלי עזר" לפוטבולסתם מעניין אותי, אתה מגדיר את עצמך שחקן פוטבול לפני פאוורליפטר מבחינת החשיבות?
אני יודע שזה בעיקרון רק כלי עזר אבל אני שואל כי התחרת ואתה פעיל מאוד בקהילה אז לא ידעתי..כמובן,הליפטינג זה רק "כלי עזר" לפוטבול
זה גם הסיבה שאני לא מתחרה פעיל (מלבד התחרות שהשתתפתי לא מזמן)
התחריתי כי זה "זרם" לי עם העוף סיזן,מה גם שזה נתן לי פלוסים בעיניי מאמנים אחריםאני יודע שזה בעיקרון רק כלי עזר אבל אני שואל כי התחרת ואתה פעיל מאוד בקהילה אז לא ידעתי..
לא נראה לי שאני אבוא למרות שממש בא לי,בגלל הפסיכומטרי שיש לי יום אחרי, הוא מבחן שצריך להגיע מאוד חד, ואני בטוח שאם אני אבוא גם רק בתור צופה זה הדבר היחיד שאני אחשוב עליו כי אני כל כך אוהב את הספורט הזה. ולא שווה לי לסכן שלושה חודשים של קריעת תחת למבחן הארור הזה.התחריתי כי זה "זרם" לי עם העוף סיזן,מה גם שזה נתן לי פלוסים בעיניי מאמנים אחרים
יחסית אני פעיל (מטריל רוב הזמן),ועוזר לאדטו עם מה שאפשר
אגב,מחרתיים בתחרות אני במזכירות עם מעיה אז אם ייצא להגיע לצפות,תבוא לומר שלום/היי/ביי
בתכלס,זה כל היום (איחדו את הבנץ' והכפיפות מרפקים ליום אחד)לא נראה לי שאני אבוא למרות שממש בא לי,בגלל הפסיכומטרי שיש לי יום אחרי, הוא מבחן שצריך להגיע מאוד חד, ואני בטוח שאם אני אבוא גם רק בתור צופה זה הדבר היחיד שאני אחשוב עליו כי אני כל כך אוהב את הספורט הזה. ולא שווה לי לסכן שלושה חודשים של קריעת תחת למבחן הארור הזה.
מישהו קרא לי?בפסיכו'