Resource icon

לוג של השוקיסט

אתה מתכוון ליסים את SS עם לפחות 160 סקוואט?
אני מקווה להגיע ל160 חלק בלי כשלים בדרך, משם זה לפי איך שארגיש, אולי אמשוך עוד את התוכנית או שאחתוך ישר לטקסס.

אני זוכר שבסוף החיטוב כתבת שאתה מתכוון להישאר על אזור ה80 קילו, למה אתה התחרטת ורוצה לעלות עכשיו?

אני זוכר שבסוף החיטוב כתבת שאתה מתכוון להישאר על אזור ה80 קילו, למה אתה התחרטת ורוצה לעלות עכשיו?
המטרה לא השתנתה, סיימתי חיטוב על 80 קילו ו12 אחוז שומן, ואז טסתי לטיול וחזרתי 90 קילו על 18 אחוז שומן. כרגע המטרה להישאר על 90 קילו ולהוריד אחוז שומן.

הוקיסט שוקיסט עדכן/ה את הלוג ״לוג של השוקיסט״:

עדכון לוג: 30/06/15

סקוואט- 150 2x5 1x4-5f כל חזרה מוות
בנצ'- 80

עוד שלושה שבועות אני טס לאמסטרדם וברלין (אני אתאמן שם אבל עדיין זו חופשה) אז התיכנון הוא כרגע להישאר במתכונת ss עד שאחוזר לארץ ואז אתחיל טקסס.

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהצלחה קליימן ותביא כבר משמה אדיפוואר 😃
ויש סרטון ?
חשבתי להביא משם אבל אני, מבדיקה שלי זה לא יחסוך כי הנעליים יותר יקרות באירופה מבארהב מה גם שאני לא יכול להיות בטוח שהמשלוח יגיע לפני שאני עוזב. בכל מקרה היום מדדתי מידות בקרוספיט כפר סבא ואזמין היום או מחר נעליים.
ואין סירטון כי התאורה חרא במכון ושאני מגיע בלילה גם כשאני מצלם רואים הכל שחור.

חשבתי להביא משם אבל אני, מבדיקה שלי זה לא יחסוך כי הנעליים יותר יקרות באירופה מבארהב מה גם שאני לא יכול להיות בטוח שהמשלוח יגיע לפני שאני עוזב. בכל מקרה היום מדדתי מידות בקרוספיט כפר סבא ואזמין היום או מחר נעליים.
ואין סירטון כי התאורה חרא במכון ושאני מגיע בלילה גם כשאני מצלם רואים הכל שחור.
בקטנה כמה זמן אתה מתכוון להשתהות בחול ?

הוקיסט שוקיסט עדכן/ה את הלוג ״לוג של השוקיסט״:

עדכון לוג: 04/07/15

סקוואט- 150 3x5
בנצ'- 87.5 1x5 כאבים בכתף מנעו ממני להמשיך.

אני חושב לקחת את האימונים בשחיה צעד קדימה כי אני ממש נהנה מהם כרגע ולהצטרף לקבוצת מאסטרס (הייתי שחיין שש שנים בנעוריי) ולשלב את זה עם ההרמת משקולות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית