נק' מוניטין:
6,854
- 1,924
- 1,032
- פותח/ת השרשור
לא קל אבל יש עוד הרבה להתקדם.איך היה האימון?
ויש סרטון ?
סירטון בינתיים לא צילמתי אולי אימון הבא.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא קל אבל יש עוד הרבה להתקדם.איך היה האימון?
ויש סרטון ?
אתה מתכוון ליסים את SS עם לפחות 160 סקוואט?לא קל אבל יש עוד הרבה להתקדם.
סירטון בינתיים לא צילמתי אולי אימון הבא.
אני מקווה להגיע ל160 חלק בלי כשלים בדרך, משם זה לפי איך שארגיש, אולי אמשוך עוד את התוכנית או שאחתוך ישר לטקסס.אתה מתכוון ליסים את SS עם לפחות 160 סקוואט?
בהצלחה אני עוקב אחריי הלוג זה בטוח 😉אני מקווה להגיע ל160 חלק בלי כשלים בדרך, משם זה לפי איך שארגיש, אולי אמשוך עוד את התוכנית או שאחתוך ישר לטקסס.
מה קרה שירדת כל כך?202.5 לשלוש (יש רק 200 מצולם)
חיטוב של 20 קילומה קרה שירדת כל כך?
5 חודשים חיטוב פלוס 5 חודשים הפסקה מוחלטת מאימונים.מה קרה שירדת כל כך?
טוב נשמע מעניין שיהיה בהצלחה5 חודשים חיטוב פלוס 5 חודשים הפסקה מוחלטת מאימונים.
סקוואט- 147.5
פרס- 62.5
המטרה לא השתנתה, סיימתי חיטוב על 80 קילו ו12 אחוז שומן, ואז טסתי לטיול וחזרתי 90 קילו על 18 אחוז שומן. כרגע המטרה להישאר על 90 קילו ולהוריד אחוז שומן.אני זוכר שבסוף החיטוב כתבת שאתה מתכוון להישאר על אזור ה80 קילו, למה אתה התחרטת ורוצה לעלות עכשיו?
סקוואט- 150 2x5 1x4-5f כל חזרה מוות
בנצ'- 80
עוד שלושה שבועות אני טס לאמסטרדם וברלין (אני אתאמן שם אבל עדיין זו חופשה) אז התיכנון הוא כרגע להישאר במתכונת ss עד שאחוזר לארץ ואז אתחיל טקסס.
בהצלחה קליימן ותביא כבר משמה אדיפוואר 😃
חשבתי להביא משם אבל אני, מבדיקה שלי זה לא יחסוך כי הנעליים יותר יקרות באירופה מבארהב מה גם שאני לא יכול להיות בטוח שהמשלוח יגיע לפני שאני עוזב. בכל מקרה היום מדדתי מידות בקרוספיט כפר סבא ואזמין היום או מחר נעליים.בהצלחה קליימן ותביא כבר משמה אדיפוואר 😃
ויש סרטון ?
בקטנה כמה זמן אתה מתכוון להשתהות בחול ?חשבתי להביא משם אבל אני, מבדיקה שלי זה לא יחסוך כי הנעליים יותר יקרות באירופה מבארהב מה גם שאני לא יכול להיות בטוח שהמשלוח יגיע לפני שאני עוזב. בכל מקרה היום מדדתי מידות בקרוספיט כפר סבא ואזמין היום או מחר נעליים.
ואין סירטון כי התאורה חרא במכון ושאני מגיע בלילה גם כשאני מצלם רואים הכל שחור.
שלושה- ארבעה שבועותבקטנה כמה זמן אתה מתכוון להשתהות בחול ?
בהצלחה באימונים ותהנה בחול 😃שלושה- ארבעה שבועות
סקוואט- 150 3x5
פרס- 65 1x4f 1x3f 1x2f
סקוואט- 150 3x5
בנצ'- 87.5 1x5 כאבים בכתף מנעו ממני להמשיך.
אני חושב לקחת את האימונים בשחיה צעד קדימה כי אני ממש נהנה מהם כרגע ולהצטרף לקבוצת מאסטרס (הייתי שחיין שש שנים בנעוריי) ולשלב את זה עם ההרמת משקולות.