הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 90kg bench press 14 year old

BodyBuilding

משתמש פעיל
652
0
נק' מוניטין:
418
652
0
משקל 69 גובה 1.77 גיל 14
רציתי לעשות RM1 אבל היה יותר מדי קל אז הלכתי על עוד חזרה ולא הספוטר לא עזר הוא פשוט מהמאמנים הדואגים האלה שלא יקרה לך כלום ואמרתי לו שאם הוא רוצה לשים ידיים שלא יעזור לי לרים רק אם אני נתקע ל3 שניות.
המטרה היא להגיע ל100+ בבנץ לפני היומולדת:jester:
כל צד יש 20 ו15 והמוט הוא 20 קג סך הכל 90קג
http://www.youtube.com/watch?v=mHwZ633Hoog&feature=youtu.be

כן אחי, לא יכול בלי קנאות :(
אל תדאג, יום שני אתה תראה 90 בלי אף אחד ואז ניראה מה יהיה לך להגיד אם בכלל.

1. לא ממש הבנתי מה הבעיה בטכניקה
2. אני יודע ואני אמרתי לו את זה שלא יגע אבל הוא דחף את היד אחרי שהוא עזר לי להוציא ולא רציתי לדפוק את החזרה בלהגיד לו שיוריד את היד.

אני עושה ככה כבר חצי שנה ושניסיתי לעשות ישר נשארתי תקוע על אותו משקל חודש..
אתה בקושי מכווץ, אתה לא מבין עדיין את התנועה עם המרפקים.
תיראה סירטונים של דייב טייט

הבעיה בטכניקה שלך היא שאין לך טכניקה.
גם אם הוא באמת לא עוזר לך (ועצם העובדה שהוא נוגע במוט זה כבר עזרה, כי הוא מייצב את המוט. ככה שבטוח יש כאן איזשהו גורם של "עזרה"), זה נראה לא ראלי כי אתה פשוט נשכב על הספה ולוחץ.

כנראה אתה ממש חזק אם אתה יכול לדחוף את זה סתם ככה...

• פותח/ת השרשור
הבעיה בטכניקה שלך היא שאין לך טכניקה.
גם אם הוא באמת לא עוזר לך (ועצם העובדה שהוא נוגע במוט זה כבר עזרה, כי הוא מייצב את המוט. ככה שבטוח יש כאן איזשהו גורם של "עזרה"), זה נראה לא ראלי כי אתה פשוט נשכב על הספה ולוחץ.

כנראה אתה ממש חזק אם אתה יכול לדחוף את זה סתם ככה...
ניסיתי כבר לעשות עם טכניקה טובה ופשוט אני נתקע על משקל.. וכן ככה הכי נוח לי חח

מזתומרת שטוחות? ואני יעלה ביום שני באימון חזה שלי לבד.
flat-chest-fail.jpg

הייתי חייב

מאמן אידיוט ורואים על האמה שלו שהוא עוזר לך איך שהשריר בה מתכווץ בזמן שאתה מרים הוא מרים איתך והרבה תגיד לו שאתה לא מסכים לו לגעת במוט ועם הוא לא מצליח לבצע את המשימה הפשוטה הזאת תבעט אותו משם

כן אחי, לא יכול בלי קנאות :(
אל תדאג, יום שני אתה תראה 90 בלי אף אחד ואז ניראה מה יהיה לך להגיד אם בכלל.

1. לא ממש הבנתי מה הבעיה בטכניקה
2. אני יודע ואני אמרתי לו את זה שלא יגע אבל הוא דחף את היד אחרי שהוא עזר לי להוציא ולא רציתי לדפוק את החזרה בלהגיד לו שיוריד את היד.

אני עושה ככה כבר חצי שנה ושניסיתי לעשות ישר נשארתי תקוע על אותו משקל חודש..

היום יום שני וכבר ערב אני מחכה לראות 90 בלי אף אחד

• פותח/ת השרשור
זה יפה, אבל רחוק מלהיות לבד.

אף אחד לא אמר שלא תצליח לבד.. אתה צריך להבין שטכנית זה פסול ויש בזה הגיון, הוא יכול לתרום את המינימום שבמינימום אבל בפועל זה יתרום לך כאילו יש לך 5 קילו פחות.

לא אתה לא.
שיב לב שמפרק יד שמאל נשבר, כדאי שתתקן את זה לפני שתגרום לפציעה.

יפה מאוד! רואים שזה לבד והספוטר לא נוגע בכלל ולא עוזר בכלל...
אם הוא לא מושך איתך את המוט אז בטח אין לזה שום השפעה ואתה מרים את כל ה-90 קילו.

שטוחות יש מצב שאתה יכול לבד.

תעלה שוב סרטון בלי נגיעות מיותרות

מה זה החרא הזה ??

לבד אחי לא נוגע !

יש פה נקודה שנירא לי לא הפנמת , מקודם billi ציין ששורש כף יד שמאל שלך נשבר ולא נירא לי שהבנת את זה , זה יכול לגרום לך לכאבים נוראים , כרגע אין אבל זה יגיע אם לא תשפר את זה . זה חשוב..

מאמן אידיוט ורואים על האמה שלו שהוא עוזר לך איך שהשריר בה מתכווץ בזמן שאתה מרים הוא מרים איתך והרבה תגיד לו שאתה לא מסכים לו לגעת במוט ועם הוא לא מצליח לבצע את המשימה הפשוטה הזאת תבעט אותו משם

היום יום שני וכבר ערב אני מחכה לראות 90 בלי אף אחד
לבד - http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=36886&p=472535#post472535
יאלה מתן איפה הבנץ 200 שלך? 😃

כן ואתה 300 יגבר

תקשיב ילד, כל הכבוד לך שאתה בגיל 14 מתאמן ומשקיעה
אבל לא סתם ככה מנהל הפורם מחק את הסרטון שלך
כמו שרשמתי שם תפסיק לעשות צחוק מעצמך, וכאשר באמת תוכל לעשות 90 קילו תפרסם ואז תקבל את כל "הלייקים" שאתה רוצה

• פותח/ת השרשור
תקשיב ילד, כל הכבוד לך שאתה בגיל 14 מתאמן ומשקיעה
אבל לא סתם ככה מנהל הפורם מחק את הסרטון שלך
כמו שרשמתי שם תפסיק לעשות צחוק מעצמך, וכאשר באמת תוכל לעשות 90 קילו תפרסם ואז תקבל את כל "הלייקים" שאתה רוצה
המנהל לא מחק לבד, אני ביקשתי ממנו.
וזה לא קשור לזה, אתם מתייחסים לזה כאילו זה אליפות העולם בפאוורליפטינג, תבין שהמאמנים שלי במכון פחדנים ולא יתנו לי לסיים חזרה לבד אז בסרטון הזה עברתי את נקודת הנחש הזאת לבד, עליתי 99 אחוז ואז הוא החליט שבא לו לעזור לי, אני יודע שיש לי 90 לבד ואם אתה רוצה אתה יכול להמשיך לצחוק ביחד עם מתן

המנהל לא מחק לבד, אני ביקשתי ממנו.
וזה לא קשור לזה, אתם מתייחסים לזה כאילו זה אליפות העולם בפאוורליפטינג, תבין שהמאמנים שלי במכון פחדנים ולא יתנו לי לסיים חזרה לבד אז בסרטון הזה עברתי את נקודת הנחש הזאת לבד, עליתי 99 אחוז ואז הוא החליט שבא לו לעזור לי, אני יודע שיש לי 90 לבד ואם אתה רוצה אתה יכול להמשיך לצחוק ביחד עם מתן

אני לא צוחק , לא באמת אכפת לי כמה אתה מרים , פשוט כאשר מפרסמים משהו אז צריך שזה יהיה אמיתי
לגבי זה שעוזרים לך מה הבעיה לבקש ממתאמן אחר שיעזור לך ? ככה תוכל לעשות כמו שצריך

תשמע, לא מתקטננים איתך פה על קטנות כמו לא להקפיץ מהחזה, או לא לתת לתחת להתרומם מהספסל וכו׳.
אומרים לך במפורש, חזרה שלמה זה מהחזה ועד לנעילה מלאה של המרפקים לגמרי לבד מבלי שמישהו אפילו נושם לך על המוט, נקודה!
משהו שלא קרה פה.
תבין, אין לי ספק שיש לך את זה לבד, בלי שאיזה ליצן יגע לך ויעזור לך לנעול!
תקבע עם חבר שלך, שהוא ישמור עליך בדיוק איך שצריך ולא יגע, שיעזור רק להוציא ולהחזיר בחזרה אחרי נעילה מלאה של המוט בסוף החזרה ותראה לכולם.
תפסיק לסמוך על מדריכים ליצנים.
בהצלחה!

flat-chest-fail.jpg

הייתי חייב

במבה אין לי שום בעיה, תעמיס לי גם כזאת, לפירוק!LOL

• פותח/ת השרשור
תשמע, לא מתקטננים איתך פה על קטנות כמו לא להקפיץ מהחזה, או לא לתת לתחת להתרומם מהספסל וכו׳.
אומרים לך במפורש, חזרה שלמה זה מהחזה ועד לנעילה מלאה של המרפקים לגמרי לבד מבלי שמישהו אפילו נושם לך על המוט, נקודה!
משהו שלא קרה פה.
תבין, אין לי ספק שיש לך את זה לבד, בלי שאיזה ליצן יגע לך ויעזור לך לנעול!
תקבע עם חבר שלך, שהוא ישמור עליך בדיוק איך שצריך ולא יגע, שיעזור רק להוציא ולהחזיר בחזרה אחרי נעילה מלאה של המוט בסוף החזרה ותראה לכולם.
תפסיק לסמוך על מדריכים ליצנים.
בהצלחה!

במבה אין לי שום בעיה, תעמיס לי גם כזאת, לפירוק!LOL
תודה.
אין לי כבר מי שישמור במכון ואני מתכוון לעוף משם כמה שיותר מהר. בנוגע לחזרה, אני כבר יודע שאני יכול עם 90 ואין טעם לדפוק עוד אימון בשביל להוכיח לכמה ליצנים פה כמו MATAN שאני יכול כי אם הוא היה מנסה לחשוב טיפה במקום להצחיק הוא היה רואה שיש שם חזרה אחת של 90.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כן אחי, בינתיים אני ההוא שדוחק יותר ממך ואתה ההוא שצוחק על שום דבר.
איפה הסרטון המדובר ?
שלחתי לך בפרטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית