הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 90kg bench press 14 year old

BodyBuilding

משתמש פעיל
652
0
נק' מוניטין:
418
652
0
משקל 69 גובה 1.77 גיל 14
רציתי לעשות RM1 אבל היה יותר מדי קל אז הלכתי על עוד חזרה ולא הספוטר לא עזר הוא פשוט מהמאמנים הדואגים האלה שלא יקרה לך כלום ואמרתי לו שאם הוא רוצה לשים ידיים שלא יעזור לי לרים רק אם אני נתקע ל3 שניות.
המטרה היא להגיע ל100+ בבנץ לפני היומולדת:jester:
כל צד יש 20 ו15 והמוט הוא 20 קג סך הכל 90קג
http://www.youtube.com/watch?v=mHwZ633Hoog&feature=youtu.be

אתה יכול לראות דרך הצאנל ביוטיוב אבל הנה:

בלי להעליב לא סגרת לבד.
אבל עזוב שטויות תתאמן תאכל ותתחזק, אתה לא צריך לנסות לשבור p.r ולא צריך "להרשים" אותנו.
בהצלחה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בינתיים אני רואה שאתה לא יכול לעשות לבד ועושה צחוק מעצמך כל פעם מחדש
מרתק !

תיראה אפילו הספוטר צוחק עלייך עזוב אתה חיי בסרט אחי

• פותח/ת השרשור
תשמע, לא מתקטננים איתך פה על קטנות כמו לא להקפיץ מהחזה, או לא לתת לתחת להתרומם מהספסל וכו׳.
אומרים לך במפורש, חזרה שלמה זה מהחזה ועד לנעילה מלאה של המרפקים לגמרי לבד מבלי שמישהו אפילו נושם לך על המוט, נקודה!
משהו שלא קרה פה.
תבין, אין לי ספק שיש לך את זה לבד, בלי שאיזה ליצן יגע לך ויעזור לך לנעול!
תקבע עם חבר שלך, שהוא ישמור עליך בדיוק איך שצריך ולא יגע, שיעזור רק להוציא ולהחזיר בחזרה אחרי נעילה מלאה של המוט בסוף החזרה ותראה לכולם.
תפסיק לסמוך על מדריכים ליצנים.
בהצלחה!

במבה אין לי שום בעיה, תעמיס לי גם כזאת, לפירוק!LOL
יש צורך בלחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שניתן לחלק שוב מוניטין ל Vibryll.

אתה יכול לראות דרך הצאנל ביוטיוב אבל הנה:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמע הרגת אותי
מי זה המאמן הטרול הזה? (היית מצליח את הראשונה לבד..תפסיק לבקש ממנו שיעזור לך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמע הרגת אותי
מי זה המאמן הטרול הזה? (היית מצליח את הראשונה לבד..תפסיק לבקש ממנו שיעזור לך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן נו יש כאלה מאמנים ואני יודע שהייתי מצליח את הראשונה לבד, תודה 😃

• פותח/ת השרשור
שוב אין לך פה חזרה אחת !תוריד משקל , תאכל טוב ,תישן טוב , תתאושש ותנסה שוב את המשקל הזה .
למה לי להוריד משקל בגלל שיש לנו מאמנים טמבלים.. אני יודע שאני מצליח לבד ואני אוכל ויושן מצויין, אם לדוגמא זה היה בתחרות עכשיו לא היו דוחפים לי את היד והיו נותנים לי להרים כי אפילו לא נתקעתי שנייה..

למה לי להוריד משקל בגלל שיש לנו מאמנים טמבלים.. אני יודע שאני מצליח לבד ואני אוכל ויושן מצויין, אם לדוגמא זה היה בתחרות עכשיו לא היו דוחפים לי את היד והיו נותנים לי להרים כי אפילו לא נתקעתי שנייה..

חחח ליצנים, תמצא שומר אחר, אצלי במכון יש את ודים שלקח כמה פעמים אליפות ישראל עד שהמוט לא שובר לי את הצאוור הוא לא נוגע....אפילו לא מתסכל אלי....
גם עם אני שעה באוויר ואין נעילה הוא לא נוגע עד שאני צורח....
בקיצור תמצא ספונסר נוראמלי.

זה לא משנה אתה מגיע לכשלים סתם ! מה אתה מנסה להוכיח פה? מה התכנית שלך בכלל ? להעלות בסינגלים ?

• פותח/ת השרשור
חחח ליצנים, תמצא שומר אחר, אצלי במכון יש את ודים שלקח כמה פעמים אליפות ישראל עד שהמוט לא שובר לי את הצאוור הוא לא נוגע....אפילו לא מתסכל אלי....
גם עם אני שעה באוויר ואין נעילה הוא לא נוגע עד שאני צורח....
בקיצור תמצא ספונסר נוראמלי.
כיף לך... אצלי אני נתקע שנייה וחייבים לעזור..
זה לא משנה אתה מגיע לכשלים סתם ! מה אתה מנסה להוכיח פה? מה התכנית שלך בכלל ? להעלות בסינגלים ?
אני לא הולך להוריד משקל בגלל שהמאמנים לא יודעים לשמור, פעמים הבאות חבר שלי ישמור וזהו ולא אני עובד בAB מי שהתחלתי להתאמן.

כיף לך... אצלי אני נתקע שנייה וחייבים לעזור..

אני לא הולך להוריד משקל בגלל שהמאמנים לא יודעים לשמור, פעמים הבאות חבר שלי ישמור וזהו ולא אני עובד בAB מי שהתחלתי להתאמן.
נו אז תצליח 90 ל1 ו...? אתה מתקדם בכלל במשקלי עבודה לחזרות?

לא מעניין אותי 90 לאחת,100 לשתיים, או 150 ל-1
אני לא מרשה לך להוריד את הסרטון הזה מיוטיוב

ואגב תגיד לי איזה חדכ זה במקרה ואני אהיה באיזור ואני ארצה שהמאמן הזה יעשה לי אימון אישי

• פותח/ת השרשור
לא מעניין אותי 90 לאחת,100 לשתיים, או 150 ל-1
אני לא מרשה לך להוריד את הסרטון הזה מיוטיוב

ואגב תגיד לי איזה חדכ זה במקרה ואני אהיה באיזור ואני ארצה שהמאמן הזה יעשה לי אימון אישי
חחח, ספורטלי

התחלת להתקע בחזרה הראשונה, ואז באורך פלא פתאום זה נעשה קל יותר ברגע שהוא נגע במוט...
ובחזרה השנייה כשהוא לא נגע אז נכשלת.

לטובתך האישית, אתה צריך ללמוד לעשות בנץ' פרס. אתה משום מה מתנגד לכל מה שאומרים לך, בלי להבין שזה בכלל לטובתך.
אני מציע לך ללמוד טכניקה טובה, להפסיק לחיות בשקר ולהתחיל לעבוד באמת. שוב פעם, לטובתך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית