הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לטכניקה בבנץ

• פותח/ת השרשור New
  • פורסם בתאריך

New

משתמש פעיל
420
12
נק' מוניטין:
23
420
12
אז ככה ראיתי אנשים שעושים בנץ בצורה כמו בתחרויות נגיד כמו בסרטון הזה:

ואני רואה מלא אנשים בחדר כושר שלא עושים ככה בדרך הזו השאלה שלי היא איך לעשות ככה או ברגיל?
שמתם לב שגם עומד לו חח?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא עומד לו, ככה הזין ברגיל.
גם בסירטון שאני העלתי רואים תזין בולט.
ותעשה איך שאתה רוצה, העיקר שתרים כבד.

• פותח/ת השרשור
לא עומד לו, ככה הזין ברגיל.
גם בסירטון שאני העלתי רואים תזין בולט.
ותעשה איך שאתה רוצה, העיקר שתרים כבד.
צחקתי חח בנוגע לעומד לו סתם פשוט היה בולט הוא לבש צמוד בקיצור זה לא משנה?

צחקתי חח בנוגע לעומד לו סתם פשוט היה בולט הוא לבש צמוד בקיצור זה לא משנה?
לא בדיוק.
הדרך של אחיזה יותר צרה להוריד לכיוון הבטן עם כייוץ "בריא" יותר לכתפיים, ועוזר להרים יותר משקל.

• פותח/ת השרשור
לא, זה לא נחשב צ'יט, זה פשוט טכניקה שונה שבה אתה יכול לערב יותר שרירים ללחיצה ואז להרים יותר כבד.
אבל לשאלה העיקרית האם זה עובד פחות על החזה או שזה אותו הדבר פשוט מערב שרירים אחרים תוך כדי על מנת להרים כבד יותר?

נערך לאחרונה:
אבל לשאלה העיקרית האם זה עובד פחות על החזה או שזה אותו הדבר פשוט מערב שרירים אחרים תוך כדי על מנת להרים כבד יותר?

אממ הגיון פשוט....
יותר שרירים מעורבים משמע העומס במשקל מתחלק בין חלקי שריר אחרים.

אבל, אתה מרים יותר משקל, ככה שגם העומס על החזה גדל.

אבל זה עדיין תלוי בחלוקת העומס בין השרירים והיא משתנה מאדם לאדם באופן גנטי.
יש אנשים שהכתף אצלם מייצרת יותר כוח מאשר שריר החזה ולכן היא גם תספוג יותר מהעומס.
אתה לא באמת יכול לדעת היכן אתה מפתח יותר את שריר החזה - כי זה לא עניין של משקל נטו, אלא יותר עומס על מערכת השריר המטרה.

• פותח/ת השרשור
אבל זה עדיין תלוי בחלוקת העומס בין השרירים והיא משתנה מאדם לאדם באופן גנטי.
יש אנשים שהכתף אצלם מייצרת יותר כוח מאשר שריר החזה ולכן היא גם תספוג יותר מהעומס.
אתה לא באמת יכול לדעת היכן אתה מפתח יותר את שריר החזה - כי זה לא עניין של משקל נטו, אלא יותר עומס על מערכת השריר המטרה.
אז הבנתי אותך אם אני רוצה יותר לעבוד יותר על החזה לעשות את הדרך הרגילה ככה יש יותר עומס תודה.

אם אתה אוהב את הכתפיים של עצמך, תעשה קשת בגב. לא צריך להגזים ולעשות את זה ברמה שטווח התנועה שלך נהיה אפסי, אבל כן, תלמד להקשית את הגב, להיות מכווץ על הספסל, ואפילו להשתמש ברגליים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה אוהב את הכתפיים של עצמך, תעשה קשת בגב. לא צריך להגזים ולעשות את זה ברמה שטווח התנועה שלך נהיה אפסי, אבל כן, תלמד להקשית את הגב, להיות מכווץ על הספסל, ואפילו להשתמש ברגליים.

עקרונית לדעתי אתה צודק כי היה לי באמת כאבים שהייתי עושה אני בדרך הרגילה ומאז שאני עושה את הדרך היחידה אני לא מרגיש את זה פשוט מבאס שזה פחות עובד

עקרונית לדעתי אתה צודק כי היה לי באמת כאבים שהייתי עושה אני בדרך הרגילה ומאז שאני עושה את הדרך היחידה אני לא מרגיש את זה פשוט מבאס שזה פחות עובד
מה מבאס בדיוק? שאתה לא פוצע תכתף ומרים משקלים יותר כבדים?

פורסם על ידי הקבוצה שלכם בפייסבוק:

68354_10152215071040057_1977884934_n.jpg

כל עוד הישבן על הספסל הכל בסדר.
זה היה מכוון לפותח האשכול ואבק כוכבים שאמר להשתמש ברגליים.
העיכול בגב בסדר כל עוד התחת על הספס ורגליים בקרקע.
הם התכוונו לזה שעומד לו הזין ולא לזה שהוא מעגל את הגבfacepalm
ושאתה מעגל את הגב תדאג שהתחת יהיה על המיטה.
facepalm
אין תקווה לאנושות.

זה היה מכוון לפותח האשכול ואבק כוכבים שאמר להשתמש ברגליים.
העיכול בגב בסדר כל עוד התחת על הספס ורגליים בקרקע.

facepalm
אין תקווה לאנושות.

לגלות לך סוד? אתה יכול להשתמש ברגליים גם כשהתחת דבוק לכיסא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית