עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צחקתי חח בנוגע לעומד לו סתם פשוט היה בולט הוא לבש צמוד בקיצור זה לא משנה?לא עומד לו, ככה הזין ברגיל.
גם בסירטון שאני העלתי רואים תזין בולט.
ותעשה איך שאתה רוצה, העיקר שתרים כבד.
לא בדיוק.צחקתי חח בנוגע לעומד לו סתם פשוט היה בולט הוא לבש צמוד בקיצור זה לא משנה?
ואם זה יותר קל זה נחשב ציט או משהו כזה או שזה אותו הדבר?לא בדיוק.
הדרך של אחיזה יותר צרה להוריד לכיוון הבטן עם כייוץ "בריא" יותר לכתפיים, ועוזר להרים יותר משקל.
לא, זה לא נחשב צ'יט, זה פשוט טכניקה שונה שבה אתה יכול לערב יותר שרירים ללחיצה ואז להרים יותר כבד.ואם זה יותר קל זה נחשב ציט או משהו כזה או שזה אותו הדבר?
אבל לשאלה העיקרית האם זה עובד פחות על החזה או שזה אותו הדבר פשוט מערב שרירים אחרים תוך כדי על מנת להרים כבד יותר?לא, זה לא נחשב צ'יט, זה פשוט טכניקה שונה שבה אתה יכול לערב יותר שרירים ללחיצה ואז להרים יותר כבד.
אבל לשאלה העיקרית האם זה עובד פחות על החזה או שזה אותו הדבר פשוט מערב שרירים אחרים תוך כדי על מנת להרים כבד יותר?
אממ הגיון פשוט....
יותר שרירים מעורבים משמע העומס במשקל מתחלק בין חלקי שריר אחרים.
אבל, אתה מרים יותר משקל, ככה שגם העומס על החזה גדל.
אז הבנתי אותך אם אני רוצה יותר לעבוד יותר על החזה לעשות את הדרך הרגילה ככה יש יותר עומס תודה.אבל זה עדיין תלוי בחלוקת העומס בין השרירים והיא משתנה מאדם לאדם באופן גנטי.
יש אנשים שהכתף אצלם מייצרת יותר כוח מאשר שריר החזה ולכן היא גם תספוג יותר מהעומס.
אתה לא באמת יכול לדעת היכן אתה מפתח יותר את שריר החזה - כי זה לא עניין של משקל נטו, אלא יותר עומס על מערכת השריר המטרה.
אם אתה אוהב את הכתפיים של עצמך, תעשה קשת בגב. לא צריך להגזים ולעשות את זה ברמה שטווח התנועה שלך נהיה אפסי, אבל כן, תלמד להקשית את הגב, להיות מכווץ על הספסל, ואפילו להשתמש ברגליים.
מה מבאס בדיוק? שאתה לא פוצע תכתף ומרים משקלים יותר כבדים?עקרונית לדעתי אתה צודק כי היה לי באמת כאבים שהייתי עושה אני בדרך הרגילה ומאז שאני עושה את הדרך היחידה אני לא מרגיש את זה פשוט מבאס שזה פחות עובד
כל עוד הישבן על הספסל הכל בסדר.פורסם על ידי הקבוצה שלכם בפייסבוק:
![]()
הם התכוונו לזה שעומד לו הזין ולא לזה שהוא מעגל את הגבfacepalmפורסם על ידי הקבוצה שלכם בפייסבוק:
![]()
זה היה מכוון לפותח האשכול ואבק כוכבים שאמר להשתמש ברגליים.כל עוד הישבן על הספסל הכל בסדר.
facepalmהם התכוונו לזה שעומד לו הזין ולא לזה שהוא מעגל את הגבfacepalm
ושאתה מעגל את הגב תדאג שהתחת יהיה על המיטה.
זה היה מכוון לפותח האשכול ואבק כוכבים שאמר להשתמש ברגליים.
העיכול בגב בסדר כל עוד התחת על הספס ורגליים בקרקע.
facepalm
אין תקווה לאנושות.