הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית תוסף משפר ביצועים

מצב
השרשור נעול

sonic31

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני חדש בפורום אז שלום לכולם!!
קצת נתונים עלי:
גובה: 188
משקל: 93
א.ש.: 14%

עכשיו התחלתי לא מזמן תקופת מסה לקראת החורף 😃, ואני מחפש תוסף שישפר את הביצועים שלי משמעותית,
מתאמן כבר 3 שנים ומשתמש בתופסים האלו:
1. אבקת חלבון - הסוג משתנה, עכשיו אני משתמש בהכי זולות כי אני מסיים אותן מהר מאוד ואני מרגיש שחבל על הכסף.
2. מולטי ויטמין - OPTI MAN 2 כדורים ביום עם האוכל, אחד בבוקר אחד בערב
3. אומגה 3 - עם האופטימן
4. S CHAIN - למי שלא מכיר בסגנון של התוסף BCAA רק חזק יותר.

לפעמים אני לוקח גם ADRENOL לפני אימון אבל רק כשאני עייף.

עכשיו אני מחפש תוסף שיוכל לעזור לי להתקדם מהר יותר, להתחזק ולגדול. ורציתי לשאול את דעתכם על תוספים שאומרים שמעודדים הפרשה של טסטסטורון/GH (כדורים) או ZMA
קריאטין אני גם מתכוון לקחת בקרוב אז אין צורך להציע.

הייתי רוצה לקבל את החוות דעת שלכם על סוג התוספים שרשמתי ואם יש לכם תוספים אחרים שאתם ממליצים לקחת אז בבקשה תרשמו

בקשר למעודדי הפרשת טסטוסטרון וכו:

תוספים שאינם פועלים(לרוב) והינם גימיק שיווקי :
4.מעודדי טסטוסטרון ופרו הורמונים – אז לכל מי שחשב שאם זה חוקי זה טוב, עדיף לקחת את זה מאשר את הדבר ה-אמיתי, אז טעה.
מחקר [21] שהתפרסם לא מזמן קבע ש25% מהמוצרים שהם מעודדי טסטוסטרון והורמוני גדילה למיניהם מכילים את הדבר האמיתי במינונים נמוכים יותר.
מחקר שהתפרסם לא מזמן על התוסף סופרדרול ( Superdrol חלקם מכירים – גוגל יעזור למי שלא), הראה שזה יכול לעשות תופעות לוואי יותר גרועות מהדבר האמיתי (דבר אמיתי = סטרואידים אנאבולים), לכן לפני שאתם שוקלים לקחת מוצר שכזה, תחשבו טוב, תקראו עליו תחקרו אותו ותראו מה ההשפעות שלו ומה המינונים המומלצים שלו ומה הוא מרכיב בתוכו.
(http://www.kilogram.co.il/63/%D7%90%...0%D7%94%D7%9D/)

קיצור זה לא שווה את הביזבוז כסף.
יש פה ביקורת על אחת הפורמולות להגברת הטסטוסטרון שאולי תעניין אותך:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=1113

בכללי תקרא את המדריכים על תוספי תזונה תבין מה כל אחד עשה וכו' ותחליט אם אתה רוצה/צריך ואיזה

לפי דעתי אחי חלבון וקראטין וזהו אתה לא צריך יותר מזה..
שבוע ראשון העמסה ואחרי זה פעמיים ביום ואתה מסודר..

מכאן נמחקו הודעות ונחסמו משתמשים. אין לדון בחומרים לא חוקיים בפורום. ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית