הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה Side chest הבדל של 3 וחצי חודשי מסה

• פותח/ת השרשור
חסר לך קצת בשביל להתחרות , חכה עם זה לא דחוף 😉
האמת שכן כי אני חותם קבע אוקטובר הקרוב :(
ואללה סוס אחשלי יפהה!
תודה
כי אתה תראה פשוט נורא על הבמה, כמו איזה ניצול שואה (מצטער על הישירות חשבתי שתבין הודעה קודמת)
כן אחי אני מבין אותך אבל זה לא משו שכמה חודשים טובים של מסה לא יוכלו לתקן, בכל זאת אני עדיין ילד

האמת שכן כי אני חותם קבע אוקטובר הקרוב :(

תודה

כן אחי אני מבין אותך אבל זה לא משו שכמה חודשים טובים של מסה לא יוכלו לתקן, בכל זאת אני עדיין ילד
תשמע אין לי דרך אחרת להגיד לך את זה, אבל אם אתה עולה לבמה אתה עושה לעצמך פדיחה נוראית.(אני לא מדבר על מה שקורה אחרי זה) בכל מקרה תעשה כטוב בעיניך. בצלחה ואם תתחרה תביא תמונות.

אני לא רואה ממש התקדמות בין התמונות אם יש לך תמונה אחרת יותר ברורה מהשניה אז יהיה אפשר לראות
בכל מקרה יד לא נראית 39 וחצי ס"מ אבל אם אתה אומר
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה ממש התקדמות בין התמונות אם יש לך תמונה אחרת יותר ברורה מהשניה אז יהיה אפשר לראות
בכל מקרה יד לא נראית 39 וחצי ס"מ אבל אם אתה אומר
בהצלחה

כבר 40.2
05c5d9504b7c11e2b46022000a1fb37a_7.jpg

התמונות שלך לא מצולמות מזווית נכונה גם אם אתה עושה את הפוזות נכון אחי..
בכל מקרה ראית תמונה אחרת שלך וכן ראיתי שיפור בחזה
אתה משתפר מאימון לאימון באמת אלי שאני מעריך את כל השינוי שלך אבל להיתחרות ? לא חשבתי שזה המטרה שלך..וכמו שאמרו "חסר לך" בשביל לעלות לבמה

• פותח/ת השרשור
התמונות שלך לא מצולמות מזווית נכונה גם אם אתה עושה את הפוזות נכון אחי..
בכל מקרה ראית תמונה אחרת שלך וכן ראיתי שיפור בחזה
אתה משתפר מאימון לאימון באמת אלי שאני מעריך את כל השינוי שלך אבל להיתחרות ? לא חשבתי שזה המטרה שלך..וכמו שאמרו "חסר לך" בשביל לעלות לבמה

תודה אח שלי וכן זה מטרה שלי לפני הגיוס אני מקווה שאני אספיק אם לא אז מקווה שביום מן הימים.. זה מבחינתי סגירת מעגל עם דימוי עצמי של הגוף שלי, משו פסיכולוגי דפוק תקרא לזה אי ךשבא לך .. פשוט מה שבא לי לעשות 😃

הוא צודק. אתה כרגע 78 ק"ג. אחרי חיטוב של כמה שבועות + ייבוש כמו שצריך לתחרות אתה תגמור באזור ה 60-63 ק"ג (+/- 2)
והוא כנארה לא מבין שלמרות שהוא צעיר ומתאמן מתחיל הוא לא יכול לעלות בחודשים בודדים מספיק מסת שריר שהוא יראה כאילו הוא באמת מתאמן על הבמה
פיתוח גוף טבעי (אני מניח שהוא טבעי) הוא ענף שהכל בו איטי מאוד, בשביל לראות שיפור במסת שריר צריך לחכות כמה שנים וכדי להתחטב אפילו חצי שנה ויותר

• פותח/ת השרשור
הוא צודק. אתה כרגע 78 ק"ג. אחרי חיטוב של כמה שבועות + ייבוש כמו שצריך לתחרות אתה תגמור באזור ה 60-63 ק"ג (+/- 2)
אתה לגמרי מגזים, אתה חושב שירד 15-18 קילוגרם מסת גוף?
אני משער ש68 קילו זה משקל גוף חטוב שאני אגיע אליו

אני אתן לך דוגמא לירון סמולר תחרות ראשונה שלו היה 100 קילו בתחילת הדיאטה ועל אחוז שומן קרוב ל30 והגיע לבמה ב8 אחוז שומן וירד 23 קילו
והוא כנארה לא מבין שלמרות שהוא צעיר ומתאמן מתחיל הוא לא יכול לעלות בחודשים בודדים מספיק מסת שריר שהוא יראה כאילו הוא באמת מתאמן על הבמה
פיתוח גוף טבעי (אני מניח שהוא טבעי) הוא ענף שהכל בו איטי מאוד, בשביל לראות שיפור במסת שריר צריך לחכות כמה שנים וכדי להתחטב אפילו חצי שנה ויותר
מי אמר שאני מיץ תפוזים סחוט טרי? 😛

אתה לגמרי מגזים, אתה חושב שירד 15-18 קילוגרם מסת גוף?
אני משער ש68 קילו זה משקל גוף חטוב שאני אגיע אליו

אני אתן לך דוגמא לירון סמולר תחרות ראשונה שלו היה 100 קילו בתחילת הדיאטה ועל אחוז שומן קרוב ל30 והגיע לבמה ב8 אחוז שומן וירד 23 קילו

מי אמר שאני מיץ תפוזים סחוט טרי? 😛

אבל לירון היה על חומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית