עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אסור לפרסם קישורים של אתרים מח"ול ובכלל לדון על הזמנות של תוספים מחו"ל תערוך את ההודעה שלך !
אין לך בשביל מה לקנות גיינר סתם יקר ובזבוז כסף . תקנה אבקת חלבון של חברה אמינה כמו דיימטז/אופטימום/סופר אפקט וכדומה ותכין גיינר ביתי
מזה גיינר ביתי אתה שואל? תריץ חיפוש בגוגל "גיינר ביתי LBS"
יש לך אבקת חלבון של אופטימום שהיא נטורל ללא צבעי מאכל וכאלה , תנסה לשכנע אותם על זה
זה המוצר
ושאמרתי לך תערוך את ההודעה התכוונתי שתוריד אתה הקישורים לגמרי !
למה אתה צריך אבקת חלבון? אם אתה אוכל כראוי אין סיבה שלא תגיע לכמות שאתה צריך. אם לא יותר. וגיינר ביתי עדיף על כל גיינר אחר שזה לרוב קלוריות ריקות, סוכר פשוט ומתעכל לא טוב. גיינר אורגני זה בולשיט, סתם שחיטה.
עכשיו אני רואה שאתה שוקל כולה 60 קילו איזה גיינר או אבקת חלבון את צריך ? תביא לחמניות עם בשר/גבינות/טונה לבית ספר וזהו מה הבעיה פה ?אני אוכל טוב הבעיה שאני נמצא 12 שעות בבית ספר שהאוכל שם נוראי
וקצת בעייתי להכין גיינר בייתי יותר יקר לוקח יותר זמן להכין אותו ופחות טעים...
ואני מחפש להקל על עצמי קצת את האמת
בקיצור אני מחפש חוות דעת בקשר לגיינר הזה הערכים שלו נראים בסדר
או גיינר מהסוג הזה טבעי ואורגני כזה
השאלה זה מה אתם חושבים עליו כי בחיים לא ישתמשתי בו
שטויות. אני שופך בערך 8 מצרכים מעורבלים יחד לתבנית חמה, מוציא אחרי חצי שעה ויש לי עוגת גיינר בטעם גורמה לשבוע +/- (אני משתמש בחלב, אחרת זה היה ליותר). אני יודע שהאוכל בבתי ספר נוראי, אבל הפחימות שם סבירות ויש גם ירקות אכילות. באשר לזה שאתה מחפש הקלות... זה כבר שאלה של כמה אתה רוצה לפתח גוף, כי גיינר בייתי יעזור לך הרבה יותר.אני אוכל טוב הבעיה שאני נמצא 12 שעות בבית ספר שהאוכל שם נוראי
וקצת בעייתי להכין גיינר בייתי יותר יקר לוקח יותר זמן להכין אותו ופחות טעים...
ואני מחפש להקל על עצמי קצת את האמת
בקיצור אני מחפש חוות דעת בקשר לגיינר הזה הערכים שלו נראים בסדר
או גיינר מהסוג הזה טבעי ואורגני כזה
השאלה זה מה אתם חושבים עליו כי בחיים לא ישתמשתי בו
עכשיו אני רואה שאתה שוקל כולה 60 קילו איזה גיינר או אבקת חלבון את צריך ? תביא לחמניות עם בשר/גבינות/טונה לבית ספר וזהו מה הבעיה פה ?
והמוצרים שהבאת הם המיץ של הזבל ! קיבלתי דוגמיות מהם ואפילו החתול שיש לי בגינה לא היה מסוגל להריח את זה !
אל תשכח שלפני 4 חודש היית ב50 קילו? מאיפה לעזאזל אני אמור להכיר את הפרטים האלה ?!? ובכל מקרה זה לא חשוב אתה עדיין רזה מזה קשור הגיל ?!?כולה 60 קילו?
אני בהרבה מעל המשקל הממוצע יחסית לאחוז השומן, הגיל שלי והגובה שלי
אל תשכח שאני בן 14 ואני 1.68
וגם על תשכח שעוד לפני 4 חודשים
הייתי 1.63 במשקל 50-51
ודרך אגב אני כבר 61 באתו גובה מדדתי היום...
אל תשכח שלפני 4 חודש היית ב50 קילו? מאיפה לעזאזל אני אמור להכיר את הפרטים האלה ?!? ובכל מקרה זה לא חשוב אתה עדיין רזה מזה קשור הגיל ?!?
וכן ! אתה כולה 60 קילו!! אני הסתדרתי עד כמעט 80 קילו ללא אבקת חלבון אז אין סיבה שאתה לא תצליח .
ואתה לא בהרבה מעל הממוצע אל תאכיל את עצמך סרטים.
אין לי מה להגיד לך אתה רוצה ייאלה שיהיה לך לבריאות קנה את המוצר הזה ותתפנק , או שתקנה אבקת חלבון טעימה ואיכותית ותשים פס על ההורים שלך או שאל תקנה בכלל כי זה יהיה עינוי , ועדיף לשתות חלב או לאכול גבינות מאשר לשתות את הצואה הזאת .אני 61 זאת אומרת עליתי 11 קילו ב4 חודש
אז מה שעלית עד 80 ללא אבקת חלבון אני לא מבין
מה הבעיה שאני יקל על החיים שלי בקשר לדחיפת האוכל?
לא אמרתי שאני הרבה מעל הממוצע של המשקל יחסית לגיל
אמרתי שאני מעל הממוצע במשקל יחסית לגיל, אחוז שומן והגובה
אין לי מה להגיד לך אתה רוצה ייאלה שיהיה לך לבריאות קנה את המוצר הזה ותתפנק , או שתקנה אבקת חלבון טעימה ואיכותית ותשים פס על ההורים שלך או שאל תקנה בכלל כי זה יהיה עינוי , ועדיף לשתות חלב או לאכול גבינות מאשר לשתות את הצואה הזאת .
אני לא יכול לדבר על זה פה מאיפה משיגים את הדוגמיות האלה , ואני לא יכול להמליץ לך על גיינר טבעי כי אני לא משתמש במוצרים מהסוג האלה מסיבה אחת פשוטה
שהם פשוט עם טעה של ביוב.
אני לא מכיר גיינרים טבעיים . ומצטער אבל אסור לדבר על זה בכלל בכותלי הפורום כולל בהודעות פרטיות.אתה יכול לשלוח פרטית בקשר לדוגמיות?
הבנתי שלא טעמת אבל אתה יכול להמליץ לי על גיינרים איכתיים בסגנון טבעי כמו האבקת חלבון של הOPTIMUM???
אני לא מבין את האובססיה שלך לגיינר.
ילד, תקשיב טוב - תאכל את השניצלים שאמא מכינה ואת הכריכים שלך. מספיק עם השטויות. וטוב מאוד שההורים שלך בגיל בר מצווה לא מסכימים שתכניס אבקות.
אני לא מכיר גיינרים טבעיים . ומצטער אבל אסור לדבר על זה בכלל בכותלי הפורום כולל בהודעות פרטיות.