ייעוץ היתי רוצה לדעת כמה דברים

• פותח/ת השרשור Slako
  • פורסם בתאריך

Slako

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
אני שוקל : 90+
גובה : 1.70

היתי רוצה לדעת בבקשה בצורה פשוטה יותר מאשר מה שיש בנעוצים , מה כדי לי לאכול אחרי ולפני אימון ? אני מבולבל מכל מה שקראתי ואני לא מבין כלום =\

מנהלים עם זה לא מתאים להעביר לא לנעול תודה 🙌

אם היית קורא את הנעוצים כמו שצריך הייתי מבין שמה שחשוב זה הסך הקלורי במשך כל היום ולא רק לפני ואחרי האימון.

• פותח/ת השרשור
אם היית קורא את הנעוצים כמו שצריך הייתי מבין שמה שחשוב זה הסך הקלורי במשך כל היום ולא רק לפני ואחרי האימון.

מה שאתה אומר זה שלא משנה מה אני אוכל <?
לדוגמא דיאטנית עשתה לי תפריט של 1600 קלוריות ...
אז לא חשוב מה אני אוכל העיקר שזה לא יעבוד את סך הקלוריות ?

רשום פה בבירור בכמה מילים
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=1254

ש: לפני/לאחר האימון נאמר לי שאני צריך לאכול כל מיני דברים מוזרים ואני מבולבל נורא, אז מה באמת צריך לאכול?
ת: לפני האימון זה נורא תלוי בבן אדם וברמות האנרגיה שלו, אם אתם מרגישים טוב עם עצמכם אפשר לא לאכול גם כמה שעות טובות לפני האימון (אני מדבר על טווחים שישמעו לכם מטורפים 12-16 שעות לפני אימון), לאחר הטווחים הללו זה מתחיל להיות קצת קריטי וגם תרגישו זאת באימון. לאחר האימון כדי להפוך את הסביבה שלנו מ"קאטבולית" [מפרקת], ל"אנאבולית" אנו צריכים לאכול משהו לפחות, האידיאל יהיה חלבון עם פחממה זמינה [כדוגמא בעלת אינדקס גליקמי גבוה] או משהו שיעלה את האינסולין [כגון חלב כשהוא אפילו לא בעל א"ג גבוה אך בעל תגובה אינסולינית בעלת משמעות רבה], דוגמאות נוספות אלו : תמרים, ענבים, אבטיח, לחם לבן, פירכיות אורז, סוכר ענבים וכו' בתוספת חלבון: שייק חלבון, טונה, קוטג', דנונה וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית