עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה מסה אתה חושב שתצבור בשבועיים? תיהנה בחו"ל ותדחה את התכניות בשבועיים, לא יקרה כלום.
לא צריך להיות אובססיבי תהנה בחו"ל ותחזור עם מוטיבציה ! ;susss
אני אעשה אפילו חיטוב קטן עם גירעון של 300 ככה שאם בחו"ל אני אשמין זה יתאזן :Dהייתי ממליץ בFBW הזאת לעשות 2 סטים ליד קדמית בגלל שנפח שבועי של 30 חזרות ליד קדמית זה פשוט מעט מידי זה לא יגרום להרבה גדילה...
אני מדבר על מספר החזרות שמבוצע לא הסטים והנפח השבועי הוא 30 חזרות במקרה של סט 1 במקרה של 2 סטים הנפח השבועי יהיה 60 חזרות שזה יכול כבר לגרום לקצת היפרטרופיהאני אעשה אפילו חיטוב קטן עם גירעון של 300 ככה שאם בחו"ל אני אשמין זה יתאזן :D
ומה בנוגע ליד קדמית? StarDust ממליץ על סט אחד, לעשות יותר? 2? ואגב הנפח השבועי הוא 3 חזרות לא 30
תודה 😛
אה נכון, הנפח הוא 36 חזרות עם משקל מקס, למרות שיד קדמית עובדת גם במתח.. ושוב פעם, המנהל פה המליץ על סט אחד אז לא יודע למי להאמיןאני מדבר על מספר החזרות שמבוצע לא הסטים והנפח השבועי הוא 30 חזרות במקרה של סט 1 במקרה של 2 סטים הנפח השבועי יהיה 60 חזרות שזה יכול כבר לגרום לקצת היפרטרופיה
אין להאמין, זה למה שהגוף שלך יגיב יותר טוב. לפי דעתי אין כמו נסיון וטעייהאה נכון, הנפח הוא 36 חזרות עם משקל מקס, למרות שיד קדמית עובדת גם במתח.. ושוב פעם, המנהל פה המליץ על סט אחד אז לא יודע למי להאמין
כן, הכל תלוי.תעשה מה בראש שלך שני הדברים טובים ולא ברור מה מהם יהיה טוב יותר זה תלוי בהרבה דברים
מה אתה ממליץ? כמה סטים?אין להאמין, זה למה שהגוף שלך יגיב יותר טוב. לפי דעתי אין כמו נסיון וטעייה
תודה, ובתוכנית קילוגרם שכתוב בגב "מתח", אני יכול לעשות מתח צר בבית כזה ששמים בין משקופים? זה גם עובד על גב?אתה מתעסק בקקה.
אתה כ"כ רוצה לפמפם יד קדמית - תפמפם. רוב הסיכויים שלא יהיה הבדל משמעותי בגדילה של היד, ומנגד, יש סיכוי שזה יפגע בהתאוששות. אם אתה רואה שאתה נתקע בתרגילים כמו מתח כי היד הקדמית לא התאוששה, תוריד סטים.