הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סט אחד ליד קדמית

לא צריך להיות אובססיבי תהנה בחו"ל ותחזור עם מוטיבציה ! ;susss

הייתי ממליץ בFBW הזאת לעשות 2 סטים ליד קדמית בגלל שנפח שבועי של 30 חזרות ליד קדמית זה פשוט מעט מידי זה לא יגרום להרבה גדילה...

• פותח/ת השרשור
כמה מסה אתה חושב שתצבור בשבועיים? תיהנה בחו"ל ותדחה את התכניות בשבועיים, לא יקרה כלום.

לא צריך להיות אובססיבי תהנה בחו"ל ותחזור עם מוטיבציה ! ;susss

הייתי ממליץ בFBW הזאת לעשות 2 סטים ליד קדמית בגלל שנפח שבועי של 30 חזרות ליד קדמית זה פשוט מעט מידי זה לא יגרום להרבה גדילה...
אני אעשה אפילו חיטוב קטן עם גירעון של 300 ככה שאם בחו"ל אני אשמין זה יתאזן :D
ומה בנוגע ליד קדמית? StarDust ממליץ על סט אחד, לעשות יותר? 2? ואגב הנפח השבועי הוא 3 חזרות לא 30
תודה 😛

אני אעשה אפילו חיטוב קטן עם גירעון של 300 ככה שאם בחו"ל אני אשמין זה יתאזן :D
ומה בנוגע ליד קדמית? StarDust ממליץ על סט אחד, לעשות יותר? 2? ואגב הנפח השבועי הוא 3 חזרות לא 30
תודה 😛
אני מדבר על מספר החזרות שמבוצע לא הסטים והנפח השבועי הוא 30 חזרות במקרה של סט 1 במקרה של 2 סטים הנפח השבועי יהיה 60 חזרות שזה יכול כבר לגרום לקצת היפרטרופיה

• פותח/ת השרשור
אני מדבר על מספר החזרות שמבוצע לא הסטים והנפח השבועי הוא 30 חזרות במקרה של סט 1 במקרה של 2 סטים הנפח השבועי יהיה 60 חזרות שזה יכול כבר לגרום לקצת היפרטרופיה
אה נכון, הנפח הוא 36 חזרות עם משקל מקס, למרות שיד קדמית עובדת גם במתח.. ושוב פעם, המנהל פה המליץ על סט אחד אז לא יודע למי להאמין

תעשה מה בראש שלך שני הדברים טובים ולא ברור מה מהם יהיה טוב יותר זה תלוי בהרבה דברים

אה נכון, הנפח הוא 36 חזרות עם משקל מקס, למרות שיד קדמית עובדת גם במתח.. ושוב פעם, המנהל פה המליץ על סט אחד אז לא יודע למי להאמין
אין להאמין, זה למה שהגוף שלך יגיב יותר טוב. לפי דעתי אין כמו נסיון וטעייה

• פותח/ת השרשור
אתה מתעסק בקקה.
אתה כ"כ רוצה לפמפם יד קדמית - תפמפם. רוב הסיכויים שלא יהיה הבדל משמעותי בגדילה של היד, ומנגד, יש סיכוי שזה יפגע בהתאוששות. אם אתה רואה שאתה נתקע בתרגילים כמו מתח כי היד הקדמית לא התאוששה, תוריד סטים.

• פותח/ת השרשור
אתה מתעסק בקקה.
אתה כ"כ רוצה לפמפם יד קדמית - תפמפם. רוב הסיכויים שלא יהיה הבדל משמעותי בגדילה של היד, ומנגד, יש סיכוי שזה יפגע בהתאוששות. אם אתה רואה שאתה נתקע בתרגילים כמו מתח כי היד הקדמית לא התאוששה, תוריד סטים.
תודה, ובתוכנית קילוגרם שכתוב בגב "מתח", אני יכול לעשות מתח צר בבית כזה ששמים בין משקופים? זה גם עובד על גב?

Back
למעלה תחתית