הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה יותר "מהירה"

ליעד קשת

משתמש מתחיל
244
1
נק' מוניטין:
-27
244
1
היי שבוע טוב, יש לי שאלה האם מסה מלוכלכת יכולה לתת לי יותר מהר מסה ממסה נקייה? אני רוצה לסיים מסה עד תחילת הקיץ ולתת חיטוב רציני.​

כל עוד אתה עולה במשקלי עבודה אתה מוסיף עליך שריר, לאכול מעבר לזה יוסיף עליך מסה בצורה של שומן.

כל עוד אתה עולה במשקלי עבודה אתה מוסיף עליך שריר, לאכול מעבר לזה יוסיף עליך מסה בצורה של שומן.
זה גם לא מה שהוא שאל וזה גם לא נכון :/

לגבי השאלה - אני מניח שכן. במסה נקייה אתה אוכל כמות מאוד מוגבלת של קלוריות, ובכך השריר לא מתאושש מכל אימון בצורה המלאה.

אני יכול לומר לך מניסיון אישי -שבסופו של דבר סביר להניח שאתה תגיע לחיטוב גם ממאסה נקייה וגם ממאסה מלוכלכת
מניסיון שלי..המלוכלכת עזרה לי יותר גם בהעלאת הכוח וגם העלאת מאסת השריר

• פותח/ת השרשור
קצת סטיטם מהנושא, השאלה שלי היא אם זה יתן לי מספיק מסה ב4 חודשים לתחילת הקיץ. נקייה לא תספיק לי, עכשיו אני רוצה לעלות מלוכלכת חזקה ואני רוצה לדעת עם זה יספיק לי.

אתה שוקל 50 קילו על 170 - זה על גבול האנורקסיה. אני מציע שתתרכז באימונים ובלאכול טוב (לא מדבר על הכנסת 3000 קלוריות ליום אלא על יותר כמו 500 קלוריות מעל התחזוקה במקרה שלך).

אתה צריך לעלות בקצב שלך - לפי היכולות שלך. אין מה להעלות חזק וגם דיבורים על נקי או מלוכלך לא ככ תופסים במקרה של אנורקסיה.

אני לא שוקל 50.. אני שוקל 57 דבר ראשון.. דבר שני אני מתכנן לעלות ל65

בתור שחיף לשעבר, היה קל יותר בשבילי לאכול המבורגר מאשר 250 גרם אורז ועוד 200 גרם חזה עוף.
וגם היום אני פועל לפי אותו עקרון אפילו כשבחיטוב יהיה לי יותר קשה.

אני לא שוקל 50.. אני שוקל 57 דבר ראשון.. דבר שני אני מתכנן לעלות ל65
50-57-65..לא באמת משנה...אתה רזה מאוד.
בתור שחיף לשעבר, היה קל יותר בשבילי לאכול המבורגר מאשר 250 גרם אורז ועוד 200 גרם חזה עוף.
וגם היום אני פועל לפי אותו עקרון אפילו כשבחיטוב יהיה לי יותר קשה.

אממ לא ממש הבנתי את התגובה..
מה שהוא התכוון זה ש: 250 גרם המבורגר מכיל יותר קלוריות ויותר חלבון מ250 גרם אורז ו200 גרם חזה עוף אך עדיין קל יותר לאכילה
או שבקיצור-ככה קל יותר להכניס קלוריות-אבל במקרה שלך אתה לא צריך לדאוג כי הקלוריות שאתה צריך להכניס על מנת לעלות במשקל הן ממילא נמוכות וסביר להניח שלא תצטרך לדחוף אוכל עד רמה של סבל על מנת להגיע לעליה במשקל.

1)עלייה במשקל ממאכלים כמו המבורגר,גבינות שמנות,פיצה וכ'ו אצל רוב האוכלוסיה (המטופשת אם יורשה לי לציין) עלייה זו זכתה לכינוי "מאסה מלוכלכת" מכיוון שאתה מכניס את הקלוריות ממוצרים כאלו.
מה שאנשים לא מבינים זה שמשקלך ישתנה בהתאם למאזן הקלורי שלך (חיובי\שלילי).
2)עוד מושג אשר קוראים לו מאסה מלוכלכת זאת מאסה שהאכילה שם היא ללא בקרה והמאזן הקלורי החיובי גדול מאוד ממה שצריך להיות מה שגורם לעלייה מיותרת בשומן.

מה שהבחור מעלי התכוון זה להגדרה מס' 1.
בעוד שאתה שאלת נושא בנוגע למס'2 וקיבלת תשובות בהתאם..
עכשיו דעתי-במידה ואתה לא מתאמן כוח ואתה לא זקוק לכמות גדולה של אוכל על מנת להאושש,עדיף לך לאכול בפלוס נמוך מעל המאזן הקלורי הנייטרלי שלך כדי להינות ממאסה נקייה-איך תבחר להכניס את הקלוריות זה לא משנה,העיקר שתגיע לערכים סופיים טובים

חד משמעי אם תכניס 3000 קלוריות למשל (מאסה מלוכלכלת) אתה תעלה במקס שריר או כוח מאשר מסה נקיה (וחכמה).
מנסיון שלי - אם תלך על מסה מלוכלכת ותרצה בסוף להוריד תשומן שנוסף בארובי+תזונה, אתה תחזור קרוב מאוד מאוד לנוקדת ההתחלה שלך מבחינת משקלים.

חד משמעי אם תכניס 3000 קלוריות למשל (מאסה מלוכלכלת) אתה תעלה במקס שריר או כוח מאשר מסה נקיה (וחכמה).
מנסיון שלי - אם תלך על מסה מלוכלכת ותרצה בסוף להוריד תשומן שנוסף בארובי+תזונה, אתה תחזור קרוב מאוד מאוד לנוקדת ההתחלה שלך מבחינת משקלים.
אפשר לשאול על סמך מה אתה אומר את זה? כרגע אני עושה את המאסה הראשונה שלי ואני אוכל נקי ובינתיים לא ראיתי איזה עלייה בשומן או בהקיף מותניים וכו'. איפה נגיד המבורגר יכול יותר לעזור לי מאשר חזה עוף? (שואל ברצינות)

נערך לאחרונה:
תאכל 500-100 קלוריות מעל הנייטרלי תלוי בתכנית האימון שלך והדרישות שלה בכל מקרה אני ממליץ להתמקד במאכלים בריאים ומה שאנשים קוראים לזה פה "מסה נקייה" בגלל שאז פשוט מאוד אתה תעלה במשקל מהר יותר בגלל שתעלה מסת שומן זהה (למטומטמים אמרתי מסת שומן ולא אחוז שומן) וגם תעלה יותר מסת שריר מאשר עם הייתה מכניס את כמות האוכל הזאת ב"מסה מלוכלכת"

לסיכום אני נתתי רק עיצה תעשה מה שבזין שלך העיקר תעלה משקל תתחזק ותגדל

אל תבלבל את השכל..כנראה עשית מאסה נוראית אם ככה
תאכל 500-100 קלוריות מעל הנייטרלי תלוי בתכנית האימון שלך והדרישות שלה בכל מקרה אני ממליץ להתמקד במאכלים בריאים ומה שאנשים קוראים לזה פה "מסה נקייה" בגלל שאז פשוט מאוד אתה תעלה במשקל מהר יותר בגלל שתעלה מסת שומן זהה (למטומטמים אמרתי מסת שומן ולא אחוז שומן) וגם תעלה יותר מסת שריר מאשר עם הייתה מכניס את כמות האוכל הזאת ב"מסה מלוכלכת"

לסיכום אני נתתי רק עיצה תעשה מה שבזין שלך העיקר תעלה משקל תתחזק ותגדל
מה זה מאכלים בריאים?

אז אני מבין שאצלך כל פס אדום הוא בצדק

שיתנו מצידי פסים וורודים זה לא אומר שעברתי להיות הומו.
אם אנשים פה לא יכולים לקבל לא דעות רק , גם דברים שאחרים עברו ולהתיחס בצורה מכבודת, אז על ה .... 😃

שיתנו מצידי פסים וורודים זה לא אומר שעברתי להיות הומו.
אם אנשים פה לא יכולים לקבל לא דעות רק , גם דברים שאחרים עברו ולהתיחס בצורה מכבודת, אז על ה .... 😃
כי הדעות שלך מטעות אנשים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית