עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה גם לא מה שהוא שאל וזה גם לא נכון :/כל עוד אתה עולה במשקלי עבודה אתה מוסיף עליך שריר, לאכול מעבר לזה יוסיף עליך מסה בצורה של שומן.
אני לא שוקל 50.. אני שוקל 57 דבר ראשון.. דבר שני אני מתכנן לעלות ל65
50-57-65..לא באמת משנה...אתה רזה מאוד.אני לא שוקל 50.. אני שוקל 57 דבר ראשון.. דבר שני אני מתכנן לעלות ל65
בתור שחיף לשעבר, היה קל יותר בשבילי לאכול המבורגר מאשר 250 גרם אורז ועוד 200 גרם חזה עוף.
וגם היום אני פועל לפי אותו עקרון אפילו כשבחיטוב יהיה לי יותר קשה.
מה שהוא התכוון זה ש: 250 גרם המבורגר מכיל יותר קלוריות ויותר חלבון מ250 גרם אורז ו200 גרם חזה עוף אך עדיין קל יותר לאכילהאממ לא ממש הבנתי את התגובה..
הוא אומר שיותר קל לו לאכל ג'אנקאממ לא ממש הבנתי את התגובה..
אפשר לשאול על סמך מה אתה אומר את זה? כרגע אני עושה את המאסה הראשונה שלי ואני אוכל נקי ובינתיים לא ראיתי איזה עלייה בשומן או בהקיף מותניים וכו'. איפה נגיד המבורגר יכול יותר לעזור לי מאשר חזה עוף? (שואל ברצינות)חד משמעי אם תכניס 3000 קלוריות למשל (מאסה מלוכלכלת) אתה תעלה במקס שריר או כוח מאשר מסה נקיה (וחכמה).
מנסיון שלי - אם תלך על מסה מלוכלכת ותרצה בסוף להוריד תשומן שנוסף בארובי+תזונה, אתה תחזור קרוב מאוד מאוד לנוקדת ההתחלה שלך מבחינת משקלים.
אל תבלבל את השכל..כנראה עשית מאסה נוראית אם ככהחד משמעי אם תכניס 3000 קלוריות למשל (מאסה מלוכלכלת) אתה תעלה במקס שריר או כוח מאשר מסה נקיה (וחכמה).
מנסיון שלי - אם תלך על מסה מלוכלכת ותרצה בסוף להוריד תשומן שנוסף בארובי+תזונה, אתה תחזור קרוב מאוד מאוד לנוקדת ההתחלה שלך מבחינת משקלים.
מה זה מאכלים בריאים?תאכל 500-100 קלוריות מעל הנייטרלי תלוי בתכנית האימון שלך והדרישות שלה בכל מקרה אני ממליץ להתמקד במאכלים בריאים ומה שאנשים קוראים לזה פה "מסה נקייה" בגלל שאז פשוט מאוד אתה תעלה במשקל מהר יותר בגלל שתעלה מסת שומן זהה (למטומטמים אמרתי מסת שומן ולא אחוז שומן) וגם תעלה יותר מסת שריר מאשר עם הייתה מכניס את כמות האוכל הזאת ב"מסה מלוכלכת"
לסיכום אני נתתי רק עיצה תעשה מה שבזין שלך העיקר תעלה משקל תתחזק ותגדל
אז אני מבין שאצלך כל פס אדום הוא בצדקחד משמעי אם תכניס 3000 קלוריות למשל (מאסה מלוכלכלת) אתה תעלה במקס שריר או כוח מאשר מסה נקיה (וחכמה).
כי הדעות שלך מטעות אנשיםשיתנו מצידי פסים וורודים זה לא אומר שעברתי להיות הומו.
אם אנשים פה לא יכולים לקבל לא דעות רק , גם דברים שאחרים עברו ולהתיחס בצורה מכבודת, אז על ה .... 😃