עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא קיבל את זה לרוב גם מילדים קטנים כמוך בני 14 שקופצים על כל אחד שלא מסכים איתם ונותנים לו מוניטין שלילי. אתה צריך לתת באמת שתכוכן ההודעה עובר את החוקים/מטעה משתמש/ליצני/בוטה וכד'.כי הדעות שלך מעטות אנשים
עצה שלי, אתה תגדל גם עם 100 מעל התחזוקה. אתה שחיף ואתה לא צריך להתעסק בקקה עכשיו, פשוט תאכל, וכמה שיותר נקי ותדאג לשומן איכותי וחלבון.טוב אז ממה שהבנתי לא לבלוס ולא לטרוף כמו חזיר במסה. אני אעלה קצת יותר מהRMR שלי בקצת, ואני אעלה במסה לא נוראית ו"מלוכלכת" כביכול כ4 חודש. אני כבר התחלתי אותה, אני בערך שבועיים במסה. האימונים מסודרים AB לפי המאמן שלי, אני בגיל שלא מרימים עוד משקלים מטורפים כמוכם.
*שני דניאל יש לי אותך בפייסבוק, תודה לכולם בעיקר למנהל שהסביר
חחחח לפני שאתה בא להטיף לי כמה דברים, אתה ניסית לתת לי מוניטין שלילי ולכתוב לי ילד כאפות אני הילדותי בסיפור? קיבלת מוניטין שלילי deal with it לא קיבלת רק ממני על התגובה הגזענית הזאת. דרך אגב אני בן 15 🤡הוא קיבל את זה לרוב גם מילדים קטנים כמוך בני 14 שקופצים על כל אחד שלא מסכים איתם ונותנים לו מוניטין שלילי. אתה צריך לתת באמת שתכוכן ההודעה עובר את החוקים/מטעה משתמש/ליצני/בוטה וכד'.
עצה שלי, אתה תגדל גם עם 100 מעל התחזוקה. אתה שחיף ואתה לא צריך להתעסק בקקה עכשיו, פשוט תאכל, וכמה שיותר נקי ותדאג לשומן איכותי וחלבון.
כרגע גם אם תבנה תפריט של 2400 קלוריות אתה תעלה ותמשיך לעלות, ככל שתעלה את מ.ג שלך העלייה תהיה יותר איטית ואז זה יהיה הזמן להעלות את הקלוריות.
אתה לא צריך להתחיל לבלוס כמו חזיר, גם במסה נקייה אתה תצבור שומן, שלא תחשוב שתשאר על 6% שומן.
שמתי לב יותר מדי שפשוט אתה ועוד ילדים קטן ישר נותנים מוניטין למישהו שהם לא אוהבים, פעם אחרי פעם בלי קשר לתוכן ההודעה באמת, ואני לא מכליל כאן אף אחד, רק את הילדים הקטנים פה שהשתלטו על הפורום.חחחח לפני שאתה בא להטיף לי כמה דברים, אתה ניסית לתת לי מוניטין שלילי ולכתוב לי ילד כאפות אני הילדותי בסיפור? קיבלת מוניטין שלילי deal with it לא קיבלת רק ממני על התגובה הגזענית הזאת. דרך אגב אני בן 15 🤡
בוא אני ישאל אותך ככה, בן כמה אתה שאתה בא להטיף לי? לפני הדיבור שלך סביר להניח שאתה בן גילי ולמה שאני ישנא מישהו מתגובות שלא בפורום?שמתי לב יותר מדי שפשוט אתה ועוד ילדים קטן ישר נותנים מוניטין למישהו שהם לא אוהבים, פעם אחרי פעם בלי קשר לתוכן ההודעה באמת, ואני לא מכליל כאן אף אחד, רק את הילדים הקטנים פה שהשתלטו על הפורום.
תמשיך לחשוב שזה משחק, ככה תרגיש יותר "גבר".
19, ובוא ספר לכולם שנתת לי סתם מוניטין על תגובה שלא קשורה אליך בגלל רק בגלל משהו נגדי באשכול על SS.בוא אני ישאל אותך ככה, בן כמה אתה שאתה בא להטיף לי? לפני הדיבור שלך סביר להניח שאתה בן גילי ולמה שאני ישנא מישהו מתגובות שלא בפורום?
אני האמת דיי נהנה לחלק מוניטין חיובי, כנראה שלא לך.
אז בוא ותעשה לי טובה אחד שנותן מוניטין שלילי על תגובה כמו שנתתי ורושם לי ילד כאפות הוא הילד שמשתלט על הפורום.
טוב כאן אני אסגור את הוויכוח אין טעם להתווכח איתך , שיהיה לך בהצלחה בחיים ומי יודע אולי יום אחד יהיה לך מוניטין חיובי, שיהיה לך יום טוב ביי.19, ובוא ספר לכולם שנתת לי סתם מוניטין על תגובה שלא קשורה אליך בגלל רק בגלל משהו נגדי באשכול על SS.
לא שאני שם זין, זה פשוט קפץ באשכול והתייחסתי לאנשים שסתם מחלקים מוניטין כאילו זה משחק, וזה לרוב קורה אצל ילדים כמוך.
האמת שבזה אני מסכים, לקלל לא יוביל לשום מקום גם שמתבטאים יש דרךיש פה המון פאתטים, נכנסתי לפרופיל של PAMIDOR, אשכרה אנשים רושמים לו אידיוט ומבלבלים את המח, מה זה הגועל נפש הזה, תלמדו לדבר כמו בני אדם דור צעיר ומחורבן.
לא שזה כזה משנה אבל לפחות שלא תהיה אפשרות לרשום קללות במוניטין.
שמתי לב יותר מדי שפשוט אתה ועוד ילדים קטן ישר נותנים מוניטין למישהו שהם לא אוהבים, פעם אחרי פעם בלי קשר לתוכן ההודעה באמת, ואני לא מכליל כאן אף אחד, רק את הילדים הקטנים פה שהשתלטו על הפורום.
תמשיך לחשוב שזה משחק, ככה תרגיש יותר "גבר".
אם נתתי לך אז זה היה מוצדק מאחת הסיבות שציינתי. ולא שייכתי אותך לאותם ילדים (אם אתה מופתע).אני בן 23 ונתתי לך מוניטין שלילי, אל תרגיש מקופח. אתה בתגובה נתת לי גם על תגובה פשוטה(לבריאות). אז פקח עניים ותסתכל במראה, אתה לא פחות טוב מאותם "ילדים קטנים".
הבעיה שלך שאתה משחק את המשחק, אם היית יותר בוגר כביכול היית פונה למשה או לאחד המנהלים שינקו לך את המניטין נכון באשכול אחד אני רואה שנתתי לך ללא הצדקה.. אבל לתת לי מוניטין ולרשום לי ילד כאפות מצטער זה תת רמה.אם נתתי לך אז זה היה מוצדק מאחת הסיבות שציינתי. ולא שייכתי אותך לאותם ילדים (אם אתה מופתע).
ובבקשה שתבינו, אלון החמוד נתן לי גם על התגובה באשכול הזה, שתראו איך הילדים האלה משחקים עם זה פה.
חצי מהמוניטין שלי חולק ע"י ילדים בני 15, פסיכו/אלון ככה שזה די מצדיק את הטענות שלי.
חד משמעי אם תכניס 3000 קלוריות למשל (מאסה מלוכלכלת) אתה תעלה במקס שריר או כוח מאשר מסה נקיה (וחכמה).
מנסיון שלי - אם תלך על מסה מלוכלכת ותרצה בסוף להוריד תשומן שנוסף בארובי+תזונה, אתה תחזור קרוב מאוד מאוד לנוקדת ההתחלה שלך מבחינת משקלים.
ולתת לי מוניטין סתם כי "באלך" (פעמיים) זה לא תת רמה?הבעיה שלך שאתה משחק את המשחק, אם היית יותר בוגר כביכול היית פונה למשה או לאחד המנהלים שינקו לך את המניטין נכון באשכול אחד אני רואה שנתתי לך ללא הצדקה.. אבל לתת לי מוניטין ולרשום לי ילד כאפות מצטער זה תת רמה.
קודם כל אי אפשר לתת מוניטין פעמיים ברצף צריך לחלק לעוד כמה משתמשים לפני לא זוכר לכמה. נתתי לך על הוויכוח עם פסיכו סתם ובזה אני מסכים וחוזר בי אבל חוץ מזה אני לא רואה איפה נתתי לך סתם. להגיד שמגיע לבן אדם למות כי הוא כזה לפי דעתי זה פסול אבל זה לא הנושא כרגע אז אני לא יפתח את זה כאן.ולתת לי מוניטין סתם כי "באלך" (פעמיים) זה לא תת רמה?
ולא שמעתי על זה שמנקים פה למשתמשים את המוניטין, אם כן אז וואלה בכיף, היית צריך להגיד לי קודם. הנקודה היא שאני מקווה שתפסיק להתנהג ככה ותתן את זה רק אם אתה באמת חושב שהתוכן של ההודעה מטעה/פסול.
המקרה הזה הוא לא הפעם היחידה שנתת לי, כי זה קרה עוד פעמים-שלושה כולל באשכול הזה (!) ו-סתם.קודם כל אי אפשר לתת מוניטין פעמיים ברצף צריך לחלק לעוד כמה משתמשים לפני לא זוכר לכמה. נתתי לך על הוויכוח עם פסיכו סתם ובזה אני מסכים וחוזר בי אבל חוץ מזה אני לא רואה איפה נתתי לך סתם. להגיד שמגיע לבן אדם למות כי הוא כזה לפי דעתי זה פסול אבל זה לא הנושא כרגע אז אני לא יפתח את זה כאן.
תראה את זה כסגורהמקרה הזה הוא לא הפעם היחידה שנתת לי, כי זה קרה עוד פעמים-שלושה כולל באשכול הזה (!) ו-סתם.
מה הצידוק שלך לאשכול הזה? כלום, ושוב, העיקר שתפסיק.
למה לדעתך אתה לא יכול להרים משקלים כבדים בגילך?טוב אז ממה שהבנתי לא לבלוס ולא לטרוף כמו חזיר במסה. אני אעלה קצת יותר מהRMR שלי בקצת, ואני אעלה במסה לא נוראית ו"מלוכלכת" כביכול כ4 חודש. אני כבר התחלתי אותה, אני בערך שבועיים במסה. האימונים מסודרים AB לפי המאמן שלי, אני בגיל שלא מרימים עוד משקלים מטורפים כמוכם.
*שני דניאל יש לי אותך בפייסבוק, תודה לכולם בעיקר למנהל שהסביר