הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצת חזה

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום
אני כרגע לוחץ חזה בשיטה "הרגילה" (רק נשען על השכמות) בלי גשר
המשקלים שלי בלחיצה הם די נמוכים
אני מתאמן בSS בלי כוונה להתחרות בזמן הקרוב אז השאלה שלי היא האם להמשיך ללחוץ כך או לעבור ללחוץ בגשר בשיטה של טייט ?

השיטה של דייב טייט יותר טובה לכתפיים העומס יורד מהםף איך ללחוץ זאת בחירה רק שלך. אני אישית התאהבתי בשיטה

• פותח/ת השרשור
גם לפי ריפטו אתה אמור לעשות קשת בגב.
רק השכמות על הספה ותחת על הספה גב תחתון באוויר כך שאפשר להכניס יד מתחת כמו שהוא מסביר בסט-אפ
אם לא כך אפשר בבקשה סירטון של הסט אפ אני אלמד אותו מחדש

מנסיון, אני בזמן P.R בלחיצת חזה מתחתי את הכתף, ברגע שהקפדתי על הטכניקה כפי שדייב טייט מעביר בסרטון שלו הכאב הרבה הרבה פחות מורגש.

קשת ללא ספק. אישיתי עשיתי 20 ק"ג (מוט ריק) עם הטכניקה שלו ל-25 חזרות 3 סטים (הפרוטוקול של ביל סטאר). הכתף לא הורגשה (יש דלקת/מתיחה) + היה לי הרבה יותר קל- לפני זה לחצתי 40 ק"ג 3X5 (התחלתי ממשקל נמוך ממה שיכולתי- 55 ק"ג וירדתי עוד לא מזמן ל-35 ק"ג ועכשיו אני עולה)- פי 5 חזרות חצי משקל, 40 ק"ג היה לי קשה 20 ק"ג בכללל לא הרגשתי מאמץ (ממש כלום) ככה שאני מאמין שאוכל ללחוץ ככה 60 ק"ג - 50 ק"ג לפחות במקום 40 ק"ג.
בקיצור- זה אחלה, במיוחד ל-SS

כשהייתי לוחץ הייתי לוחץ כמו בSS עם קשת (אני לא יודע למה הרבה לא יודעים את זה, שגם בספר הוא אומר ללחוץ ככה) ואני מוצא (מן הסתם) שבשיטה הזאת הרבה יותר נוח ואתה יותר יציב.

אני משום מה לא מצליח להסתדר עם השיטה של דייב טייט המרפקים וכל העסק הזה פשוט לא נוח לי , אני מאמין ב100 אחוז שפשוט אני לא מבצע כמו שצריך.
אבל בכל סט כבד אני מבצע קשת רחבה ככל הניתן מבחינתי זה MUST בבנ'ץ.

אני משום מה לא מצליח להסתדר עם השיטה של דייב טייט המרפקים וכל העסק הזה פשוט לא נוח לי , אני מאמין ב100 אחוז שפשוט אני לא מבצע כמו שצריך.
אבל בכל סט כבד אני מבצע קשת רחבה ככל הניתן מבחינתי זה MUST בבנ'ץ.

אולי אתה אוחז רחב מדי, נסה לצמצם זה אמור לעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית