הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמו דומס בבטן

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
כמה ימים אפילו שבוע אני חושב יש לי הרגשה כמו של דומס כאן:

Uploaded with ImageShack.us

האם יש סיבה לכך? מאז שהתחלתי עם סקוואט כבד זה קורה לי יכול לקרות מטכניקה לקוייה? או שפשוט אני לא רגיל?

אני במקומך הייתי הולך לרופא זה יותר מידי קרוב לאזור הכי חשוב בגוף שלך

כי אם אני לא טועה כל עוד אתה לא רק התחלתה בסקוואט או שעשיתה קפיצות ממש גדולות של משקלים או שחזרתה למשקל גדול אחרי הפסקה ארוכה , השרירים היו צריכים להתרגל לעומס
כמובן שזה יכול להיות טכניקה אבל אם זה לא זה אני הייתי רץ לרופא

• פותח/ת השרשור
אני במקומך הייתי הולך לרופא זה יותר מידי קרוב לאזור הכי חשוב בגוף שלך

כי אם אני לא טועה כל עוד אתה לא רק התחלתה בסקוואט או שעשיתה קפיצות ממש גדולות של משקלים או שחזרתה למשקל גדול אחרי הפסקה ארוכה , השרירים היו צריכים להתרגל לעומס
כמובן שזה יכול להיות טכניקה אבל אם זה לא זה אני הייתי רץ לרופא
בתמונה סימנתי קרוב מיידי אבל בעיקרון אני לא חושב שזה מצריך רופא, דיי קפצתי במשקלים ופה קיבלתי פיידבק דיי טוב על הטכניקה, בשבועיים העלתי כמעט 20 ק"ג ובאמת נתתי מעצמי 100 אחוז בגלל זה אני נוטה להאמין שזה דומס וצריך להסתגל. הבעיה שאם אני הולך לרופא העניינים עם ההורים שלי יתחילו להסתבך וכל פציעה קטנה תגרום להרבה וויכוחים כי ההורים שלי דיי פוחדים עלי ובצדק אני דיי מבין אותם.

עוד דעה?..

נערך לאחרונה:
טוב אם אתה לא רוצה רופא אז אולי תנסה להוריד קצת במשקלים לשבוע לראות מה יהיה

זה יכול להיות דומס, בין שאר דברים אחרים. אתה עושה גם דדליפט או leg raise מתליה במקרה?

דומס בבטן זה הכי מעצבן בעולם! כל אפצ'י אתה מת.

• פותח/ת השרשור
הבנתי מאיפה זה מגיע, בין חזרה לחזרה בסקוואט שאני עומד עם המוט אני מאמץ את הבטן כנראה היא לא רגילה למאמץ

Back
למעלה תחתית