הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה| לא משתפר במתח

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
אני עושה באימון 10X3 בלי משקל ואני פשוט תקוע בזה אני לא מתקדם בחזרות
שמתי לב שבסט הראשון אני עושה סוג של מתח "מתפרץ" ואני מגיע ממש גבוהה כי כאילו יש לי הרבה כוח יכול להיות זה בגלל זה ? זה יוצא לי בטעות ...
אני לוקח רקוטן 20 מ"ג אם זה משנה (זה כדור כזה לפצעים) ושוקל 67 וזה לא נראה לי בגלל שאני עולה במשקל כי לא נראה לי שאני עולה במשקל בכזה קצב שזה תוקע אותי בחזרות ...
ועוד שאלה בכפיפות מרפקים ליישר את היד או לעצור כמעט לפני שאני מיישר את היד ?

תתחיל להוסיף על עצמך משקל לחמישיות, ואז גם המתח לחזרות ישתפר.
ובכפיפות מרפקים אפשר לנצל את רפלקס המתיחה ולעצור טיפה לפני נעילה מלאה של המרפקים.

• פותח/ת השרשור
ובכפיפות מרפקים אפשר לנצל את רפלקס המתיחה ולעצור טיפה לפני נעילה מלאה של המרפקים.

אבל מה הסיבה שהחזרות תקוע ? אני אוכל מספיק וישן מספיק (8-9 שעות כל לילה)
זה יכול להיות בגלל הרואקוטן?

אבל מה הסיבה שהחזרות תקוע ? אני אוכל מספיק וישן מספיק (8-9 שעות כל לילה)
זה יכול להיות בגלל הרואקוטן?
לא בהכרח, מתח הוא פשוט לא תרגיל שאפשר לסמוך בו על התקדמות ליניארית לאורך זמן. תוריד חזרות ותוסיף משקל, זה ישפר לך את המתח לחזרות גבוהות.

כדי לעלות בחזרות אתה צריך לעשות בכל סט את המקסימום חזרות עד לכשל. (זה צריך להראות יותר כמו 12,8,5 ולא 10X3..)
לפי הפורטל (במאמר SS שאלות ותשובות) לא כדאי לשים עליך משקל עד שאתה לא עושה לפחות 15 חזרות לכל סט.

• פותח/ת השרשור
כדי לעלות בחזרות אתה צריך לעשות בכל סט את המקסימום חזרות עד לכשל. (זה צריך להראות יותר כמו 12,8,5 ולא 10X3..)
לפי הפורטל (במאמר SS שאלות ותשובות) לא כדאי לשים עליך משקל עד שאתה לא עושה לפחות 15 חזרות לכל סט.

חח ואם אני עושה 10X3 אני לא ישתרפ בחזרות ?

תעשה 3XMAX או שתעשה עם משקל לחמישיות

עדיף להתחיל עם מקסימום חזרות , תוך זמן קצר הוא ישפר את המתח שלו ואז לעבוד עם משקל יהיה יותר אפקטיבי ...

הפוך. ה-carry over הרבה יותר גדול ממשקלים גבוהים לחזרות נמוכות.

מסכים ,
תנסה להעלות במשקל פחות חזרות ולהגביר תסטים (לדוגמא ) 4X8
במידה וקשה לך מדי ניתן להוריד משקל

• פותח/ת השרשור
אוקי תקשיבו עשיתי היום מתח מקסימום סט ראשון 15 סט שני 9 סט שלישי 6
זה על הפרצוף 15 מה לעשות ? פעם הייתי עושה יותר :(
הקטע הוא שאם אני ישווה לתרגילי משקל גוף במקבילים אני עושה 8X3 עם 20 ק"ג מחוברים אלי
ועוד שאלה לאחרונה אני מתאמן הרבה על טבעות , מקבילים על טבעות ישפר לי את המשקל שאני עושה במקבילים רגיל ?

אני הייתי מצליח מקסימום 16 במתח
לכמה אתה רוצה להגיע והאם יש לזה סיבה כלשהי ? כי מתח זה לא כזה חשוב הכמות
וד"א
במקום לעשות סטים של כישלון למה שלא תעשה
10X4 אני בטוח שתצליח

• פותח/ת השרשור
אני הייתי מצליח מקסימום 16 במתח
לכמה אתה רוצה להגיע והאם יש לזה סיבה כלשהי ? כי מתח זה לא כזה חשוב הכמות
וד"א
במקום לעשות סטים של כישלון למה שלא תעשה
10X4 אני בטוח שתצליח

אני רוצה לשבור שיא בצפר במתח ... כרגע אני פשוט לא מתקדם אז אני לא מצליח לצערי ואני לא מבין למה אני לא מתקדם ושחיפים שבקושי אוכלים כן מתקדמים
אתה יכול בבקשה לענות לי על השאלה עם המקבילים ?
וד"א אם זה משנה פעם הייתי עושה מתח שכפות ידיי הפוכות אלי עם משקל (ככה אמרו לי לעשות ) והגעתי ל 15 קילו ל 8X3 ...
ואתה יכול בבקשה לענות לי על השאלה עם המקבילים ?
ועוד שאלה : בכפיפות מרפקים אני צריך להעלות עד הסוף או כמעט עד הסוף ?
תודה רבה

לגבי מקבילים - התשובה היא כן, מאחר ומקבילים על טבעות דורשים יותר עבודה של מייצבים.
עניתי לך כבר לגבי כפיפות המרפקים והמתח. ולגבי זה ששחיפים מתקדמים - חשבת אולי שזה בגלל שהם מרימים את משקל הגוף של עצמם? 😣

• פותח/ת השרשור
לגבי מקבילים - התשובה היא כן, מאחר ומקבילים על טבעות דורשים יותר עבודה של מייצבים.
עניתי לך כבר לגבי כפיפות המרפקים והמתח. ולגבי זה ששחיפים מתקדמים - חשבת אולי שזה בגלל שהם מרימים את משקל הגוף של עצמם? 😣

סבבה תודה כי לאחרונה אני עושה מקבילים על טבעות ואני רוצה להשתפר במקבילים רגיל עם משקל ובקרוב מוסיף משקל לטבעות.
דיברתי על השלב שאתה מעלה את המשקולת לא שאתה מוריד אם להעלות עד הסוף או טיפה אחרי ה 90 מעלות
ובקשר למתח, זה הגיוני שבמתח הפוך עם משקל אני טוב אבל ברגיל לא?
פשוט עד לא מזמן התאמנתי על הפוך עם משקל

מתח הפוך, אתה מתכוון לסופינציה ("מתח בנות")? אז כן, זה טבעי שהוא יהיה יותר חזק.
ובכפיפות מרפקים תעלה עד הסוף.

אל תעשה מתח בנות הוא לא נחשב בצבא והוא לא עוזר בשיט רק מתח רגיל ואם תצטרך להתחיל מ3 אל תדאג תשתפר ציקצק אבל
זה המתח האמיתי

אל תעשה מתח בנות הוא לא נחשב בצבא והוא לא עוזר בשיט רק מתח רגיל ואם תצטרך להתחיל מ3 אל תדאג תשתפר ציקצק אבל
זה המתח האמיתי

בוא תספר לנו אם אתה יודע מה ההבדלים בין מתח ב
סופינציה למתח פרונציה אם אתה אומר שמתח בנות לא עוזר בשיט.

• פותח/ת השרשור
מתח הפוך, אתה מתכוון לסופינציה ("מתח בנות")? אז כן, זה טבעי שהוא יהיה יותר חזק.
ובכפיפות מרפקים תעלה עד הסוף.

בתוכנית שלי ב 8 חודשים האחרונים היה מתח הפוך עם משקל 8X3 והגעתי ל 15 ק"ג מחובר אלי
ואז במבחן בספורט קיבלתי שוק שעשיתי קצת מתח רגיל אז התחלתי להתאמן על מתח רגיל (שממש מוזר שהוא יותר חלש)
ובדוק מעלים עד הסוף ? כי ראיתי איפשהו שלא ממש להעלות את המשקולת עד הסוף

Back
למעלה תחתית