לא עוד תוכניות של ליצנים - SS!

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך

100KG

משתמש פעיל
642
179
נק' מוניטין:
656
642
179
טוב אז אחרי תקופה של כמה חודשים בתוכניות מפוצלות ופימפומים הגיע הזמן באמת להתחזק, בקיצור מתחיל ss

עכשיו רציתי לשאול האם להמשיך עם המשקלים שהגעתי אליהם בתוכניות המפוצלות גם ב ss (משקלים די נמוכים) או להתחיל עם פחות משקל (מעין ריסט)?

משקלים:
סקוואט 55 קילו
בנץ' 45 קילו
פרס 30 קילו

הכל יחסי, אני לא יודע כמה המשקלים האלה מהווים אתגר עבורך אבל נניח שאתה מבצע אותם ל- 10 עד 12 חזרות אז תוריד 15-30% מהמשקל ומשם תתקדם, כמובן שהכל לפי החוקים של התוכנית. עדיף כמה אימונים קלים בהתחלה מאשר להתקע מהר. בהצלחה

ברור הכל ליצנות, אתה שחיף עם בנץ וסקוואט 40 ולא גדל משום תכנית - SS זו התשובה!
גם אני הייתי שחיף כמוך עם אותם מחשבות. אחי, זה שאתה לא מתאמן ואוכל נכון ולא גדל לא אומר שהתכנית ליצנית! בשלב הזה אתה שחיף ומכל תכנית הכי ליצנית שיש אתה תגדל, כל עוד תאכל.

אני תמיד האשמתי את ההתקדמות של בתוכנית, אם תאכל כמו שצריך גם בSS תתקדם יפה וגם בAB...

אם כבר ב"תחושות" עסקינן, אציין הבדל שאני, אישית, מרגיש: בAB הייתי מסיים כל אימון עם פאמפ מטורף, כל הגוף מתפוצץ מבפנים. בSS אני מרגיש שרכבת שלמה עברה עלי, פעמיים. עומס עבודה שמשפיע בצורה שונה לגמרי. שני התחושות ממכרות ביותר.

אם כבר ב"תחושות" עסקינן, אציין הבדל שאני, אישית, מרגיש: בAB הייתי מסיים כל אימון עם פאמפ מטורף, כל הגוף מתפוצץ מבפנים. בSS אני מרגיש שרכבת שלמה עברה עלי, פעמיים. עומס עבודה שמשפיע בצורה שונה לגמרי. שני התחושות ממכרות ביותר.
אני יותר אוהב את התחושה של הSS אולי אין לך כוח לזוז אבל אתה עם חיוך על הפנים 😃

Back
למעלה תחתית